• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Kizlar dualariniz icin ALLAH hepinizden razi olsunn. Hamile olanlar hayirlisiyla beblerini kucaklarina alsinlar INNNSSSAAALLLAAAHHHHH.
Tedavi olanlarda tez zamanda hayirlisiyla hamile kalsinlarrr INNNNNSAAALLLLAAAHHHH. daha fazla beklemeden beebklerimizi kucaklarimiza alalim hepbirlikte.
mirage, aysegül ALLAH sifa versin annenize babaniza.acilari dinsin kisa zamanda.
Hastalik zor benim annemde umreden döndükten sonra cok hastalandi simidi hamd olsun gayet iyi.
kizlar bise sorucam benim karnim cok aygiiroyr tüpten sonrada agirdimi hatirlamyiorumm. hamile arkadaslar sizin bekarniniz beliniz agirdimi.
bu agrilar bana ümit veriyor yaniliyormusumm. biraz yürüdümmü, oturdummu belimde agriyor hakkimdan hayirlsii olsun INSALLAHH.

canım biz kullanıyoruz ama gelişme var mı yokmu bilmiyorum çünki yaptırmadık test çayla bi karışım veriyor eşimin gittiği doktorda sabah aç karna içmek için bi toz vermiş bu çayıda aç karna içecekmiş çayı bıraktı doktorun verdiği tozu içiyor tatlım valla napacamızı şaşırdık demi bu kadar uğraşıyorum yok ortada bişey bakımda ben bulayım vereyim adresi biyere yazmıştım
havinsu canım çokkkk sevindim rabbim ne kadar büyük ya inş diğer kesedede duyarsın kalp atışını
dilakız canım hayırlı olsun 3 4 gün girmedim uçmuş topik inş pozitifi alırsın
mirage ayşegül allah yardımcınız olsun kızlar böyle bir durumda kelimeler bitiyor inanın inş ikinizinde annesini ve babasını size bağışlar rabbim

ferihacığım proxeed plus mı verdi dr.şayet oy ise bnmki kullandı bi işe yaramadı o

merhaba arkadaşlar...merak ettiğinizi düşünerek yazıyorum...annem de hiç bi gelişme yok tıp fakültesi reanimasyon(yeniden canlandırma) yoğun bakım ünitesinde yatıror..canım annem 20 gündür solunum cihazına bağlı yaşıyor şuur yok gözlerini hiç açmıyor yani hiç bişey yok ve o durumuna dayanamıyorum dua edin rabbim iki iyilikten birini versin annem çok imanlı elinden kuran düşmeyen bi kadındı seccadenin üstünden hiç kalkmazdı zetnde seccadenin üstünde akşam namazında o hale geldi beyninde baloncuk varmış müdahele ettiler anju yapıldı kanama durduruldu ama şuur ve bilinç hiç gelmedi şimdi ise boğazını deldiler ve akciğere solunum açtılar(((işte böyle çok zor günler yaşıyorum her gün sanki ölüyorum...duaya ihtiyacım var allah hepinizden razı olsun....dr..lar yapılacak her şeyi yaptık bundan sonrası allaha kaldı dediler :(((((((((

Rabbim acil şifalar versin dualarımızı kabul etsin inşallah..

Kizlar dün ve bugün misafirim vardi dinlenemedim malesef. agrilarimda gitti sadece sag tarafim agiriyor. ne düsünücegimi bilmiyorum.

dün ve bugün cok kosturdum. ne kadar ugrassakta bazi seyler bizim elimizde degill. her sey yolunda gitsin dört dörtlük olsun diyoruz olmuyor.

misafir gecen hafta gelicekti gelmedi bu hafta geldi hemde 2 gün. benim icin dinlenmek hayal zaten. ALLAH tan ümidimi kesmiyorum.
yinede üzgünüm ne düsünücegimide bilmiyorum kafam cok karisikk.

bebisimolsun canim senin tedavin nasil gidiyo seninle sohbet etmiyeli cok oldu INSALLAH her sey yolunda gider senin icin.
RABBIMM bizleri daha fazla bekletmesin.
olucagi varsa olur duyorum. dinlenmek falan bahane diyorum kendimi böyle teselli ediyorumm.

Kizlar dün ve bugün misafirim vardi dinlenemedim malesef. agrilarimda gitti sadece sag tarafim agiriyor. ne düsünücegimi bilmiyorum.

dün ve bugün cok kosturdum. ne kadar ugrassakta bazi seyler bizim elimizde degill. her sey yolunda gitsin dört dörtlük olsun diyoruz olmuyor.

misafir gecen hafta gelicekti gelmedi bu hafta geldi hemde 2 gün. benim icin dinlenmek hayal zaten. ALLAH tan ümidimi kesmiyorum.
yinede üzgünüm ne düsünücegimide bilmiyorum kafam cok karisikk.

bebisimolsun canim senin tedavin nasil gidiyo seninle sohbet etmiyeli cok oldu INSALLAH her sey yolunda gider senin icin.
RABBIMM bizleri daha fazla bekletmesin.
olucagi varsa olur duyorum. dinlenmek falan bahane diyorum kendimi böyle teselli ediyorumm.

