Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ya bilmezmiyim insan inanamaz geröekten bende öyle bi rüya gördüm annemler doktorlar hamilesin diyo hayır diyorum olamaz kimseye inanmıyorum kafayı yemiş gibiydim ahaha inş gerçek olur sevin doya doya canım benim bunu hak ettin kaç senenin acısını çıkar, inşallah hayırlısıyla bende tadarım doğru zamanı bekliyo belki de nasip bakalım Test yapmadım canım geçen ay çok adet oldum aşılamadan ondan bu ay gecikir diye düşünüyodum zaten üç dört gün geçerse test yaparım da şimdi ümitlenmek olur boş yere

Rabbim gonlune gore versin insallah canim insallah tez zamanda evlatlarimiza kavusalim ❤❤❤❤❤

Okudum kiz ya oyle bi konuma geldik ki artik biktim yoruldum. Daha 1. Asilamada olmaycak diyor bi yanim bi yanim olcak diyor . Aslinda hersey cuma gunu belli olucak
Hadi insallah canim gonlunce olsun havuc suyu ananas suyu sekern fln yoksa saracoglunda dnledim bgn aksamlari 1 yarim limonun suyu ve su karistirilp icin tutunmasi icin diyor bu aksam basliyorum kanali var saracoglunun o kdr guzel anlatiyor ki ayetlerle

Hosuma gitti bu seviyorum limonu zaten normalde portakal gibi dilimleyip yerim saraçoğlu dedigi hersey cok dogru gercekten . Esimde sperm sorunu vardi keciboynuzu kuru denedik tabi ameliyat ile de yardimci oldu cok cok

Hosuma gitti bu seviyorum limonu zaten normalde portakal gibi dilimleyip yerim saraçoğlu dedigi hersey cok dogru gercekten . Esimde sperm sorunu vardi keciboynuzu kuru denedik tabi ameliyat ile de yardimci oldu cok cok
Çaba bizde sifa rabbimden insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…