- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm cok dikkat et kendine.sen hala çalışıyor musun ? izine ne zaman ayrılıcan..Allah yardımcın olsun cnm ..günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:
normal canım çok yoğunmuş bizede bir hafta sonra dönmüştü
canım öyle hemen geri dönmüyor. nerden baksan 1 buçuk hafta falan sürüyor. sen 300 tl'ni hazırla bekle. direk gönderiyoruz diye arıyor sonra.
bence gayet hassas oluyoruz bu konuda kendini çok yıpratma,sonuçta herkezin kendi hayatı,herkez kendi kaderini yaşıyor,rabbim takdir ediyor ne sevdiklerimiz ne ailemiz nede düşmanlarımız yüzünden bunu yaşıyoruz...sadece rabbimin takdiri..ol dediğindede olacak,üzülme arkadaşım benimde benden sonra evlenen tüm iş yeri arkadaşları olsun akrabalar olsun hepsi ya doğum yaptı yada şuan hamile...sanki bunu tek ben yaşıyomuşum gibi hissediyorum işe gitek dahi istemiorum herkez hamile nerdeysecanım benim hepimizin derdi bir ama bu arkadaşımı görmeme gibi bir şansım yok ablamın evinin altında oturuyor ah uzak olsa umrumda değil naparsa yapsın görmeyiveririm olur biter ee ablama çok giderim ben zaten hiç arkadaşımda kalmadı hiç biriyle görüşmüyorum bem kaçtıkca yanıma geliyor ben uzak durmak istiyorum bi gidiyorum ablama çıkıp geliyor kucağında kızı deli gibi seveyip duruyor içimi çok sızlatıyor en yakın arkadaşım benim nerdeyse düşmanım oldu
bilmiyorum miragecim hiç güzel olcak gibi gelmiyor bana ne bekleyesim var ne tedaviye başlıcak gücüm var bir sıkıntı evin içinde eşimle gerilip duruyoruz allahım diyorum herkez bebeklerini sevip ailesini kurarken biz hala aynı yerimizde sayıyoruz tatlım allahım belkide kendiliğinden vercek belkide hiç olmicak hakkımızda hayırlısı artık
eveett kızlarrr çarşamba kavuşucaz frigolarımlaaa rabbim ömür boyu ayırmasın bizi :)) kendimi çok iyi hissediyorum umarım herşey hepimiz için umduğumuz gibi oluuurrr :))
günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:
Aaaa az kalmış canım benim hadi gözünaydın çok sevindim senin adına
Burayada yaz muhakkak haber ver bizeaz kaldı cnm yarın çözdürcekler sıpalarımı inş hayırllı haberler gelir çünkü yarın saati fln belirlenicek :)
Burayada yaz muhakkak haber ver bize
mutlaka vericem cnm merak etmeee :))
neler yaptın sen transferden sonra anlatsana birazzz :)))
Canım 10 gün boyunca hiç dışarı çıkmadım ben sadece mutfağa girdim yemek yapmak için
başkada hiçbir şey yapmadım bol bol yattım tabi dua ettim namazımı kıldım elimi karnıma koyup tesbihler çektim
Nasibimizde varmış çok şükür Rabbim ol dedi oldu böyle işte
darısı senin başına
canım dikkat et, o hamişte abartmış :)) bebişleri üzmeyelim dimi..senin bebekleri bu aralar bi hissedip bi hissetmemen normal kafana takma, ama tabi ağrı filan varsa da ihmal etme en iyisini yapmışssın dr gitmekler. bak şimdi mesela banada 3 satte bir hissetmezsen hareketleri yada günde 10 defadan azsa acil gel dedi dr.dikkat etmek lazım
geçmiş olsun tubacım. boşver canım ikisi erkek olmuş, ikisi kız olmuş ne fark eder sağlıkla doğsunlar yeter ki.
cnm cok dikkat et kendine.sen hala çalışıyor musun ? izine ne zaman ayrılıcan..Allah yardımcın olsun cnm ..
