• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

nerelerdesiniz... herlese iyi akşamlar...

gogicimm bekle az kaldı şurda 3gün daha sabret cnmm :) sonraa buraya kocaman hamileyim yazıcan bizde halayy cekicez :)) uzun zamandır halay çekemiyoruz :) o bahsettiğin değerlerin bhcg ile alakası yok die biliyorum boşve r şimdi onlları düşünmee

bebeğimizolsun nasıl giidiyor bekleyiş :)

mirage ,, havin sizlerden de güzell haberler bekliyoruzzz....

Nasil gitsn cnm bekleyis cogu gitti agzi kaldi iste yat yat gecrmeye calsyrm gunleri cnm oyle yani sen napiyosn daha iyimsn cnm

nerelerdesiniz... herlese iyi akşamlar...

gogicimm bekle az kaldı şurda 3gün daha sabret cnmm :) sonraa buraya kocaman hamileyim yazıcan bizde halayy cekicez :)) uzun zamandır halay çekemiyoruz :) o bahsettiğin değerlerin bhcg ile alakası yok die biliyorum boşve r şimdi onlları düşünmee

bebeğimizolsun nasıl giidiyor bekleyiş :)

mirage ,, havin sizlerden de güzell haberler bekliyoruzzz....

Topik bos kaldi canim nasilsin

Ferihacm sen nasilsn

Iyiyim canim bol geziyorum.inan kafa dagitiyorum sadece ev isini felan biraktim hic canim istemiyor kalkiyorun yatagi bile duzeltmeti istemiyorum aman bi gun gelip temizlicemdir heralde
Siz guzel haberlerinizi verince dahada iyi olcam oyle aklimdasiniz guzel sonuclarinizi 4 gozle bekliyorum

Iyiyim canim bol geziyorum.inan kafa dagitiyorum sadece ev isini felan biraktim hic canim istemiyor kalkiyorun yatagi bile duzeltmeti istemiyorum aman bi gun gelip temizlicemdir heralde
Siz guzel haberlerinizi verince dahada iyi olcam oyle aklimdasiniz guzel sonuclarinizi 4 gozle bekliyorum

Cnm bnde istyrm istediginz haberi vermeyi ama malesef umutlarm tukendi bnm e2im 100 geldi progesteronum 19 a yakn yani umut cok aza indi suan icimde hcg bile yaotrmk gelmiyo cnm ins allahm yoktan var eden rabbim bnm evladmida ve sirasyla hepmznkinide yoktn ar etsn cnm :(((

Topik bos kaldi canim nasilsin

İim cnm saol sen nasılsın..bnde ara ara gez ara ev iş falan öyle zaman geçiriyorum işte... 2 ay geçsin diye gün sayıyorum yeni tedavi için :))

Cnm bnde istyrm istediginz haberi vermeyi ama malesef umutlarm tukendi bnm e2im 100 geldi progesteronum 19 a yakn yani umut cok aza indi suan icimde hcg bile yaotrmk gelmiyo cnm ins allahm yoktan var eden rabbim bnm evladmida ve sirasyla hepmznkinide yoktn ar etsn cnm :(((

İim bnde saol cnm... Yaa gogi de öyle yazmış e2 ve progestoron değerinden anlaşılıyormuki hamile olup olmadığın? Ben hiç öyle duymamaıştım yanii siz neden öyle içinizi karartıyorsunuz ki ?

İim cnm saol sen nasılsın..bnde ara ara gez ara ev iş falan öyle zaman geçiriyorum işte... 2 ay geçsin diye gün sayıyorum yeni tedavi için :))

İim bnde saol cnm... Yaa gogi de öyle yazmış e2 ve progestoron değerinden anlaşılıyormuki hamile olup olmadığın? Ben hiç öyle duymamaıştım yanii siz neden öyle içinizi karartıyorsunuz ki ?
Valla bnde anlmdm cnm baklm cmrtesi ckck meydana ak karaa offf

Boyaci hemen bidami yaptircan kiz bana doktorum 6 7 ay dinlen yoksa yapmam cok yiprandin dedi

