canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
aminn canımmm sağolasınnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
tubacımmm..sabah 8.30da randevum..ıster ıstemez stres oluyor ıste..ınsallah kolay atlatırız bu asamaları da...dularım herzaman oldugu gıbı senınle..umarım hepımızın sorunsuz sıkıntısız halloluverır
YS88 Canim yumurtalarinin cok olmasi cok guzel hayirlisiyla ilk sen vericeksin hamile haberini insallah ardindan buyuk ihtimal benim transferim olur diye bekliyoruz rabbim yuzumuzu guldurur insallah hepimizin
ilknurlevent arkadasim tedaviye baslamissin galiba hayirli olsun aksaraydaymissin bende aksaraydayim neresindesin aksarayin bende kayseriye gidiyorum tedavi icin
ewet güzelim aynen öyle olucak :) hep size dua edicem hep burda sizinle olucam...iyiki varsınız yazdıklarınızla beni çok mutlu ediyorsunuz
şimdi noktaları anlamışsın sen ben onu anladım:)))
aksaraydayım ankaraya gidip gidip geliyorum rabbim sonunu hayır etsin:)))
büyümeye devam etmezse o minnak yavrular alınacak yurt dışından gelen bir sıvı ile de büyütülmeye laboratuvarda devam edilecek...
bu tutunma ihtimali zor bir bebek olucak o zaman ...
ama ben inanıyorum ki yumilerim mucizelerim benim.. onların varlığı bile mucize...rabbim ol derse olucak...gerisi boşşş
Hadi kizlar bekliyoruz, ilk YS88 sonra ebruli sonrada siradaki ve sonra herkes ))
Kusum aksaraydan konyayami gidiyosun, aralari kac saat suruyor, allah kolaylik versin cnm.
) herkes birbirini mutlu ediyor ne guzel, masallah bize )
Zeki sey seni ))
Kusum bulundugun yerde yokmuydu hast. Ankara zor olmuyomu, baska arkadas da konyadan aksaraya gidip geliyomus, cok yorucudur eminim, allah sabrinizin sonuda yuzunuzu guldursun insallah ve hepimizin insallah cnm.
selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyom sayfaları oku oku bitiremedim ne çok yazmıssınız iki gün sonra bende gidiyom ist. inş. çok heyecanlıyım =)
selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyom sayfaları oku oku bitiremedim ne çok yazmıssınız iki gün sonra bende gidiyom ist. inş. çok heyecanlıyım =)
canım aksarayda tüp bebek merkezi yok merkezi tavsiye eden arkadaşım mucize denilen ikizlere sahip.. doktorum inançlı azimli..
bebeğim bu yorgunluğu unutturur.. çektiğimiz herşeyi onu bulduğumuzda unutucaz zaten:)))
amin tatlım Rabbim dileyen isteyen herkesin tez vakitte yüzünü güldürsün İnşallahhh
canım ben sana akupunktur öneriyorum. benim bir arkadaşımda da aynı sizin sorundan vardı. tüp bebeğe hazırlanıyordu. doktor dedi ki biz alternatif tıbba inanıyoruz, akupunktur deneyelim. başladığı ay hamile kaldı, mayısta doğdu bebek.
kızlar mrblar dr kontrolünden geldim son gonalf iğnemi vurdum bu akşam 23:00 de çatlatma iğnem vuruncak p.şembe sabah 8:30 da yumurtalarım toplancak pazar ya da p.tesi de transferim olucak inşallah kaliteli döllenir tutar bebişlerim...hiç bişey hissetmiyorum olumlu olumsuz...yumoşlarım bu sabah 17/18/19 mm olmak üzere 18 yumşum varmış.öğlenki iğneyle 2 milim daha büyür dedi doktorum.kasıklarım çok zonkluyo ağrıdan göbeğim morardı iğnelerden...bugün adetmin 10.günü 8 gün iğne kullandım doktorum çok çabuk cvp aldık ve ilk tedavisi biten sen oldun dedi.tam vücudumun yumurtlama zamanı transferim olucakmış..dua edin bana inşallah tutar
Okudunmu bari sayfalari )) istanbula hosgeliyon simdiden nerden geliyosun cnm
İnsallah cnm seninde ikizlerin olur, saglikli guzel bi hamilelik yasarsin, gidip gelmene deger cnm.
