• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

merhabalar nasılsınız.....dilakız okudum geçmişi çok geçmiş olsun abin için Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..
ya benide eşim sıkıştırıyor kaç gündür dondurulmuşları transfer ettirelim diye ama ben kendimi hazır hissetmiyorum oda öyle istekli olunca acaba diyorum mayıs gibi yada haziranda dondurulmuşlarımı transfer ettirsek siz ne düşünüyorsunuz insan hazır olmayınca bir beklentide olmuyor o yüzden daha moral yerindeyken istiyorum ama kararsız kaldım..derler ya en kötü karar kararsızlıktan iyidir o hesap işte..

ALLAH razi olsun canimm dualariniz saysesinde abim iyilesicek annemle babamin yüzü gülücek INSALLAHHH

eger kocan bu kadar istiyorsa bence yaptir mayis haziran ayi en güzel aylar genede sen bilirsinn. kararsizligin ya olmazsa düsüncesinden

ben 3 tüp 6 asilama 2 sini saymiyorum cünkü ilk ikisinde yumurtalarrimin ve tüplerimiin üzeri ince bir zarla kapliymis zaten tutmazmis.

sadiklerim asilama sayisi bu ayla 5 oldu. gecen sene tüp yaptirdim tutumayinca tekrar tedaviyi düsünmyüordum. bu topikteki arkadaslar tedaviye basllayinca tutmayanlar bende tekrardan heveslendim baslladim

baklaim ALLLAH ne kapi acicak. heyecanli degilim yani gel git durumlar eger bu seferde negatif alirsan erkenden yüzlesmis olursun

sonra biraz dinelnir tekrar devam edersin benim fikrim aklinda kalmaz. hic bise yapmadan gecen aylarinada üzülüyorsun aff cok karisik bir durum

Kac kez denedin tedavi sürecini biraz anlat istersen.

hadi INSALLAHH bazilari kasik agrisi hamilelik belirtileri diyor zaten dua etmekten baska elimizde bse gelmiyor sen üzerine düseni yaptin gerisi ALLAHA kalmis

test günün ne zamandi hatirliyamadim

9 nisan cnm evet ve olmaması için hiç bi sebep yok allahın takdirine kaldık artk birazda göğüslerim büyüdü ağıyo falan ama bilmiyorum ya çok umutlanmakta istemiyoum rabbm hyrlı evlat nasip etsin hepimize cnm bnm

9 nisan cnm evet ve olmaması için hiç bi sebep yok allahın takdirine kaldık artk birazda göğüslerim büyüdü ağıyo falan ama bilmiyorum ya çok umutlanmakta istemiyoum rabbm hyrlı evlat nasip etsin hepimize cnm bnm

AMINNNNN cümlemizee canim icini ferak tutmayaa calis LA HAAVLE cek bol bo iyi gelicektir
beklentiyi ne kadar az tutarsak o kadar sakin olursun RABBIM ol desin olsun 5 gün varmis test zamanina cabucak gecsede mutlu habere ulassan artik

merak ettiğinizi düşünerek yazıyorum geçmişi okumadım:(((( bütün günüm hastanede geçiyor annem hala aynı boğazından delik açtılar ve akciğere hortum saldılar solunumunu sağlıyorlar...hala suur ve bilinç yok bu gün tam 34 gün oldu günlerdir acı içideyim dualarınızda eksik etmeyin...geçmişi okumadım önemli gelişmeleri yazarsanız sevinirim miragem baban nasıl oldu inşallah iyidir...en önemli şey sağlıkmış nolur gerisi oluyor allah nasip wettikten sonra nasılsa bi gün oluyor:((((((((

merak ettiğinizi düşünerek yazıyorum geçmişi okumadım:(((( bütün günüm hastanede geçiyor annem hala aynı boğazından delik açtılar ve akciğere hortum saldılar solunumunu sağlıyorlar...hala suur ve bilinç yok bu gün tam 34 gün oldu günlerdir acı içideyim dualarınızda eksik etmeyin...geçmişi okumadım önemli gelişmeleri yazarsanız sevinirim miragem baban nasıl oldu inşallah iyidir...en önemli şey sağlıkmış nolur gerisi oluyor allah nasip wettikten sonra nasılsa bi gün oluyor:((((((((

canım benim vallaa Allah yardımıcınız olsun dün kur an okudum yıldız teyzeye de dua ettm ..Rabbim şifa versin .. size bağışlasın inş..

dilakız , bbeğimizolsun kızlar inş ikinizde pozitif alırsınız ... bebeğim olsun benm de hep kasık ağrım vardı tutundu bebeişim ama sonradan kaybettim ama benm iğnemin dozunu yanlış ayarladılar ondan kaybettim.. inş sen 9 ay taşır sağlıkla kucağına alırsın sende dilakız canım..

