bende fatih mahallesindeyim yakin sayiliriz kismet olursa gorusmek isterim senin yas kacti
29 yaşındayım canım.. şu tedaviyi atlatayım görüşelim mutlaka :) belki bebişlerimizle görüşürüz:)
canımsın sennn.. dua listesi konusunda mirage ayrı olsun demişti isteyen okusun diye.. ben yapmak istedim ama bazen çok sessiz oluyordu burası tatlum ben şimdi ne okuyabileceğinizi söyleyeyim 51fetih suresi,41yasin suresi,41meryem suresi, 313ayetel kürsi, ama hepsini bitirmek çok zor mucize olur.. ben anneme kendim için fetih başlattım. diğer sayfalarda da çok tatlu kıslar var onlar da okumaya başladılar fetihlerimi:) Allah razı olsun onlardanda... şimdi buarada okumak isteyen herkes ismini ekleyeceğim tabloya yazsın ayetel kürsi okuyalım olur mu? size de uyarsa ben tabloyu ekleyeceğim herkes altına ismini yazsın düzenleyelim... ya da fikir sunun ne okuyalım diye onu yapalım.. benim kırmızılar geçse hemen başlıcam zaten..slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?
allah izin verirse insallah gulum aksaraydan kayseriye gidiyorum 2 bucuk 3 saat suruyo soforden sofore degisiyo kimisi cok yavas kullaniyo
özel arabanızla gidebilseniz 1 buçuk saatte giderdiniz..otobüsleri sevmiyom ben (( yolları uzatıyolar benim ankara arabamızla merkezin önüne kadar 3 saat sürüyor otobüsle 4-5 saat:))