• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam kızlar,
en son neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum.geçen cuma akşamı histeroskopim yapıldı. söylemiştiysem de bir daha söylemiş olayım. kafam hiç yerinde değil. rahimde düzeltmeler yaptı, bir de tutunmayı kolaylaştırmak için kesik mi atmış ne, aklım ermiyor artık olanlara zaten. mayıs haziran gibi başlayacağız yeni tedaviye kısmet olursa.
yarın babamın doktoruyla görüşmeye gideceğiz. ameliyatı yapacak olan doktor yarın babamı ilk defa görecek. daha önce hep karısı tek gitmişti görüşmeye film ve test sonuçlarıyla. bu defa kardeşi,çocuğu falan da gelsin demiş. ameliyatın risklerinden mi bahsecekmiş nedir. neler duyacağım yarın bilmiyorum. kuyruğu dik tutacam diye napacağımı şaşırdım. düşmemem lazım, hayatta dimdik durmam lazım. daha evlat sevgisini bile tadamadım. daha yaşayacak çok şeyim var. Allahım babama tornunu gösterebilmemi de nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar, herşey çok zor.
siz napıyosunuz? yeni haber var mı?
caım benim yaa Allah yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın inş.
Evet canım hallettim hiçbir eksiğimiz kalmadı çok şükür bir iki ufak tefek şey haricinde
Havuzluhandan aldım hepsini toplu şekilde çok yoruldum ama anlatamam
fotolarını çekip yollayacam sana inş:34:
banane banane:15: bizde isteriz fotolardan:20:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün doktora gittim ayın 30da gidecektim ama 6 gün önce kanamam oldu kanama durdu peöbe akıntım kesilmeyince erkenden randevu alıp gittim ve bir tane olan kese iki tane olmuş birinden kalp atışı aldık rabbime şükürler olsun doktor dedi ötekini takip edelim inş oda gelişir yetişir ötekini benden haberler böyle canlarım fazla oturamıyom halim yok annem bilgisayara yaklaştırmıyo zaten bugün doktora gidince haber vereyim dedim size inş herşey topikte yolundadır hepinizi çok özledim
maşallah havincim çok güzel bi haber inş. ikinci kesede yetişir ötekine böylece ikizlerin olur inş.

hepiniz iyisinizdir inş.. okudum haberleri

mirage . feriha , kedi kızlar hanginiz görürse dr.ali cevat beyin nosunu yazabilir mi bana ? bende merkezle görüştüm de çok yoğunlarmış haziran adetinde gel dediler bizde ozamana kadar bari boş durmayalım da alternatif tıp deneyelim dedik ... sizlerden gönderdiği çayı kullanıp sonuç alan oldu mu yani sperm sayısında artma gibi yada morfoloji durumuna bakan falan.. birde adama eşimin tahlil sonuçlarını mı göndereceğiz yoksa sadece sperm sorunu var mı diyeceğiz ona göre mi gönderiyor ? teşekkürler...

merhaba arkadaşlar...merak ettiğinizi düşünerek yazıyorum...annem de hiç bi gelişme yok tıp fakültesi reanimasyon(yeniden canlandırma) yoğun bakım ünitesinde yatıror..canım annem 20 gündür solunum cihazına bağlı yaşıyor şuur yok gözlerini hiç açmıyor yani hiç bişey yok ve o durumuna dayanamıyorum dua edin rabbim iki iyilikten birini versin annem çok imanlı elinden kuran düşmeyen bi kadındı seccadenin üstünden hiç kalkmazdı zetnde seccadenin üstünde akşam namazında o hale geldi beyninde baloncuk varmış müdahele ettiler anju yapıldı kanama durduruldu ama şuur ve bilinç hiç gelmedi şimdi ise boğazını deldiler ve akciğere solunum açtılar(((işte böyle çok zor günler yaşıyorum her gün sanki ölüyorum...duaya ihtiyacım var allah hepinizden razı olsun....dr..lar yapılacak her şeyi yaptık bundan sonrası allaha kaldı dediler :(((((((((