lalecim bebişler iyidir inş.. miniklerimizin annesi sen kimse sormuo dimi :) tabi herkes miniklere odaklandı umarım sende iyisindir :)) canım terkiplere dün sabah başladık ve eşim 2 gündür eve geliyor ve uykusu geliyor dün yattı 7 de sabah a kadar kalkmadı bugünde uyumak üzre şuan :) sizde de uyku yapmışmıydı ??

canım benim vallaa Allah yardımıcınız olsun dün kur an okudum yıldız teyzeye de dua ettm ..Rabbim şifa versin .. size bağışlasın inş..

dilakız , bbeğimizolsun kızlar inş ikinizde pozitif alırsınız ... bebeğim olsun benm de hep kasık ağrım vardı tutundu bebeişim ama sonradan kaybettim ama benm iğnemin dozunu yanlış ayarladılar ondan kaybettim.. inş sen 9 ay taşır sağlıkla kucağına alırsın sende dilakız canım..

lalecim bebişler iyidir inş.. miniklerimizin annesi sen kimse sormuo dimi :) tabi herkes miniklere odaklandı umarım sende iyisindir :)) canım terkiplere dün sabah başladık ve eşim 2 gündür eve geliyor ve uykusu geliyor dün yattı 7 de sabah a kadar kalkmadı bugünde uyumak üzre şuan :) sizde de uyku yapmışmıydı ??

yok yapmadı canım.bn ve eşim acaip enerjiktik.Özellikle sabahları kahvaltı yapmasam bile öğlene kadar o karışımla bayağı enerjik duurabiliyordm.Eşin işinde fazla yoruluyor olabilir.Bn de bugün prensesimin altını aldım bezledim.(yanlış sermişim bezini ,hemşire düzeltti:)) ayy hiç bebek altı bağlamadım dedim gülerek,rezil oldum anlayacağın.göğsüme aldım ninni söyledim uyudu minik kuşum.Erkek gergindi biraz gerilip duruyordu:) az da onu tuttum küvez dışına çıplak çıkarınca üşütür diye fazla dışarda kalsın istemedim.Hsta olmasınlarda uyusunlar ben beklerim onları.İnşallh günlerini uyuyarak tamamlıyacklar.Hamilelik takvimindeki belirtileri artık küvezden takip ediyorum canlı canlı.Lungoa tüyleri sararmaya başladı.Tırnakları sertleşmeye başladı.... :)))

inşcnm 2 gündür dajhada çok ağrıyo sanki inş ttunmştur kuzularm rabbm almasın onları bizden

AMINNNNN cümlemizee canim icini ferak tutmayaa calis LA HAAVLE cek bol bo iyi gelicektir
beklentiyi ne kadar az tutarsak o kadar sakin olursun RABBIM ol desin olsun 5 gün varmis test zamanina cabucak gecsede mutlu habere ulassan artik

gün sayyorum artk cnm inş olur kaldı 4 :)

slm kızlar...bende Allah nasip ederse mayıs ayında dondurulmuş transferine gitmeyi düşünüyorum...aralık ayında tüp bebek tedavisi oldum.ocak ayında dış gebelik geçirdim.iğne tedavisi ile sonlandırıldı.bir ay korundum.geçen ay bıraktık.adet gördüm.bu ayda bekleyip birdahaki adetimde kısmet olursa tekrar deneyeceğiz.bu arada yaşım 35. 16 yaşında bir oğlum var.evlendikten 3 ay sonra normal yolla gebe kaldım.oğlum ilkokula başlayınca ikinci çocuğu istedik.olmadı kısmet değilmiş.ara ara tedaviler aşılamalar derken tüp bebek tedavisine başladık.sorun polikistik over.hikayem böyle.bursa art tedavi oluyorum.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşllh....

slm arkadaslarr diyicem ama ayy kimsecikler oykk yaff kimse ugramiyorr INSALLAH hepiniz afiyettesinizdirr.

CUMANIZ mübarek olsunn.Rabbim dualarimizi kabull buyursun.

bahar, INSALLAH emeklerinin karsiligini alirsin hayirlisiyla hamile kalirsin.

Arkadaslar bende halen tik yok kirmizilar gelemdi. dün gece hic uyumadim sabah 8 de uyudum 11, bucukda uyandiim. yarin evde test yapicamm

burda test yapmak sorun 2 güne anca geliyorr beklemek zor oluyorr. bu sefer olmusmudur acaba AALLAHIM bu sefer olsun hayirlisiyla olsuunn saglikla olsun artikk.

