Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım tek senin eşin böyle değil emin ol bende bunalım takıldığımda eşim aynını yapıyodu inş bunuda aşarsınız tez vakitte eşinde anlar seni bıraz zor ama inş öyle dua edelim rabbim sanada hayırlı kapılarını açsın tez vakitte canım eşinde anlayışlı eş olsun inş

uğraşıyorum cnm ma hiç bir şey avutmuyor beni sadece salak salak geziniyorum millete de alıştım diye bir güzel rol çekiyorum (

aayy bnede sinirlendimmi gicik oluyorum snein gibi. biraz zaman gectimi kizginligim gctimi esime aciyorum demekki kapasiteleri bu kada erkeklerin baska topiklerdede okuyorum kadilarin cogu eslerinin ilgisizliginden sikayetci oluyor.

herifim bana kizinca biktim diyince bende diyorumki ben böyle olmaisni istermiyim o paralarla türkiyeden ev alirdik. bir tatil bölgesinden en azindan kalicak bir evim olurdu. orda burda kalmak o kadar zorki hele herifle cok zor olyuor.

ben yanliz gittigimde her yere sigiyorum ama o olunca zor oluyor.

inş cnm bnm ama benimki sadece kendini düşünüyo zor biraz hiç arayıp sormaz akşama kadar aramasam merak etmez bak mesela 12 gün yattım evde sende ne durumdasın diye 1 kere aramadı beni ya 1 kere düşünüyorumda bıktım artık ya of offf

uğraşıyorum cnm ma hiç bir şey avutmuyor beni sadece salak salak geziniyorum millete de alıştım diye bir güzel rol çekiyorum (

en iyisini yapiyorsun desende seni kimse anlamaz zaten. yukaridada anlattim cok sey cektim. bazilari bunu bile bile hafife aldi.

arkadas evlendi seni simdi anliyorum dedi. en iyisi eksik tarafini kimseye göstermiyicen. bende amma dertliymisim haaaaa

ayy bende simgeler yok yaa kendiimi iyi ifade edemedigimi düsünüyorum. msj attik yöneticleere gene olmadi.

Son düzenleme:

canım naz yapmama gerek yokki zaten mecbur yapıyo 3 ayım dolana kadar annem burdaydı hiç kalkmadım çünkü bebişler ikitaneymiş 5. haftamdaki kanamamla bir tanesi düştü ve düşük riskim vardı ondan dolayı 3 ay annem hiç kaldırmadı beni ve 20. haftaya kadar da iş yapmam yasak ondan yemek zar zor yapıyom bulaşık sofra işi eşimin yani hamile olunca aslında ilk 5 ay çok stresli ve hep acabalarla geçiyo rabbim hayırlısıyla sağlıkla gününde saatinde kucağıma aldığım günüde gösterir inş rabbim u güzel anları sizede yaşatır tez vakitte inş canlarım

hergün beni mutsuz edecek bir sebep buluyo ya ya durduk yerde bağırıyor ya olmıcak şeye kızıyo mesela bitkisel ilaç kullanıyor test yaptırması lazım bu hafta ya bi git bi söyletme kendine bi yaptır deme yokk önce beni sinirden katıtıyo sonra gidiyo be adam beni üzmeen gitdeme ama yok illa çileden çıkarıcak insanı illaaa herşeyi ben düşünmektende yoruldum usandım artık o anca yesin içsin yatsın başka bişey yok

bnmde yoktu önceden artık var bende şaşırıyorum :)))

amaaan insanlar dedin mi şöyle bi dururum ben çünkü ağzı olan konuşuyo kimse çenesini tutmuyooo

seninkide gamsızmış canım ben bana düşeni yaptım sen ne yaparsan yap modunda yani eşim aradı beni ben kızardım ona çünkü ben fazla kaptırıp kendimi boynumun bükülmesinden korktuğumdan hep başka şeylerden konuşurduk sanki hastayımda yatıyomuşum moduna sokmuştum kendimi ama eşinle işin zor rabbim sabır versin canım ben tedavi dönemimde olsun tedaviye başlamadan öncede kendime tesbihten kurandan dersler yapmıştrım o tür dersler yap kendine hem için ferahlar hemde daha huzurlu olursun inş