şimdilik yolunda cnm cuma günü rahim 8-10 arasıydı yarın 5te randevum var transfer günü belli olacak inş hayırlsıyla progestan falan başladık işte bugün inş bu ay topicimiz için hamile ayı olur :))

Hersey hayırlısı olsun. Normal yoldan ve hiç ummadığın anda hamile kaldığını duşun. Adetin gecikince test yapmak aklına gelir ama o süre boyunca hiç bir seye dikkat etmemissindir. Şimdi biz biliyoruz ya. İceri konuldu bebekler. Sakınan göze çöp batar misali her şeyi sorgular oluyoruz. Eminim o yoğunlukta gene de korumussundur kendini. Bir yerden sonra valla artık kader diyorum ben bu ise. Herkese gönlüne göre versin Allah. Benim yarın test gunüm. 13. Gun sabahı hem iple çekiyorum, hem de o tahlili geciktirmeyi istiyorum. Korkuyorum. Su an adet belirtilerinin hepsini yasıyorum.ben bir daha denemeyeceğim. İlk ve son du bu benim için. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum ve küçük canavarlarımıza en kısa sürede kavuşmanız için her daim dua edeceğim.

günaydın arkadaşlar rabbim kısmet ederse mayıs ayında başlayacağız tüp bebege 3. olacak inşallah yaş 33 sorun çikolata kisti kayseri acıbadem hastanesinde olacak inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin amin

günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:

kızlar ben bu aktarı cuma aradım mail istedi tahlilleri ama dönen olmadı ne maillle ne telle.. normal mi geç mi dönüyor acaba ??

kızlar hep dualarımda ve aklımdasınız bu aralar uzak durmaya çalışıyorum psikolojimi toparlamam gerek.. ama umarım sizler için hayat yoluna girer ve sağlı sıhhat dolu günler gelir artık.
güçlü olun.. her şey biz insanlar için. rabbim gücünüzü sabrınızı arttırsın

tubacım sağlıklı olsunlar da gerisi boş .. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım

günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:

canım kendine çok dikkat et, ikiz bebek taşıyorsun kolay değil..cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

dilakız canım boşver misafiri filan, sen kendine dikkat et canım,inşallah mevlam tatlı tatlı bebişler nasip eder sana

canım kendine çok dikkat et, ikiz bebek taşıyorsun kolay değil..cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

dilakız canım boşver misafiri filan, sen kendine dikkat et canım,inşallah mevlam tatlı tatlı bebişler nasip eder sana

canım ya ben tezcanlıyım işten güçten sakınmıyorum kendimi biraz ondan oluyo 3 gündür geçmeyen ağrım işe gelince biraz hafifledi bugün hoşş galiba benden beteri var bi ara hamişlerimizden kimdi hatırlamıyorum da cam sildim yazmıştı şok olmuştum :)

canım ya ben tezcanlıyım işten güçten sakınmıyorum kendimi biraz ondan oluyo 3 gündür geçmeyen ağrım işe gelince biraz hafifledi bugün hoşş galiba benden beteri var bi ara hamişlerimizden kimdi hatırlamıyorum da cam sildim yazmıştı şok olmuştum :)

canım dikkat et, o hamişte abartmış :)) bebişleri üzmeyelim dimi..senin bebekleri bu aralar bi hissedip bi hissetmemen normal kafana takma, ama tabi ağrı filan varsa da ihmal etme en iyisini yapmışssın dr gitmekler. bak şimdi mesela banada 3 satte bir hissetmezsen hareketleri yada günde 10 defadan azsa acil gel dedi dr.dikkat etmek lazım

selam kızlar ben uzak durup pislolojimi düzeltmek istesemde olmadı saatlerdir ağlıyorum çok içim acıdı derler ya gerçakten bugün birkez daha anladım en samimi arkadaşım kardeşim gibiy di ama 2. çocuğuna hamileymiş duyunca hıçkırıklara boğuldum hep hamile kalıp aldırıyor çocuğu küçük daha içim nasıl acıdı herkez evini yuvasını büyütüp aile olup giderken ben hayallerle yaşıyorum bide benden saklıyorlar nasıl zoruma gitti allahım ben bi o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim benim hiç ümidim kalmadı benim hiç bir zaman çocuğum olmicak herkez üst üste hamile kalırken ben sayıyorum yerimde

