canım kontrol paneline gir ordan solda hesabım yazan kısımda seçenekleri düzenle var orda çeşitli seçenekler kızmanda Standart Editör - Toolbar Enhanced Attachment Uploading on şıkları işaretle profilini güncelle inş sendede karakterler çıkacak umarım yardımcı olabildim
canlar ben çıktım görüşürüz yine girelim artık hep inş bnm laptoun şarjı bitiyo şimdi fişte yazamam size öpüyorummm iyi geceler tatlı uykularrr
oleyyyyyyyyyyy basardim sayende havincigim gel seni öpiyim
söyle kendimede alkis gönderiyim becerebildigim icin
ay içim şişti valla bu adamdan benim ya beğenmiyosa gidedebilir yani benm kapım açık hayret bişey ya yoruyor artık beni ben bu yaşımda onunla beni mutsuz etsin diye evlenmedim mutluluk için yaptık biz bu evliliği aşık olmuştuk uçuyoduk ama beyefendi hemen unuttu o duygularıııı
Dilakiz sen nerede yaşıyorsun?
canım güle güle kullan karakterleri anlata bilmeme sevindim
dilakız bebişim olun canlar benim göz kapakları düşmeye başları sizi rabbime emanet ediyorum görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz hayırlı geceler
Tesekkür ederim canim gayet iyi anlatin bak benimde artik simgelerim olduu
saglikla bu hale gelirsin insallahhh
Hosbuldukben almanyada yaşıyorum.
inş canım inş o zamanlara gelirsem bebeği kucağıma almama az kalıyo zaten teyzesi sende artık görmeye gelirsin yeğenin elini öper
beni merak etmişsiniz..(( ben tam 3 aydır sanki çoğaltılmış fotokopi gibi aynı şeyleri yaşıyorum sabah hastane akşam hastane annem hala aynı yoğun bakımda solunum yok şuur yok hiç kımıldamadan yatıyor dr..lar umudu kestiler ama ben allahtan umudumu kesmedim canım annem öylece yatıyor elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...kendinize iyi bakın buraları boş bırakmayın...nasılsa bi gün ama öyle ama böyle bende katılacam tekrar aranıza ....allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyin...
slmm kızzlarr çok şükür bugun bebegimi gördüm kalp atışalrını da ıkı kese olusmuş ama birinden şimdilik bişey göremedım dıyo dr haftaya belli olur inş Allahım inş tamamına erdirir ve herkese de nasıp edr bu duyguyu yaşamayı....
beni merak etmişsiniz..(( ben tam 3 aydır sanki çoğaltılmış fotokopi gibi aynı şeyleri yaşıyorum sabah hastane akşam hastane annem hala aynı yoğun bakımda solunum yok şuur yok hiç kımıldamadan yatıyor dr..lar umudu kestiler ama ben allahtan umudumu kesmedim canım annem öylece yatıyor elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...kendinize iyi bakın buraları boş bırakmayın...nasılsa bi gün ama öyle ama böyle bende katılacam tekrar aranıza ....allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyin...
yarın adetimin ikinci günü ve tedaviye başlıyorum dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verecek var mı ilaçlar kontrol... yarın bana sadece ilaç mı verecek tahlil muayene falan çok kaygılıyım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?