• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlardan biri beni de ekleyebilir mi ben cepten giriyorum yapilmio.

ekledim canımm.kızlar okuyanlar da yazsın sayıyı ve kime okuduğunu düşelim öncelikle tedavide ola ys88 ,ilknurlevent yani ben, ilk sırada olanlar söylesinler ona ögre başlarız okumaya benim kırmızılar yarın gider ben de başlarım okumaya.. Rabbim kabul etsin..

anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.

BEN ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUM...

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

listede olmak isteyenler ismini yazsın düzenlemeye çalışayım

Lsitede ben de varim ;)) ya ama ben ayetel kursiyi ezbere bilmiyorum, ve ne kadar surede bitirmek gerekiyor ve turkcesini okusam olurmu

Son 1 haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neyse son 1 hafta??

cok zor oluyo evet ama katlanmayi goze aldik herseyin hayirlisi insallah bebislerimizi kucagimiza alinca unuturuz bu gunleri

İnsallah cnm insallahh

Kızlar selamlar ;

Topiği okuyorum ama hızınıza yetişemiyorum. :9: Tedavideki arkadaşlarıma kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Allah yardımcıları olsun.. :16: Dua okuyan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Ben de ara ara okumaya çalışıyorum ama işim çok yoğun olduğundan net bir sayı veremiyorum. :17: Eğer okuyabilirsem size sayısını bildiririm..

Bir de yeni haber sigarayı bıraktım. :34:Herkese tavsiye ederim. En azından vicdanen çok rahatladım.. :31:

Ben hala birakamadim sigarayi ;((

KIZLARRRRRRRRRRR gece çatlatma iğnemi oldum hiç ağrım yok çok şükür ama kasıklarım boş onun farkındayım çok yumurtam olduğu için ağrım oluyodu yürüdükçe şimdi hiç ağrım yok...korku ve heyecan var yarın 08:30 da hastanede olucaz son 2 aşamaya geldim inşallah sonucu güzel olur...sizin dualarınıza ihtiyacım var :16:

Ay cnm ne heycan verici, insallah iyi sonuclarla gelirsin kuşum

bitanem yarın sabah toplanıyorrrrrrrrrrr çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm 18 tane nasıl çıkıcak bakalım....sabah 8:30 da hastanede olucaz

18 tane oldugunu nerden biliyosun cnm, oncesinde belli oluyomu

selam kızlar çok heyecanlıyım yarın inş. istanbul a uçuyorum cuma günü de tedaviye başlayacağız inş. =)

İstanbul bugun cok sicakti, ama aksam serin oldu dikkat et tontis ;)

MERHABA kızlar,aranızda yeniyim,daha neyin ne olduğunu yeni yeni anlamaya çalışıyorum.eylülde tüp bebek yaptırmayı düşünüyor gibiyim kararsızım,bi sorun yok,sebepsiz inf. 2 yıla yakındır bebiş istiyoruz.sadece klomen tedavisi gördüm 1 kere başkada tedavi görmedim. şimdi tüp bebek istiyor gibiyim desteğe ve fikre ihtiyacım var

Tedavin hayirli olsun cnm, bizimde ilk denememiz ve daha basindayiz cnm.

merhabalar bişeyi merak ediyorum yumurta toplanırken nasıl oluyor bi acı varmı canım ya benim ilk denemem aşılamada yaptırmadım hiç bi fikrim yok da...

Benim de ilk denemem hic fikrim yok kusum ;)

ekledim canımm.kızlar okuyanlar da yazsın sayıyı ve kime okuduğunu düşelim öncelikle tedavide ola ys88 ,ilknurlevent yani ben, ilk sırada olanlar söylesinler ona ögre başlarız okumaya benim kırmızılar yarın gider ben de başlarım okumaya.. Rabbim kabul etsin..

Bende iki haftaya kadar ilaca basliycam aksilik olmazsa

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

CANIM ARKADAŞIM TÜRKÇESİNİ 1 KEZ OKU SADECE NE OKUDUĞUNU BİLİRSİN. SONRA YUKARIDA YAZILI OLAN ŞEKLİ İLE OKU. EZBERDEN OKUMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. İÇİNDEN İYİ NİYETLE OKU RABBİM iNŞALLAH KABUL EDER.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur. O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.) O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar, O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]daısy2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

listede olmak isteyenler ismini yazsın düzenlemeye çalışayım

ne duası yapılıyor,hususi okunan bişeymi var?BENDE katılmak istiyorum

Son düzenleme:
İlknurcuğum ;

Eğer tüp bebek iğnelerinden sonra sancı olduysa yumurtalar büyüdüğü içindir. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum.

İnşallah canım İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))evet iğnelerim tüp iğnesiii:))
ne duası yapılıyor,hususi okunan bişeymi var?

canım birbirimiz için ayetel kürsi okucaz nasipse.. herkes birbirine ve kendine okuyabilir...

kızlar tedavi direk adetin 2 günümü başlıyor,eylül adetimin 2. günü gideceksem,transfer eylülde olacak heralde,yani ekim ayına sarkmaz dimi?bi önceki aydan gitmem gereklimi?çalışıyorum ve ona göre ayarlamam gerekli

ne duası yapılıyor,hususi okunan bişeymi var?BENDE katılmak istiyorum

allah kabul etsin öncelikle dualarınızı bende geçen ay okudum eşimle birlikte duaya başlamadan önce bişey var onu okuyosun salavat gibi 21 kez bide niyet ediliyo internette var nasıl yapılacağı bi bak istersen onu okumak gerekiyormuş

kızlar tedavi direk adetin 2 günümü başlıyor,eylül adetimin 2. günü gideceksem,transfer eylülde olacak heralde,yani ekim ayına sarkmaz dimi?bi önceki aydan gitmem gereklimi?çalışıyorum ve ona göre ayarlamam gerekli

Adetin 2. günü iğnelere başlanıyor. Ancak bazı merkezler tedavi öncesinde bazı testler yaptırdıklarından adetten önce ön görüşmeye gitmende fayda var bence.

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır

Adetin 2.tedaviye baslarsan ve embrion 3.gun transfer edilirse 12 gun embrion 5.transfer edilirse 15 gun suruyor. Yumurta sayina yasina gire degisiyor kisa protokol. Uzun protokol 21 gun falan suruyor. Ekime sarkmiyir herhalukarda

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]