INSALLAH canim bebk hasreti ceken bütün arkadaslara nasip eder.

himmm deemek 5. haftada ötekini düsürdün. dogerini saglikla kucagina alirsin INSALLAHH canim. size emanet edildi bebginiz ona dikkat etmek sagligini düsünmek babinda görevi.dikkat etmen iyi olmus yoksa 9 ay boyunca düsük tehlikesi oluyormus.
en basta ne kadar dikkat etseymissin o kadar iyimis.

sen genede naz yap daha da ilgilensin. ALLAH annelerimizi basimizdan eksik etmesin. zor zamanlarimizda onlar yanimizda tabiki benim icin gecerli degil.
uzakta oldugum icin annem gelemez gelse bile cok kalamazki. babmi birakip bir yere gidemiyo.

Arapçada bilmiyorum ki ancak Türkçeden bildiklerimi okuyorum ama ben biliyorum ona yapacağımı yarın akşama kadar açmycam telefonumu aramıcamda bakalım napçak birazda beyefendi telaşlansın bakalım

bnmde yoktu önceden artık var bende şaşırıyorum :)))

amaaan insanlar dedin mi şöyle bi dururum ben çünkü ağzı olan konuşuyo kimse çenesini tutmuyooo

ayyy ALLAH yardimcin olsun canim benimde öyle inan. gecen sene benimle eczanede tartisti insanlar bize bakiyordu.

buralardada cok ayip göya bikmis, isini gücünü birakip benim pesimden kosturuyormus sanki bebk olsa onun sayilmiyicak gibi bol bol minnet ediyor.

ne yapicaksin canim idare et derim. aksi takdirde sen dahada üzülürsün. onuda anlamaya calis erkekler test falan agir gelir.
bizimki asilama icin sperm vermek icin sinirleniyordu.
evet hele kadinlar cok kirici bu konuda erkekler dahha iyi. ben bu konuda sizlere göre daha sansliyim karisanim yok kise olmaiynca karisanda olmuyor.
benim görümceminde cocugu olmadi esimin aiesinden bir tepki yok zaten görmüyorumda onlari. türkiyeye gidince cok zorlaniyorum herkse ayri ayri anlat affffff

canım kontrol paneline gir ordan solda hesabım yazan kısımda seçenekleri düzenle var orda çeşitli seçenekler kızmanda Standart Editör - Toolbar Enhanced Attachment Uploading on şıkları işaretle profilini güncelle inş sendede karakterler çıkacak umarım yardımcı olabildim

Arapçada bilmiyorum ki ancak Türkçeden bildiklerimi okuyorum ama ben biliyorum ona yapacağımı yarın akşama kadar açmycam telefonumu aramıcamda bakalım napçak birazda beyefendi telaşlansın bakalım

canım olduğun bölgede devletin açtığı kuran kursları yokmu hani her yaştan insanın gidip öğrendiği kurslar öyle bir kursa gidip öğrensen keşke hep senin içinde iyi olur boyacı arkadaşımız öyle bir kursa gidiyodu yalnış aklımda kalmadıysa

ay içim şişti valla bu adamdan benim ya beğenmiyosa gidedebilir yani benm kapım açık hayret bişey ya yoruyor artık beni ben bu yaşımda onunla beni mutsuz etsin diye evlenmedim mutluluk için yaptık biz bu evliliği aşık olmuştuk uçuyoduk ama beyefendi hemen unuttu o duygularıııı

yeni dönemde araştırıyım bende cnm inş

canlar ben çıktım görüşürüz yine girelim artık hep inş bnm laptoun şarjı bitiyo şimdi fişte yazamam size öpüyorummm iyi geceler tatlı uykularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…