Tubik bu haftalarda hep böyle olur endişelenme tutarsız olur bebeklerin hareketleri
25 ten sonra dahada kavvetleniyor hele 30. haftada oooo
Geçen gerdirmiş iyice hanımefendi karnımı öne doğru bi elledim ayağı elime geldi resmen
Panik yapıp üzülme hemen oo iki paşa geliyor desene artık yavaş yavaş hazırlıklara başla bence canım![]()
eveett kızlarrr çarşamba kavuşucaz frigolarımlaaa rabbim ömür boyu ayırmasın bizi :)) kendimi çok iyi hissediyorum umarım herşey hepimiz için umduğumuz gibi oluuurrr :))
canım hayırlısıyla bebişini alırsın inşallah, Rabbim daha fazla aratmasın inşallah..
bence gayet hassas oluyoruz bu konuda kendini çok yıpratma,sonuçta herkezin kendi hayatı,herkez kendi kaderini yaşıyor,rabbim takdir ediyor ne sevdiklerimiz ne ailemiz nede düşmanlarımız yüzünden bunu yaşıyoruz...sadece rabbimin takdiri..ol dediğindede olacak,üzülme arkadaşım benimde benden sonra evlenen tüm iş yeri arkadaşları olsun akrabalar olsun hepsi ya doğum yaptı yada şuan hamile...sanki bunu tek ben yaşıyomuşum gibi hissediyorum işe gitek dahi istemiorum herkez hamile nerdeyseabartmıyorum en az 4 gebemiz var
işe giderken dahi sinirlerim bozuluyor kendini bilmez arkadaşlarım e doğur artık neyi bekliosun yaşın geçmesi iyi olmaz diye akıl vermeye kalkıyor
insanları boşver iyi yada kötü aldırma,en güzelini yapıosun uzak durmaya çalışarak,en yakın dostun dahi olsa bu süreçte seni geriyor ve üzülmene sebep oluyorsa uzak durman ve kendini düşünmen daha iyi..eğer gerçek dostunsa zaten seni anlayacaktır
yarın saat 13.00de olacak nasipse transferimiz allahım sonunu getirsin bebeğim bnm olsun :)
bende aynı sen gibiyimm tatlım benim ailemden kimse bilmiyor tedavi olduğumu en yakın arkadaşlarım dahi...anneme ikinci düşüğümü dahi anlatmdım...içimde yaşamaya çalışıorum ama arada bende eşime patlamıyor değilim,ama bunlar normal kendini suçlama birlikte güzel günlerin hayalini kuracağız hayır uzak durmayacağız,bakacağız bebek odalarına bebek kıyafetlerine...içimiz kaynıyacak daha çok isteyip hayal kuracağız bebeğimizde bize gelecek...rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz duasını ettirmezmiş...bu bizim sınavımız daha çok istemeli daha çok hayal kurmalıyız cnm. uzak kalmak düşünmemek çözüm değil kendimize yapıyoruz sadece..şuna bir bak istediğimiz şeyleri istiyorum diye haykıramıyoruz bile...sanki kötü şeyler istiyoruz.rabbimin takdiri,acınacak haldede değiliz çok şükür tedavi şansımız varevet canım çok hassas bi dönemdeyiz biz evet kendi hayatımızı yaşıyoruz ama etrafa bakınca çok ama çok etkileniyorum çoğu zamanda eşime yansıtıyorum nasıl pişman oluyorum ondan sonra kendime çok kızıyorum her daim birbirimize sadık olmamız lazım ama malesef ben çoğu zaman kendime yenik düşünüyorum ay benim etrafımdaki insamların ama hepsinin kucağında bebeği var ben ilk evlendiğimde istemiyordum kimsenin yoktu ama ben ne zaman evlat hasreti başladı hepsi doğurmaya başladı rabbim beni böyle bir imtihanın içine koydu ama sabrım kalmadı gibi bişey oldum
üzülmemek elde değil bazen gözlerim doluyor dün çarşıya çıktık annemle ben vitrindeki bebek odalarına bakmış kalmışım hiç farkında değilim aslında etrafıma hiç belli etmem hep içimde yaşarım acımı annem elimden bir tuttu benim güzel kızımın bebekleri olcak ben ozaman hepsini alcam sana diye gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum yanımda hiç bebek konuşmuyorlar hep uzak durmamı sağlıyorlar ama benim de dünyalar tatlısı yiğenlerim var nasıl seviyorum zaten onları kuzum benim diye seviyorum aman benimde çenem düştü yazdıkça yazdım zaten bi burda anlatabiliyorum ablamla bile paylaşmıyorum