canım benim de ablamın arkadası 40 yasında 10 yıl evlılık uzerıne normal yolla hamıle kaldı mutlaka arastır onlarda dasebep yoktu ama hamıle kalamıyordu bu sekılde en son bunu denemıs ve o zaman kalmıs...
canım cok guzel bırsuru yumurta olmus sanırım bu ıgnelerle sayısı da son zamanlara dogru artıyor, ilk başlarken kac folıkul saymıstı doktor ıgnelere basladıgın gun hatırlıyor musun yumruta toplamayı da atlattın mı baya baya bıtmeye yklasıyo ne guzel hadı sonu da cok guzel olucak ınsallah...
hosgeldın canım hayırlısı olur ınsallah baslarsın sen de benımkı ertelendı ama olsun sızlerı beklıyorum sımdı...
ne güzel artık sonlarına geldin tedavinin artık hamile haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla .... gerçi şimdiden kendini hamile hissetmeye başla bence
canım merkezdeyim efora yakınım . ankara tavsiye üzerine oldu.. kayseri aklımızdan geçmedi değil ama doktorumu seviyorummm
Hadi kizlar bekliyoruz, ilk YS88 sonra ebruli sonrada siradaki ve sonra herkes ))
Kusum aksaraydan konyayami gidiyosun, aralari kac saat suruyor, allah kolaylik versin cnm.
slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?
canımmm 15 tane yumoşumuz var oleyyy:119::119::119:herşey çok güzel olacak yürekten inanıyorum sende inan aklından olumsuz düşünceyi çıkar o tişörtlerden giymene çok az kaldı Rabbimin izniyle[/Q
Meleğim...hepimizin son olsun inşallah bu tedavi ewet 15 idi 18 oldu bugün bakalım kaç tane toplancak senin yüreğin temiz arkadaşım içinden ne geçiyorsa eminim o olucak..kurban bayramında izmire geldiğimizde teyzesine al öpmeye geliriz bebişimle :) seni görmeyi çok istiyorum yüreğin kdr güzelsin eminim...dua et bana canımmmm
canımm benim nasip olursa görüşcez senle öyle hissediyorum nasılsın çatlama iğneneni yaptın mı bide kendin mi yaptın iğnelerini yoksa yaptırdın mı?artık sona yaklaşıyosun canım dua edelim biri liste yapsın ben ilgilenemem liste falan ama hergün takip eder elimden geldiğince okurum sen ne diyosun?
dua edelim tabi canim organize edilsinde okuyalim hepberaber
sağol canım benim hepimizin ikişer üçer olsun İnşallahhhh ama hayırlısı ile tabii:::))
allah izin verirse insallah gulum aksaraydan kayseriye gidiyorum 2 bucuk 3 saat suruyo soforden sofore degisiyo kimisi cok yavas kullaniyo
canımm benim nasip olursa görüşcez senle öyle hissediyorum nasılsın çatlama iğneneni yaptın mı bide kendin mi yaptın iğnelerini yoksa yaptırdın mı?artık sona yaklaşıyosun canım dua edelim biri liste yapsın ben ilgilenemem liste falan ama hergün takip eder elimden geldiğince okurum sen ne diyosun?
Ya evet bu liste olayina girelim artik biri tutamaz mi??
slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?
canım normal iğnelerimi kendim yaptım çatlatma iğnesini hastanede vurdur dediler koldan yapıldı...11 de vurundum kasıklarımda hafif sancı var ve gözlerim kapanıyor uyku moduna geldim...liste derken tatlım tedaviye başlayanlarınki mi?valla tariif eden olsa ilgilenirim ama nasıl düzenlicem bilmiyorum sen nasılsın gülüm işlerin yoğun sanırım