eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

az kaldı canım sabret bende her gün iğne vurunuyorum
mosmor oldu her yerim yer kalmadı yaa:1:
olsun sen iyi ol gelirsin katılırsın bize inşallah:16:

Sen ve bebişin iyi olsunda canım ne kusuru. Allah'a emanetsin inşallah Rabbim korusun bebişinide bi kucağına ala hayırlı hepsi gelip geçmiş olacak

canım galiba bıraz öyle olmuş ben misafirliğe gidince ordaki çocuklar meryem teyze annemle sonrada konuşursun gel benimle oyna diye annesiyle iki kelam ettirmez hepimize değişik yerden rastlamış canım olsun

teşekkürler canım rabbim hepimize hayırlısıyla bol hazinesinden verecek isteyin vereyim diyor bizde aciziz istiyoruz rabbimde hayırlısıyla bizlerede verecek buna inancım so

canım benim kıyamam sana az kaldı rabbimin izniyle 12 . haftayıda atlatınca inş riskli haftalarında bitecek rabbim bebeğine sağlık versin sanada dayanma gücü daha iyi olduğun günlerde gelecek canım o zaman sende daha aktif olursun

Teşekürederim kızlar geçecek hayırlısıyla bu zorlu süreçte inşallah.

Yuks canım sen naptın nasılsın?umarım daha iyisindir.Kanaman kesildi mi durum nedir?

aynı canım pek değişen bişey yok bizde iğnelerden kalkamıyorum zor geçiyor:(( Sürekli yatıyorum:((

Şekerim sen doğum yapınca ziyaretine gelmek lazım:)) kimbilir nasıl süsleticen odanı demi:)) bn de istiyom çok pahalı değildir değilmi şekeeerr?Bu arada kendini çok yormuyorsun değil mi?

wallahi hiç sorma yıllardır içimde yaradır düşünsene bebeğim olmuyo ama ben doğum odaları süslüyorum 1 yas partileri anne adayları doğuma son 15 gün kala annelik partileri yapıyorum ne ağlıyodum ofise dönunce rabbım yasatmasın bidaha cok zor bu konuda benım işim:(paraya gelince pahalı tabii organizasyon firmasına yaptırırsan kendin yaparsan yarı yarıya:)istanbuldaysan hallederiz olmadı sana tiyolar veririm:)

wallahi hiç sorma yıllardır içimde yaradır düşünsene bebeğim olmuyo ama ben doğum odaları süslüyorum 1 yas partileri anne adayları doğuma son 15 gün kala annelik partileri yapıyorum ne ağlıyodum ofise dönunce rabbım yasatmasın bidaha cok zor bu konuda benım işim:(paraya gelince pahalı tabii organizasyon firmasına yaptırırsan kendin yaparsan yarı yarıya:)istanbuldaysan hallederiz olmadı sana tiyolar veririm:)

kızz siten falan var mı seninn bi bakımm nası canımçekti şimdi :) oldum olası hevesimdir benimm

Son düzenleme:
kızlar dün doktorum premesis diye bi ilaç verdi vitamin olur kendisi %60-70 oranında rahatlattı beni nasıl iyi geldi anlatamam bulantıma gebeler için hazırlanmış bi vitaminmiş doktorunuza bi sorun istersenizz

Kızlar öğlenden buyana kasık ağrım çoğaldı ateş basmaları ve mide bulantisi kasıklarımda sanki biri damarlarımı çekip çekip bırakıyor regl olacak gibi bisey ayrıca az miktarda kahve rengi leke geldi çok korkuyorum ve sürekli idrara çıkmaya balarım inanılmaz ateş basiyo beni su anda yatakta bayılmak üzereyim kusmamak için zor dürüyorum ve her yerim yaniyo ne oluyo banaaaaa

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

cnm cccoookk sevındm.maaşallah...gözünaydın

Ayyy çok zor burç ne kelime felaket benim eşimde yengeç uyusuk yengeç daha fena korkunç genc erkeği hiç çekilmiyor

bnm eşimde yengeç :)))