Boyaci hemen bidami yaptircan kiz bana doktorum 6 7 ay dinlen yoksa yapmam cok yiprandin dedi

evet cnm ooo bana kalsa hemen ilk adetimle başlıcamda embriyolog 2 ay sperm kalitesini artırmaya yönelik çalışalım dedi eşim kullanıo şimdi iğnleri sıra onda benm iğnelere bitti :)) 2 ay kullansın sonra hemen başlıcam muhtemelen aralık adetmle başlarım..en geç ocak bkalım

kızlar netten uzak durmaya çalışıyorum

boyacı cnm, feriha ikinize de üzüldüm herşey de bi hayr var bundan sonraki tedaviniz inş. bebişlerinizi getirsin amiiiin.

gogii ve bebeğimiz olsun arada girip bakıyorum inş. iyi haberlerinizi alıcaz kızlar

beni sorarsanız bugün 4. gün ne kasık ağrısı ne karın ağrısı var, progestan iğnesi beni mahvetti kızlar zor yürüyor zar zor oturup kalkıyorum. dualarınızı eksik etmeyin inş.

Kizlar gogi yani oykum dun test yaptrdi negatf cikti ve ardindan adet oldu rabbim sabir versin tekrr toparlanma gucu versn ve baslasn sag salim o da ve kollari dolsun eabbim aratmasin
Zyxell cnm bnm allahm pozitifi gormeni nasip etsin tek umidimiz sensin tatlm

Kizlar gogi yani oykum dun test yaptrdi negatf cikti ve ardindan adet oldu rabbim sabir versin tekrr toparlanma gucu versn ve baslasn sag salim o da ve kollari dolsun eabbim aratmasin
Zyxell cnm bnm allahm pozitifi gormeni nasip etsin tek umidimiz sensin tatlm

cnm bnm senin de bnm de henüz zamanımız var
yani ikimizde buraya inş. test günlerimizde güzel şeyler müjdeler yazıcaz.;)

Kizlar merhaba,

Hepinizi takip ediyorum, üzüntülerinizle üzülmeye ve mutluluklarinizla mutlu olmaya devam ediyorum....
Allah hepimizin bu yolda sabrini ve bebeklerini versin insallah....
Benimde yarin 3.ay kontrolum var, cokcok gerginim. Hep bu asamada mutsuz oldum gecmiste....Yarin icin o yuzden cok stres yaptim... guzel dualarinizi bana da yollayin :-)

Cnm A llah sabır versin ...diyecek hiç biişi bulamıyorum inş umudun bi sonraki tedavidedir....

kızlar netten uzak durmaya çalışıyorum

boyacı cnm, feriha ikinize de üzüldüm herşey de bi hayr var bundan sonraki tedaviniz inş. bebişlerinizi getirsin amiiiin.

gogii ve bebeğimiz olsun arada girip bakıyorum inş. iyi haberlerinizi alıcaz kızlar

beni sorarsanız bugün 4. gün ne kasık ağrısı ne karın ağrısı var, progestan iğnesi beni mahvetti kızlar zor yürüyor zar zor oturup kalkıyorum. dualarınızı eksik etmeyin inş.

Cnm saolasın...inş sennle ve bebeğimizolsun la sevineceğiz...güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Kizlar merhaba,

Hepinizi takip ediyorum, üzüntülerinizle üzülmeye ve mutluluklarinizla mutlu olmaya devam ediyorum....
Allah hepimizin bu yolda sabrini ve bebeklerini versin insallah....
Benimde yarin 3.ay kontrolum var, cokcok gerginim. Hep bu asamada mutsuz oldum gecmiste....Yarin icin o yuzden cok stres yaptim... guzel dualarinizi bana da yollayin :-)

Cnmm inş herşey beklediğin gibi geçer...stres yapmamaya çalış applecim allah yardımcın olsun inşşş son tedavin olur...

Cnm A llah sabır versin ...diyecek hiç biişi bulamıyorum inş umudun bi sonraki tedavidedir....

Cnm saolasın...inş sennle ve bebeğimizolsun la sevineceğiz...güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Zyxellin bari olsada topik senlense yaa bnm kendmle ilgli bi hissim kalmadi rabbme sigindim o biliyo

herkese tesekkur ederım ıyı dıleklerı ıcın bugun doktorumla gorustum baslıyalım dedıgım anda dondurulmuslarla baslıcaz ınsallah rabbım bu yolda kımseyı yormasın ınsallah hepımızın kucakları dolsun ben buara bu konu uzerınde cok fazla dusunmemek konusmamak ıcın bıraz ara verıcem buraalra hepınız dualarımdasınız hepımız mutlu sona ulasalım ınsallah kendınıze cok ıyı bakın

Back