merhaba arkadaşlar...merak ettiğinizi düşünerek yazıyorum...annem de hiç bi gelişme yok tıp fakültesi reanimasyon(yeniden canlandırma) yoğun bakım ünitesinde yatıror..canım annem 20 gündür solunum cihazına bağlı yaşıyor şuur yok gözlerini hiç açmıyor yani hiç bişey yok ve o durumuna dayanamıyorum dua edin rabbim iki iyilikten birini versin annem çok imanlı elinden kuran düşmeyen bi kadındı seccadenin üstünden hiç kalkmazdı zetnde seccadenin üstünde akşam namazında o hale geldi beyninde baloncuk varmış müdahele ettiler anju yapıldı kanama durduruldu ama şuur ve bilinç hiç gelmedi şimdi ise boğazını deldiler ve akciğere solunum açtılar(((işte böyle çok zor günler yaşıyorum her gün sanki ölüyorum...duaya ihtiyacım var allah hepinizden razı olsun....dr..lar yapılacak her şeyi yaptık bundan sonrası allaha kaldı dediler :(((((((((

cnm çok üzülüyorum böyle duyunca rabbim iki iyilikten birini versin çektirmesin cnm çok zor senn içinde acı çeken annen içinde dualarım sennle öpüyorum :/

slm kizlarr size yazmak icin herifin yatmasini beklemdim oda yatmadi hemen yazip cikicam dedimm.
ögleden önce asilama yaptirdimm yumurtanin birisi patlamisti digeri patlamamis.
eve gittikten sonraa diger ineyide yap dedi. yaptim suanda karnim agiriyorr.hakkimizdan hayirlisi olsun.
INSALLAH bu sefer olucak hersey aniden gelisti.asilama süpriz oldu INSALLLAAHH bebeklerim bu sefer süpriz yapicaklar.
evimi görseniz camasir yikadim katliyamadim bile.anca evi süpürdüm. herife diyorum her asilamadan önce tüp bebekten önce genel temizlik yapiyordum,. bebkler gelmyiordu.
bür sürü yemekller, pastalar kekler bu sefer sadece bögregim var. aksam makarna yedik. herfi yapti hii birde hazir corba.
bu sefer hic hazirligim yok. bir kacgün idare edicegiz gari.

kizlar bir sey tavsiye etmek istermisiniz. ne yiyim kac gün dinleniyim. kafam cok karisik.kendime dikkat etmesem sonra cok üzülüyorumm vijdan azabi cekiyorum. RABBIM daha fazla bekletmesinn.

canım Rabbim şifa versin inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun
slm kizlarr size yazmak icin herifin yatmasini beklemdim oda yatmadi hemen yazip cikicam dedimm.
ögleden önce asilama yaptirdimm yumurtanin birisi patlamisti digeri patlamamis.
eve gittikten sonraa diger ineyide yap dedi. yaptim suanda karnim agiriyorr.hakkimizdan hayirlisi olsun.
INSALLAH bu sefer olucak hersey aniden gelisti.asilama süpriz oldu INSALLLAAHH bebeklerim bu sefer süpriz yapicaklar.
evimi görseniz camasir yikadim katliyamadim bile.anca evi süpürdüm. herife diyorum her asilamadan önce tüp bebekten önce genel temizlik yapiyordum,. bebkler gelmyiordu.
bür sürü yemekller, pastalar kekler bu sefer sadece bögregim var. aksam makarna yedik. herfi yapti hii birde hazir corba.
bu sefer hic hazirligim yok. bir kacgün idare edicegiz gari.