INSALLAHHHHHHHHHHHH canimm INSALLAHH o günleri görmeyi RABBIM nasip etsin bende bebkelerimi kucacigima aliyimm.
kismet olmadimi bazi aksilikler cikiyor. birdahakine INSALLAH sende hayirlisiyla hamile kalirsin.

yok yapmadı canım.bn ve eşim acaip enerjiktik.Özellikle sabahları kahvaltı yapmasam bile öğlene kadar o karışımla bayağı enerjik duurabiliyordm.Eşin işinde fazla yoruluyor olabilir.Bn de bugün prensesimin altını aldım bezledim.(yanlış sermişim bezini ,hemşire düzeltti:)) ayy hiç bebek altı bağlamadım dedim gülerek,rezil oldum anlayacağın.göğsüme aldım ninni söyledim uyudu minik kuşum.Erkek gergindi biraz gerilip duruyordu:) az da onu tuttum küvez dışına çıplak çıkarınca üşütür diye fazla dışarda kalsın istemedim.Hsta olmasınlarda uyusunlar ben beklerim onları.İnşallh günlerini uyuyarak tamamlıyacklar.Hamilelik takvimindeki belirtileri artık küvezden takip ediyorum canlı canlı.Lungoa tüyleri sararmaya başladı.Tırnakları sertleşmeye başladı.... :)))

uyyy beziini yanlissmi bagladinn ayyyy zamanla ögrenirsin annesii prensesin ve prensin iyilesip tez zamanda yuvalarina kavusurr INSALLAHHH

bebisim olsunn nasilsin canimm azicik uzun yaz kendinden haber ver zaman nasil geciyo

tatlım benımde bıraz kasıklarım ağrıyo bıde vucut ısım arttı 5.gunumdeyım baskada bişey yok...umutla beklıyorum...

INSALLAHHHHHHHHHHHH canimm INSALLAHH o günleri görmeyi RABBIM nasip etsin bende bebkelerimi kucacigima aliyimm.
kismet olmadimi bazi aksilikler cikiyor. birdahakine INSALLAH sende hayirlisiyla hamile kalirsin.

uyyy beziini yanlissmi bagladinn ayyyy zamanla ögrenirsin annesii prensesin ve prensin iyilesip tez zamanda yuvalarina kavusurr INSALLAHHH

bebisim olsunn nasilsin canimm azicik uzun yaz kendinden haber ver zaman nasil geciyo

iyyim cnm ya napıyım 10 gündür yatıyorum kapı komşuma bile çıkmadım düşün :)) (bebişlerim için herşey )

kasıklarım belim göğüslerim ağrıyo bide göğüslerim büyüdü gibi damarlarım çıktı falan işte akşama kadar okuyorum rabbime yalvarıyorum kuzularımı bağışlasın diye :)

son 3 gün heyecan dorukta ve günler geçmiyor :(

sen naptın yaptın mı test rabbm cümlemize nasip eyler inş cnm kucaklarımız dolar

kızlar sonunda geldim. geçmişe şöyle bir hızlıca baktım zaten kedinin haberi yetti bana :)) kedicim canım benim tebrik ederim topicimizin ilk annesi. bebişlerin erken gelmelerine biraz üzüldüm ama iyi olmalarına da çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, şansları güzel olsun inşallah. anlatsana ne yapıyolar?? :))

piticim ve bebeğimizolsun canım ikiniz de test için gün sayıyormuşsunuz. İnşallah ikinizden de pozitif haberi alabiliriz.

havinim napıyosun taze anne?

aysegul sen ne durumdasın canım?

kızlar sonunda geldim. geçmişe şöyle bir hızlıca baktım zaten kedinin haberi yetti bana :)) kedicim canım benim tebrik ederim topicimizin ilk annesi. bebişlerin erken gelmelerine biraz üzüldüm ama iyi olmalarına da çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, şansları güzel olsun inşallah. anlatsana ne yapıyolar?? :))

piticim ve bebeğimizolsun canım ikiniz de test için gün sayıyormuşsunuz. İnşallah ikinizden de pozitif haberi alabiliriz.

havinim napıyosun taze anne?

aysegul sen ne durumdasın canım?

inş cnm bnm rabbm hepimize bağışlasın evlatlarını hepimizin kucakları dolsun inş rabbim kimseyi kimseye imrendirmesin bizde anne olalım inş ben umutluyum bilmiyorum bikaç belirti var gibi ama eminde değilim tabi inş rabimden dilerim herşey güzel olur cnm :)

Back
X