caım benim yaa Allah yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın inş.selam kızlar,
en son neyi yazdığımı bile hatırlamıyorum.geçen cuma akşamı histeroskopim yapıldı. söylemiştiysem de bir daha söylemiş olayım. kafam hiç yerinde değil. rahimde düzeltmeler yaptı, bir de tutunmayı kolaylaştırmak için kesik mi atmış ne, aklım ermiyor artık olanlara zaten. mayıs haziran gibi başlayacağız yeni tedaviye kısmet olursa.
yarın babamın doktoruyla görüşmeye gideceğiz. ameliyatı yapacak olan doktor yarın babamı ilk defa görecek. daha önce hep karısı tek gitmişti görüşmeye film ve test sonuçlarıyla. bu defa kardeşi,çocuğu falan da gelsin demiş. ameliyatın risklerinden mi bahsecekmiş nedir. neler duyacağım yarın bilmiyorum. kuyruğu dik tutacam diye napacağımı şaşırdım. düşmemem lazım, hayatta dimdik durmam lazım. daha evlat sevgisini bile tadamadım. daha yaşayacak çok şeyim var. Allahım babama tornunu gösterebilmemi de nasip etsin inşallah. çok zor arkadaşlar, herşey çok zor.
siz napıyosunuz? yeni haber var mı?
banane bananeEvet canım hallettim hiçbir eksiğimiz kalmadı çok şükür bir iki ufak tefek şey haricinde
Havuzluhandan aldım hepsini toplu şekilde çok yoruldum ama anlatamam
fotolarını çekip yollayacam sana inş![]()

maşallah havincim çok güzel bi haber inş. ikinci kesede yetişir ötekine böylece ikizlerin olur inş.selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
bugün doktora gittim ayın 30da gidecektim ama 6 gün önce kanamam oldu kanama durdu peöbe akıntım kesilmeyince erkenden randevu alıp gittim ve bir tane olan kese iki tane olmuş birinden kalp atışı aldık rabbime şükürler olsun doktor dedi ötekini takip edelim inş oda gelişir yetişir ötekini benden haberler böyle canlarım fazla oturamıyom halim yok annem bilgisayara yaklaştırmıyo zaten bugün doktora gidince haber vereyim dedim size inş herşey topikte yolundadır hepinizi çok özledim