fıstıklar benide ekleyin yaş 27..3.deneme haziran ayında başlayacağım rabbim nasip ederse tedavime.ilki 7 haftalık düşük,ikincisi kimyasal,lenfosit aşılarına başladım ilkini vuruldum.tedaviye kadar 3 aşı vurulacağım her ay..yani haziranı bekleme sebebim bu lenfosit aşıları....ayrıcada psikolojik haziranda okul filanda tatile girecek böylece stresten en az etkileneceğim aylardan biri...histereskopi oldum poliplerim ve yapışıklığım vardı. temizlendiler. ufak çaplıydılar ama olsun neyin etkileyip neyin etkilemediğini bilemeyiz sonuçta...rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah bizde elimizden geleni yapalım bebişlerimize kavuşalım..öpüyorum hepinizi bu arada bizim sorunumuz erkek infertilitesi,azospermi,şimdi birde tekrarlayan düşükler oldu tabi,ilk 2 tedavimi acıbademde görmüştüm şu an fertijin de devam ediyorum drum seval taşdemir..öpüyorum hepinizi:54::54::54::54:

günaydın kızlarr

geçmiş olsun tubacım. boşver canım ikisi erkek olmuş, ikisi kız olmuş ne fark eder sağlıkla doğsunlar yeter ki.

kızlar ben bu aktarı cuma aradım mail istedi tahlilleri ama dönen olmadı ne maillle ne telle.. normal mi geç mi dönüyor acaba ??

canım öyle hemen geri dönmüyor. nerden baksan 1 buçuk hafta falan sürüyor. sen 300 tl'ni hazırla bekle. direk gönderiyoruz diye arıyor sonra.

kızlar hep dualarımda ve aklımdasınız bu aralar uzak durmaya çalışıyorum psikolojimi toparlamam gerek.. ama umarım sizler için hayat yoluna girer ve sağlı sıhhat dolu günler gelir artık.
güçlü olun.. her şey biz insanlar için. rabbim gücünüzü sabrınızı arttırsın

tubacım sağlıklı olsunlar da gerisi boş .. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım

ilknurum nasılsın neler yapıyorsun canım? ben de uzak kaldım buralardan.

selam kızlar ben uzak durup pislolojimi düzeltmek istesemde olmadı saatlerdir ağlıyorum çok içim acıdı derler ya gerçakten bugün birkez daha anladım en samimi arkadaşım kardeşim gibiy di ama 2. çocuğuna hamileymiş duyunca hıçkırıklara boğuldum hep hamile kalıp aldırıyor çocuğu küçük daha içim nasıl acıdı herkez evini yuvasını büyütüp aile olup giderken ben hayallerle yaşıyorum bide benden saklıyorlar nasıl zoruma gitti allahım ben bi o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim benim hiç ümidim kalmadı benim hiç bir zaman çocuğum olmicak herkez üst üste hamile kalırken ben sayıyorum yerimde

çok iyi anlıyorum seni. ben en yakın arkadalımın ikinci çocuğunu hala görmeye gitmedim, gidemedim. çocuk 3 aylık oldu. o da bana hamile olduğunu söylediğinde 3-4 aylık hamileydi. ağlayarak vermişti hamilelik haberini. güzel olacak feriha ya. Allah beter dertlerden saklasın. üzülme. dün eltimlerdeydik, öyle kötü çocuk yetiştiriyorlar ki büyük olanı çığrından çıktı asla laf dinlemiyor. zaten ikincisine de kazara hamile kalmıştı. dönerken eşime dedim ki bu nasıl bir durumdur bilmem ki bakamayana gani gani veriyor Allahım bu kadar hasretle isteyene vermiyor. Allahın taktiri işte sorgulamak olmaz.

fıstıklar benide ekleyin yaş 27..3.deneme haziran ayında başlayacağım rabbim nasip ederse tedavime.ilki 7 haftalık düşük,ikincisi kimyasal,lenfosit aşılarına başladım ilkini vuruldum.tedaviye kadar 3 aşı vurulacağım her ay..yani haziranı bekleme sebebim bu lenfosit aşıları....ayrıcada psikolojik haziranda okul filanda tatile girecek böylece stresten en az etkileneceğim aylardan biri...histereskopi oldum poliplerim ve yapışıklığım vardı. temizlendiler. ufak çaplıydılar ama olsun neyin etkileyip neyin etkilemediğini bilemeyiz sonuçta...rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah bizde elimizden geleni yapalım bebişlerimize kavuşalım..öpüyorum hepinizi bu arada bizim sorunumuz erkek infertilitesi,azospermi,şimdi birde tekrarlayan düşükler oldu tabi,ilk 2 tedavimi acıbademde görmüştüm şu an fertijin de devam ediyorum drum seval taşdemir..öpüyorum hepinizi:54::54::54::54:

hoşgeldin tuanacım. yollarımız yine kesişti desene. inşallah bu defa başarırız.

Back
X