kizlar bir sey tavsiye etmek istermisiniz. ne yiyim kac gün dinleniyim. kafam cok karisik.kendime dikkat etmesem sonra cok üzülüyorumm vijdan azabi cekiyorum. RABBIM daha fazla bekletmesinn.
hayırlı olsun dilakız, kendine çok dikkat et boşver işi gücü olmasada olur..Rabbim fazla aratmasın bebişini nasip etsin inşallah
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün doktora gittim ayın 30da gidecektim ama 6 gün önce kanamam oldu kanama durdu peöbe akıntım kesilmeyince erkenden randevu alıp gittim ve bir tane olan kese iki tane olmuş birinden kalp atışı aldık rabbime şükürler olsun doktor dedi ötekini takip edelim inş oda gelişir yetişir ötekini benden haberler böyle canlarım fazla oturamıyom halim yok annem bilgisayara yaklaştırmıyo zaten bugün doktora gidince haber vereyim dedim size inş herşey topikte yolundadır hepinizi çok özledim
havincim maşallah duydun kalp atışını taze anne :) inşallah diğer kesede gelişir ikizlerin yolda desene :))

bakalım yarınki randevumuzda neler olucak bakalım bebeğim anneye ne zaman gelcek ve şuanki düşüncem bu işlemin sonunda ilk sayfada adımın karşısında hamileeeee yazıcak mı rabbim nasip eylesin inş

günaydın kızlar,
babamın ameliyat günü haftaya salı olarak belirlendi. salıya kadar kendimi rahat bırakıcam artık.

havinim belliydi zaten değerinden ikiz olduğu. hayırlı olsun tekrar canım benim. hala inanamıyorum valla hayal gibi :) 2 ay önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz.

ayşegülüm unutma herşeye rağmen dik durmak zorundasın. geçen gün de söyledim ya bizim daha hayatta yapacak işlerimiz var. kendini iyi tut. Zaten elimizden ne geliyor ki dua etmekten başka? Allah yardımcımız olsun.

bebeğimiz olsun hadi canım sen de al artık şu bebeğini de bir hamile daha kazanalım.

gamze sen napıyosun sesin soluğun çıkmıyor? ilknur nerelerde hiç gelmiyor mu?

günaydın kızlar,
babamın ameliyat günü haftaya salı olarak belirlendi. salıya kadar kendimi rahat bırakıcam artık.

havinim belliydi zaten değerinden ikiz olduğu. hayırlı olsun tekrar canım benim. hala inanamıyorum valla hayal gibi :) 2 ay önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz.

ayşegülüm unutma herşeye rağmen dik durmak zorundasın. geçen gün de söyledim ya bizim daha hayatta yapacak işlerimiz var. kendini iyi tut. Zaten elimizden ne geliyor ki dua etmekten başka? Allah yardımcımız olsun.

bebeğimiz olsun hadi canım sen de al artık şu bebeğini de bir hamile daha kazanalım.

inş cnm umarım gelince bana bırakmaz beni kuzum açılışı havin yaptı inş ayağını sürmüştür bizde arkasından geliriz :)

Havinciğim gözünaydın bnm de ilk zamnlar kanamm olmuştu ama kesilmişti hemen tutunma kanamsı olabilir.Mutlaka dinlen yat ,inşallh ikinci kesedekinin de kalp atışını duyacaksın .Rabbim diğer arkadşlarımıza da nasip etsin inşallh

günaydın kızlar,

Mirage canım senin babana ve ayşegülün annesine Rabbim acil şifalar versin inşllh.Dediğin gibi daha çok şey yaşayacksınız, kuvvetli olmanız lazım

mirage babann ameliyatı inş çok ii geçer.. aysegulu canım annene rabbim şifa versin çk zor..anne baba gibisi var mı hayatta

havinim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hkere merve kedi kızlar doğuma az kaldı :) heyecanlarr nasıl..dilakız sendende inş..iyi haberler bekliyorz umarım son tedavin olur.. benmde misafirim var görümcemler bu aralar hiç girememdm gelen giden gezilecek yerler hiç bitmedi kızlar..bu arada sadece bir kere merkezi aradım onlarda cok youn gelme dediler :) güldüm sadece ne yapayım hazirana kadar beklicem gibi.. tubadefekti de hiç görünmüyor herşey yolundadır inş..

