Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havinim çıkıyorum ben uyku bastırdı iyi geceler canım.
hadi hayrılı olsun canım, Senin için gün saymaya başladık, çok dikkat et kendine,zaten hep burdaydın ne yapman gerekeni biliyorsun,Erken test yapmak yok !!!kızlar trasferim oldu..yatıyorum şimdi.. 10 ocak test tarihim... hepiniz öptmm a.e olun![]()
hayırlı olsun tedavin arkadaşım, Rabbim sizlerinde kucağını bir an evvel doldursun.slam kızlar bugün kontrolüm vardı çok güzel geçti ben tedviye başlarken doktoruma demiştim ki tutacak veya tutmicak diye etkilenmek itemiyorm hiç sormadım tedavi sürecinde bugün asistanına derken duydum bu kız bu sefer hamile kalcak dedi ay uçtum havalara uçtum benim desteğe ihtiyacım varmış demek kızlr nasıl mutlu oldum işllah bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm diye yazarım bura arşamba opu işlami var korku başladı bende ço utanyor insan başınd tanımadığın birsürü insan ama bebk için herşeye razıyız dua edin bana kızlar bu sefer tutsunda son olsun
Teşekürederim havinim iyiyiz şükür progestan iğnelerimiz bitti onun yerine proluton depot 500mg bu iğnelere başladık. Üç günde bir vurulcakmış bu iğnede bakalım belki biraz rahatlarım. Sen nasılsın canım?
canım kusura bakma hemen çıktığım için görmemişim iyiyim sen nasılsın canımgamze canım sanada iyi akşamlar nasılsın
bencede ama arkadaş bir ısrarla anlatınca acabamı dedim işte eşi beğenmezse onu. yada psikolojisi bozulursa falanmış.bende iyiyim bugün gezdik biraz eşimle.şimdilik tüp konusu hiç açılmadı.ben ilk adımı ondan bekliyorum.
ben de utanmıştım.seni tabloda bulamadım ben nerde tedavi oluyorsun kaçıncı denemem sorun neydi canım.