2 ocak canım, bugün transferin olacak sanırım belki de şu an da transfer ediliyor, hayırlı olur inş. sımsıkı tutunurlar anneciklerine ;)

evet cnm oldu..çoookk tşk.ler inş.hayırlı haberini alırız :))

çoook sevindim cnm hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar öğlenden buyana kasık ağrım çoğaldı ateş basmaları ve mide bulantisi kasıklarımda sanki biri damarlarımı çekip çekip bırakıyor regl olacak gibi bisey ayrıca az miktarda kahve rengi leke geldi çok korkuyorum ve sürekli idrara çıkmaya balarım inanılmaz ateş basiyo beni su anda yatakta bayılmak üzereyim kusmamak için zor dürüyorum ve her yerim yaniyo ne oluyo banaaaaa

aramıza hoşgeldin klasik ilk üç aylık gebelik belirtileri... lekelenme için doktoruna sorr
reklam olmaz söylr söylee istanbulda olsam gelirdim...

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel mutlu bir akşam diliyorum

canım benim bu yaşadıkların hamileliğin ilk aylarında olan şeyler aman kendine dikkat et kahverengi lekelenmeyide doktoruna bir sor istersen

kızlar trasferim oldu..yatıyorum şimdi.. 10 ocak test tarihim... hepiniz öptmm a.e olun ;)

boyacı canım sen bebişinle yat dinlen rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 10 ocakta buraya kocaman harflerle hamileyim yazarsın inş

aramıza hoşgeldin klasik ilk üç aylık gebelik belirtileri... lekelenme için doktoruna sorr
reklam olmaz söylr söylee istanbulda olsam gelirdim...

Hosbulduk canim ne zormus ya dr aradim oluyorum sandim normalmis lekelenme yogunlasirsa igne verecekmis ama cok sukur gidip gelip bakiyorum bisey yok:) Düğün Süsleme Organizasyon Hizmetleri | Siz Hayal Edin Biz Gerçeğe Dönüştürelim! incele seker baby shower hafta sonlari kapali cunku yapilan islerin resimleri yukleniyor verdigim adrs dogum gunlerine bakarsin dogum gunude yapicaz dugunde ins bunu incele sen hafta ici diyerinide veririm cebimde var aramak istersn sitede:)ins bos gebelik falan degildir ben bunlari yasadikca bebege bisey oluo saniyorum kac ay daha devam edecek acaba bebis ii olsun ben cekerim 3 ay ama bisey oldu die panikleim:( oyle boyle degil ama agrilar bu arada daha cok erken degil mi 5 haftaliksa eyer buarada su gebelik haftasi hesaplamalar dogrumu cikio bana 5.6 dedi bugun:)

canım benim bu yaşadıkların hamileliğin ilk aylarında olan şeyler aman kendine dikkat et kahverengi lekelenmeyide doktoruna bir sor istersen

boyacı canım sen bebişinle yat dinlen rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin 10 ocakta buraya kocaman harflerle hamileyim yazarsın inş

Sordum canim normalmis ama yogunlasirsa igne vurulacakmis bi isim dei ama unuttum ztn surekli konturoldeyim:) 2 saattir bisey yok gibi sen nasilsin nasil gidio

slam kızlar bugün kontrolüm vardı çok güzel geçti ben tedviye başlarken doktoruma demiştim ki tutacak veya tutmicak diye etkilenmek itemiyorm hiç sormadım tedavi sürecinde bugün asistanına derken duydum bu kız bu sefer hamile kalcak dedi ay uçtum havalara uçtum benim desteğe ihtiyacım varmış demek kızlr nasıl mutlu oldum işllah bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm diye yazarım bura arşamba opu işlami var korku başladı bende ço utanyor insan başınd tanımadığın birsürü insan ama bebk için herşeye razıyız dua edin bana kızlar bu sefer tutsunda son olsun

Back