eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

feriha canım sen nasılsın[/QUOTE

şu günleri bi atlatsm daha iyi olcam canım ama şükür bugün mutluluk saçıyorum etrafa bide hamile kalırsam ohh çok süper olcan canım ya sen nasılsın

canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin inş bundan sonrada rabbim herşeyi hakkında güzel eyler hayırlısıyla tedavinin sonunda hamile kalırsın

ben iyiyim işte gün sayıyom tedavinin ilk ayağı için

slam kızlar bugün kontrolüm vardı çok güzel geçti ben tedviye başlarken doktoruma demiştim ki tutacak veya tutmicak diye etkilenmek itemiyorm hiç sormadım tedavi sürecinde bugün asistanına derken duydum bu kız bu sefer hamile kalcak dedi ay uçtum havalara uçtum benim desteğe ihtiyacım varmış demek kızlr nasıl mutlu oldum işllah bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm diye yazarım bura arşamba opu işlami var korku başladı bende ço utanyor insan başınd tanımadığın birsürü insan ama bebk için herşeye razıyız dua edin bana kızlar bu sefer tutsunda son olsun

canım ne güzel bak doktorunda senden umutlu rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inş rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin inş bundan sonrada rabbim herşeyi hakkında güzel eyler hayırlısıyla tedavinin sonunda hamile kalırsın

ben iyiyim işte gün sayıyom tedavinin ilk ayağı için

inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucaklarııza koklaya koklaya büyütürüz canım sein kaçıncı tedavin bu inşallah son olur

inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucaklarııza koklaya koklaya büyütürüz canım sein kaçıncı tedavin bu inşallah son olur

canım benim şimdi dondurulmuşlarımla 2. olucak inş son olur rabbim benimde yüzümü güldürür

inş canım rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürür kucağını doldurur

slam kızlar bugün kontrolüm vardı çok güzel geçti ben tedviye başlarken doktoruma demiştim ki tutacak veya tutmicak diye etkilenmek itemiyorm hiç sormadım tedavi sürecinde bugün asistanına derken duydum bu kız bu sefer hamile kalcak dedi ay uçtum havalara uçtum benim desteğe ihtiyacım varmış demek kızlr nasıl mutlu oldum işllah bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm diye yazarım bura arşamba opu işlami var korku başladı bende ço utanyor insan başınd tanımadığın birsürü insan ama bebk için herşeye razıyız dua edin bana kızlar bu sefer tutsunda son olsun

İns canim banada dr demisti umutluyum senden die seninde olacak hep diorum burda hamile olmayan kalmayacak burasi ugurlu topik:).bu arada ben opu isleminde hic utanmadim bayildim gitti ama trasferde cok utandim ya anlatamam bide 3 gun arayla iki kere yasadim ben bir hafta icinde ikikere trasfer yapildi resmen kacmak istemistim ordan:(

Hosbulduk canim ne zormus ya dr aradim oluyorum sandim normalmis lekelenme yogunlasirsa igne verecekmis ama cok sukur gidip gelip bakiyorum bisey yok:) Düğün Süsleme Organizasyon Hizmetleri | Siz Hayal Edin Biz Gerçeğe Dönüştürelim! incele seker baby shower hafta sonlari kapali cunku yapilan islerin resimleri yukleniyor verdigim adrs dogum gunlerine bakarsin dogum gunude yapicaz dugunde ins bunu incele sen hafta ici diyerinide veririm cebimde var aramak istersn sitede:)ins bos gebelik falan degildir ben bunlari yasadikca bebege bisey oluo saniyorum kac ay daha devam edecek acaba bebis ii olsun ben cekerim 3 ay ama bisey oldu die panikleim:( oyle boyle degil ama agrilar bu arada daha cok erken degil mi 5 haftaliksa eyer buarada su gebelik haftasi hesaplamalar dogrumu cikio bana 5.6 dedi bugun:)

aaa çok güzell baya baya büyük bi şirket galiba ben ufak bi organizasyon sanmıştım keşke ankarada olsaydı :(
hemen hemen doğru oluyor hesaplama üç aşağı beş yukarı ama ultrasonda kesinleşiyor lekelenmeler artarsa önemli yoksa bunların hepsi olacak hatta gün geçtikçe artacak...

