Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı canım sabret bende her gün iğne vurunuyorum
mosmor oldu her yerim yer kalmadı yaa
olsun sen iyi ol gelirsin katılırsın bize inşallah![]()
Sen ve bebişin iyi olsunda canım ne kusuru. Allah'a emanetsin inşallah Rabbim korusun bebişinide bi kucağına ala hayırlı hepsi gelip geçmiş olacak
canım galiba bıraz öyle olmuş ben misafirliğe gidince ordaki çocuklar meryem teyze annemle sonrada konuşursun gel benimle oyna diye annesiyle iki kelam ettirmez hepimize değişik yerden rastlamış canım olsun
teşekkürler canım rabbim hepimize hayırlısıyla bol hazinesinden verecek isteyin vereyim diyor bizde aciziz istiyoruz rabbimde hayırlısıyla bizlerede verecek buna inancım so
canım benim kıyamam sana az kaldı rabbimin izniyle 12 . haftayıda atlatınca inş riskli haftalarında bitecek rabbim bebeğine sağlık versin sanada dayanma gücü daha iyi olduğun günlerde gelecek canım o zaman sende daha aktif olursun
Yuks canım sen naptın nasılsın?umarım daha iyisindir.Kanaman kesildi mi durum nedir?
Şekerim sen doğum yapınca ziyaretine gelmek lazım:)) kimbilir nasıl süsleticen odanı demi:)) bn de istiyom çok pahalı değildir değilmi şekeeerr?Bu arada kendini çok yormuyorsun değil mi?
wallahi hiç sorma yıllardır içimde yaradır düşünsene bebeğim olmuyo ama ben doğum odaları süslüyorum 1 yas partileri anne adayları doğuma son 15 gün kala annelik partileri yapıyorum ne ağlıyodum ofise dönunce rabbım yasatmasın bidaha cok zor bu konuda benım işimparaya gelince pahalı tabii organizasyon firmasına yaptırırsan kendin yaparsan yarı yarıya:)istanbuldaysan hallederiz olmadı sana tiyolar veririm:)
kızz siten falan var mı seninn bi bakımm nası canımçekti şimdi :) oldum olası hevesimdir benimm
eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)
Ayyy çok zor burç ne kelime felaket benim eşimde yengeç uyusuk yengeç daha fena korkunç genc erkeği hiç çekilmiyor
2 ocak canım, bugün transferin olacak sanırım belki de şu an da transfer ediliyor, hayırlı olur inş. sımsıkı tutunurlar anneciklerine
evet cnm oldu..çoookk tşk.ler inş.hayırlı haberini alırız :))
çoook sevindim cnm hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :)
kızlar trasferim oldu..yatıyorum şimdi.. 10 ocak test tarihim... hepiniz öptmm a.e olun![]()
Kızlar öğlenden buyana kasık ağrım çoğaldı ateş basmaları ve mide bulantisi kasıklarımda sanki biri damarlarımı çekip çekip bırakıyor regl olacak gibi bisey ayrıca az miktarda kahve rengi leke geldi çok korkuyorum ve sürekli idrara çıkmaya balarım inanılmaz ateş basiyo beni su anda yatakta bayılmak üzereyim kusmamak için zor dürüyorum ve her yerim yaniyo ne oluyo banaaaaa
Kızlar öğlenden buyana kasık ağrım çoğaldı ateş basmaları ve mide bulantisi kasıklarımda sanki biri damarlarımı çekip çekip bırakıyor regl olacak gibi bisey ayrıca az miktarda kahve rengi leke geldi çok korkuyorum ve sürekli idrara çıkmaya balarım inanılmaz ateş basiyo beni su anda yatakta bayılmak üzereyim kusmamak için zor dürüyorum ve her yerim yaniyo ne oluyo banaaaaa
kızlar trasferim oldu..yatıyorum şimdi.. 10 ocak test tarihim... hepiniz öptmm a.e olun![]()
aramıza hoşgeldin klasik ilk üç aylık gebelik belirtileri... lekelenme için doktoruna sorr
reklam olmaz söylr söylee istanbulda olsam gelirdim...
canım benim bu yaşadıkların hamileliğin ilk aylarında olan şeyler aman kendine dikkat et kahverengi lekelenmeyide doktoruna bir sor istersen
boyacı canım sen bebişinle yat dinlen rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 10 ocakta buraya kocaman harflerle hamileyim yazarsın inş
Sordum canim normalmis ama yogunlasirsa igne vurulacakmis bi isim dei ama unuttum ztn surekli konturoldeyim:) 2 saattir bisey yok gibi sen nasilsin nasil gidio
canım ben iyiyim inş lekelenmen yoğunlaşmaz kendine dikkat et canım
İns ay dun ne guzeldi kocalari uyutan buraya kacmisti simdi kimseler yok![]()