Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide yazabilirsiniz.ben bugünden başlıyorum hergün bitiririm.inşallah rabbim dualarımıızı kabul eder..her güne 313 biter.
KIZLARRRRRRRRRRR gece çatlatma iğnemi oldum hiç ağrım yok çok şükür ama kasıklarım boş onun farkındayım çok yumurtam olduğu için ağrım oluyodu yürüdükçe şimdi hiç ağrım yok...korku ve heyecan var yarın 08:30 da hastanede olucaz son 2 aşamaya geldim inşallah sonucu güzel olur...sizin dualarınıza ihtiyacım var
KIZLARRRRRRRRRRR gece çatlatma iğnemi oldum hiç ağrım yok çok şükür ama kasıklarım boş onun farkındayım çok yumurtam olduğu için ağrım oluyodu yürüdükçe şimdi hiç ağrım yok...korku ve heyecan var yarın 08:30 da hastanede olucaz son 2 aşamaya geldim inşallah sonucu güzel olur...sizin dualarınıza ihtiyacım var
ayyy çok heyecanlandım. 2 gün sonra yumurtalar mı toplanacak?
Allah hayırlı etsin..yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin..
yumurtaların sağlığı için sura suresi 22. ayetini öneriyorlar..bilmiyorsan bile türkçesinden kendin için okuyailirsin bence..
Allah hayırlısını nasip etsin..inşallah emeklerinin karşılığını verecek ve sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın bebeğini..Amin..
Aaaa hadi hayırlısı olsun ilk senin mutlu haberini duyarız inşaallah. Topiğimizin ilk hamilesi sen olursun
Senin için dua edicem yeşim Allahım inşaallah kabul eder
Senin ilk tüp bebekmi
selam kızlar çok heyecanlıyım yarın inş. istanbul a uçuyorum cuma günü de tedaviye başlayacağız inş. =)
canım yolun açık olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah.nerde yaşıyosun sen istanbula tedaviye gidiyorsun nerde tedavi olucaksın hayırlısıyla?bana dua oku dua et ne olur...bende sana ve diğer arkadaşlarıma hep ediyorum
Mrb cnm merkeze basladin sanirim hangi teknikle yaptircaksin birde fitat ne orda bilgi verir misin.sağol canım benim ben van da yaşıyorum istanbulda florence ferticenter da tedavi göreceğim inş. dua ederim inş. canım merak etme güzel sonuçlarını duyarız inş. seninde ilk senin güzel haberlerini alalım sonra da bizim inş.
ewt canım çok şükür az kaldı sonra heyecanlı bekleyiş başlıcak...tşk ederim canım güzel dileklerin ve ayet önerdiğin için
selam kızlar çok heyecanlıyım yarın inş. istanbul a uçuyorum cuma günü de tedaviye başlayacağız inş. =)