canım benim şimdi dondurulmuşlarımla 2. olucak inş son olur rabbim benimde yüzümü güldürür

inş canım rabbim tedavinin sonunda yüzünü güldürür kucağını doldurur

aminnnnnn canım amin inşallah dolar kucaklarımız ne kadar şanslısın dondurulmuşn varmış hiç zoluk çekmiceksin benim 3. denemem bu hiç dondurulmuş çıkmadı embriyoyu zor buluyorlar inşallah bu sefer hepimizin son olur canım

İns canim banada dr demisti umutluyum senden die seninde olacak hep diorum burda hamile olmayan kalmayacak burasi ugurlu topik:).bu arada ben opu isleminde hic utanmadim bayildim gitti ama trasferde cok utandim ya anlatamam bide 3 gun arayla iki kere yasadim ben bir hafta icinde ikikere trasfer yapildi resmen kacmak istemistim ordan:(

inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim ay ben ikisindede çok utandım gerçi opuda mışıl mışıl uyumuşum da bayıldım o anesteziye ya transerde de utndım başımd bir sürü insan hepsi yüzüme bakar gibi gerçi doktorlara çok normal dir de alışmışlrdır artık napalım bizdeböyl anne ocakmışız demek aklımın ucundan bile gçmezdi tüp bebkeke anne olaağım

inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim ay ben ikisindede çok utandım gerçi opuda mışıl mışıl uyumuşum da bayıldım o anesteziye ya transerde de utndım başımd bir sürü insan hepsi yüzüme bakar gibi gerçi doktorlara çok normal dir de alışmışlrdır artık napalım bizdeböyl anne ocakmışız demek aklımın ucundan bile gçmezdi tüp bebkeke anne olaağım

ben de utanmıştım.seni tabloda bulamadım ben nerde tedavi oluyorsun kaçıncı denemem sorun neydi canım.

naber gamze dün gece burası yıkılıyormuş bende kaçırmışım bugün kimsecikler yok.gamze sana birşey sorucam kendim için değil de biriyle tartıştık bugün bence günah ama bir arkadaşım burun estetiği yaptırmanın günah olmadığını iddia ediyor psikolojisi bozuluyorsa olabilirmiş falan ne dersin.

haa öyle mi nebileyim yaniii:19:
inşallah o vakitler bende yavrumu kucağıma almış olurum
hayırlı sağlıklı bi şekilde o günleri görecekmiyim acaba:31:
seninde tedavin için bol bol dua ederiz :16:
görürsün hayırlısıyla inş. canım artık yeğenimle birlikte dua edersiniz teyzesine inş. =)
Kızlar İstanbul'daki kızlar bebekler olunca bana mutlaka haber verin nasılsa arkalarında organizasyoncu teyzeleri var uçan balonları dogum odaları ben susluycem tamam mı bakın bu lafımıza yabana atmayın ölmezsen ben yapıcam
istanbulda olmayanlar ne yapsın =) şaka bi yana düşünmen bile çok güzel canım
kızlar trasferim oldu..yatıyorum şimdi.. 10 ocak test tarihim... hepiniz öptmm a.e olun ;)
hadi hayırlısı olsun canım 10 ocak hamileyim diye buraları inletirsin inş.
naber gamze dün gece burası yıkılıyormuş bende kaçırmışım bugün kimsecikler yok.gamze sana birşey sorucam kendim için değil de biriyle tartıştık bugün bence günah ama bir arkadaşım burun estetiği yaptırmanın günah olmadığını iddia ediyor psikolojisi bozuluyorsa olabilirmiş falan ne dersin.

