Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız valla elimi attığım hamileyim diyo ya bak sana ne dedim geçen gün sende olcaksın kelin ilacı yok işte gördünmü😄😄 ama çook sevindim inşallah sağlıkla artar değerlerin hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden imzanı at da burdayım desin minik kelebekin👏🏻🙆🏻💕😘
Isallah kuzummm darisii sana o kdr saskin ve hala emin degilim ki hevesim kursakta kalmasn diye daha sevnc gozyasi atamadm kucagima alana kdr emin olmycam psikolojm.bozuldu yillardir. Darisi tez zamanda sana olsun hemen gelsin insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤ biliyorsun en umutsuz animda oldu

Isallah kuzummm darisii sana o kdr saskin ve hala emin degilim ki hevesim kursakta kalmasn diye daha sevnc gozyasi atamadm kucagima alana kdr emin olmycam psikolojm.bozuldu yillardir. Darisi tez zamanda sana olsun hemen gelsin insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤ biliyorsun en umutsuz animda oldu
Kaçıncı gün kan verdim canım ben 12.gun evde test yaptım negatif çıktı ama çok gazım var ve kasık ağrım var göğüslerim yeni açıma ya başladı..

Canım çok sevindim aşılama yaptırdığına bütün yorumlarına baktım inşallah yükselir ama yükselişe geçmiş bence gayet normal görünüyor değerlerin hep iki katı artması gerektiğini söylüyorlar burada :)
Allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim.nasip etsin insallah dedigm gb hala inanamiyorum cok tesekkur ederim moraliniz icin darisi isteyen herkese olsun insallah ❤❤🤲

Kaçıncı gün kan verdim canım ben 12.gun evde test yaptım negatif çıktı ama çok gazım var ve kasık ağrım var göğüslerim yeni açıma ya başladı..
11. Gun mecburiyetten verdm canim serum takacakti tabi biraz merakta vardi . 14. Gun ogrenen var lutfen bekleyin erken hemsire bile hala regl gecmesi gerwk diyor bana

11. Gun mecburiyetten verdm canim serum takacakti tabi biraz merakta vardi . 14. Gun ogrenen var lutfen bekleyin erken hemsire bile hala regl gecmesi gerwk diyor bana
Değerin çok güzel ilk zamanlarda benim 17 ile öğrendim 34 olması gereken değer 70 di yani il zamanlar çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor asla kötü düşünme 😊🙏💝

Back