merhabalar nasılsınız.....dilakız okudum geçmişi çok geçmiş olsun abin için Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..
ya benide eşim sıkıştırıyor kaç gündür dondurulmuşları transfer ettirelim diye ama ben kendimi hazır hissetmiyorum oda öyle istekli olunca acaba diyorum mayıs gibi yada haziranda dondurulmuşlarımı transfer ettirsek siz ne düşünüyorsunuz insan hazır olmayınca bir beklentide olmuyor o yüzden daha moral yerindeyken istiyorum ama kararsız kaldım..derler ya en kötü karar kararsızlıktan iyidir o hesap işte..
ALLAH razi olsun canimm dualariniz saysesinde abim iyilesicek annemle babamin yüzü gülücek INSALLAHHH
eger kocan bu kadar istiyorsa bence yaptir mayis haziran ayi en güzel aylar genede sen bilirsinn. kararsizligin ya olmazsa düsüncesinden
ben 3 tüp 6 asilama 2 sini saymiyorum cünkü ilk ikisinde yumurtalarrimin ve tüplerimiin üzeri ince bir zarla kapliymis zaten tutmazmis.
sadiklerim asilama sayisi bu ayla 5 oldu. gecen sene tüp yaptirdim tutumayinca tekrar tedaviyi düsünmyüordum. bu topikteki arkadaslar tedaviye basllayinca tutmayanlar bende tekrardan heveslendim baslladim
baklaim ALLLAH ne kapi acicak. heyecanli degilim yani gel git durumlar eger bu seferde negatif alirsan erkenden yüzlesmis olursun
sonra biraz dinelnir tekrar devam edersin benim fikrim aklinda kalmaz. hic bise yapmadan gecen aylarinada üzülüyorsun aff cok karisik bir durum
Kac kez denedin tedavi sürecini biraz anlat istersen.