iyiyim canım sen nasılsın evt tatlım maşallah bizim kızlara diğer konuya gelince canım daha neler yaaa öyle şey mi olur psikolojisi bozuluyor diye estetik mi yapılır canım sadece sağlık açısından sakıncası varsa yapılır onun dışında zevk için tamamen isyana giriyor Rabbim in verdiğini beğenmemek oluyor

iyi akşamlar kızlar maşallah size dün ne kadar çok yazmışsınız yetişemedim resmen oku oku bitmedi bende isterdim böyle muhabbet etmeyi ama benim koca kabul etmez biraz fazla uğraşsam laptopla yatıp laptopla kalkıyon diyor bi de gece girsem ne olur bilemiyorum :1:

iyi akşamlar kızlar maşallah size dün ne kadar çok yazmışsınız yetişemedim resmen oku oku bitmedi bende isterdim böyle muhabbet etmeyi ama benim koca kabul etmez biraz fazla uğraşsam laptopla yatıp laptopla kalkıyon diyor bi de gece girsem ne olur bilemiyorum :1:

gamze canım sanada iyi akşamlar nasılsın

bencede ama arkadaş bir ısrarla anlatınca acabamı dedim işte eşi beğenmezse onu. yada psikolojisi bozulursa falanmış.bende iyiyim bugün gezdik biraz eşimle.şimdilik tüp konusu hiç açılmadı.ben ilk adımı ondan bekliyorum.

Aman ya bu yenc erkekleri uyusuk halleriyle daha ii be sussunlar konusmasinlar konusunca herseyin icine ediyorlar illahlah yani dedim azicik bebekleri sev die bana kalkmis hic hevesim kalmadi artik dio sebebe bak neymis kardesim adini ben koyucam demis cocuk gibi bide kusumus haberim yok bende soylendim bana dio istemiorum cocuk aldir:):): cok dogurtkanim ya manyak gece gece konustugu lafa bak bende dedim bende seni istemiyorum bosa beni dedim kavgamizin sebebine bakin Gitti oturma odasinda yatio aman benimde keyfime oh kocaman yatak bana kaldi

Aman ya bu yenc erkekleri uyusuk halleriyle daha ii be sussunlar konusmasinlar konusunca herseyin icine ediyorlar illahlah yani dedim azicik bebekleri sev die bana kalkmis hic hevesim kalmadi artik dio sebebe bak neymis kardesim adini ben koyucam demis cocuk gibi bide kusumus haberim yok bende soylendim bana dio istemiorum cocuk aldir:):): cok dogurtkanim ya manyak gece gece konustugu lafa bak bende dedim bende seni istemiyorum bosa beni dedim kavgamizin sebebine bakin Gitti oturma odasinda yatio aman benimde keyfime oh kocaman yatak bana kaldi

canım eşinde alttan alacak yerde küşmüş yani sen boş ver sen bebeğini düşün herşey hallolur allahın izniyle rabbim bebeğine sağlık versin

canım eşinde alttan alacak yerde küşmüş yani sen boş ver sen bebeğini düşün herşey hallolur allahın izniyle rabbim bebeğine sağlık versin

Canim o kuser sonra kedi gibi gelir erkek ya illaki erkek olursa babasinin adini koyacak zoruna gitmis ayol zaten senin soy adini alio ismini ne yapican:) annemde yan odan bana eslenio dogmamis cocuga donmu biciosunuz dio yazik kadinda duymus ay ben isim derdinde degilim saglikli olsun isimsiz olsun:)

Canim o kuser sonra kedi gibi gelir erkek ya illaki erkek olursa babasinin adini koyacak zoruna gitmis ayol zaten senin soy adini alio ismini ne yapican:) annemde yan odan bana eslenio dogmamis cocuga donmu biciosunuz dio yazik kadinda duymus ay ben isim derdinde degilim saglikli olsun isimsiz olsun:)

canım sağlıklı olsun hayırlısıyla gününde saatinde doğsun herşey hallolur ismide bulunur o zaman şimdi bunları düşünmek için erken

Back