mirage babann ameliyatı inş çok ii geçer.. aysegulu canım annene rabbim şifa versin çk zor..anne baba gibisi var mı hayatta

havinim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hkere merve kedi kızlar doğuma az kaldı :) heyecanlarr nasıl..dilakız sendende inş..iyi haberler bekliyorz umarım son tedavin olur.. benmde misafirim var görümcemler bu aralar hiç girememdm gelen giden gezilecek yerler hiç bitmedi kızlar..bu arada sadece bir kere merkezi aradım onlarda cok youn gelme dediler :) güldüm sadece ne yapayım hazirana kadar beklicem gibi.. tubadefekti de hiç görünmüyor herşey yolundadır inş..

özledik canım senide ya...olsun geç olsunda bebişin seninle olsun, zaten hazirana ne kaldı ki şurda.. heyecan var ama dün nst ye girmiştim sancı çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyorum inşallah bu kadar erken gelmez bebişim biraz korkum var daha çok küçük kuzum büyümesi lazım.. hakkımızda hayırlısı inşallah..

canım Allah yar ve tardımcın olsun çok zor bi durum :50:
günaydın kızlar,

sağol canım ne yapayım sessizce haziranı bekliyorum sende inş. bu sıkıntıları bir an önce atlatırsın

canım biz kullanıyoruz ama gelişme var mı yokmu bilmiyorum çünki yaptırmadık test çayla bi karışım veriyor eşimin gittiği doktorda sabah aç karna içmek için bi toz vermiş bu çayıda aç karna içecekmiş çayı bıraktı doktorun verdiği tozu içiyor tatlım valla napacamızı şaşırdık demi bu kadar uğraşıyorum yok ortada bişey bakımda ben bulayım vereyim adresi biyere yazmıştım
havinsu canım çokkkk sevindim rabbim ne kadar büyük ya inş diğer kesedede duyarsın kalp atışını
dilakız canım hayırlı olsun 3 4 gün girmedim uçmuş topik inş pozitifi alırsın
mirage ayşegül allah yardımcınız olsun kızlar böyle bir durumda kelimeler bitiyor inanın inş ikinizinde annesini ve babasını size bağışlar rabbim

canım biz kullanıyoruz ama gelişme var mı yokmu bilmiyorum çünki yaptırmadık test çayla bi karışım veriyor eşimin gittiği doktorda sabah aç karna içmek için bi toz vermiş bu çayıda aç karna içecekmiş çayı bıraktı doktorun verdiği tozu içiyor tatlım valla napacamızı şaşırdık demi bu kadar uğraşıyorum yok ortada bişey bakımda ben bulayım vereyim adresi biyere yazmıştım
havinsu canım çokkkk sevindim rabbim ne kadar büyük ya inş diğer kesedede duyarsın kalp atışını
dilakız canım hayırlı olsun 3 4 gün girmedim uçmuş topik inş pozitifi alırsın
mirage ayşegül allah yardımcınız olsun kızlar böyle bir durumda kelimeler bitiyor inanın inş ikinizinde annesini ve babasını size bağışlar rabbim

hayırlısı olsun canım ben buldum numarayı kedicik yazmış saolsun...arama yani.. inş dr.un verdiği toz işe yarar

hayırlısı olsun canım ben buldum numarayı kedicik yazmış saolsun...arama yani.. inş dr.un verdiği toz işe yarar

tamam canım siz tahlilleriniz varsa mail atın ona göre veriyor otcukları ay çok komiğime gitmişti benim sipariş ettiğimizde hiç böyle şeylere inanmazdım ama inanmak gerekiyormuş tatlım
valla bilmiyorum faydası olcakmı aman hiç inancım kalmadı artık yıprandım galiba bide dna testi kötü çıkarsa napacaz inl o bari düzgün çıksın da sizde morfoloji sorunu varmı canım

kızlar gittim bugün doktora progestan başlıycaz inş rahim 8-10 arası yer yer değişiyomuş herşey yolunda manzara çok iyi dedi allahıma şükür :)

Back
X