• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

asil canım zaten bize ne yapıyosa çevremizde bizi anlamıyanlar yapıyo canım hayatı onlarla yaşamıyoruz herkes kapısını kapadığında sende kendinle kalıyosun nerden bilecekler içinde kopan fırtınaları rabbim bundan sonra üzmesin seni kendini silkele şöyle az tebessüm et .

halay çekceğimize sevinçten oturup ağlıyoz bizde alemiz ha canım bende seni seviyom sende burdaki tüm canlarda var iyiki miragem olmasa biz burda olmazdık heralde onada sonsuz teşekkürler rabbim onunda sıkıntılarını def eylesin

Aman işte arada geliyo böyle krizler. Aynen mirageciğede teşekkürler. Şimdi bu yazdıklarımızı teşekkürlerimizi okusa hoşuna giderdi:1:

Hepimizin sonu mutlu olur inşallah. Ben birbirimizi gönülden anladığımızı düşünüyorum o yüzden birimizin mutluluğu veya mutsuzluğu hepimizi etkiliyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizi en iyi O biliyor ve görüyor.

asilcim canım benim nasılsın epeydir göremiyodum seni şuanki durumun ne kuzum inşallah toparlandın dimi

amiinn Allah razı olsun canım:)rabbım senın de kuzucugunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:)
amin canımmm kuzucuklar evet:)

canım hoş geldin nasılsın 3 meleğin nasıl

biz gördüğün gibi şükürler olsun iyiyiz

hoşbulduk havinim çok şükür biz iyiyiz doğum yapana kadar ve sonrasında da endişeler bitmeyecek bende Allahım hayırlısını nasip etsin
sen nasılsın canım nedir durumlar sende

bende iyiym mervecim kuzucklar da iyidir inşallah
2 gün önce işe başladım 1 aylık raporum bitti tabiki zorlandım bugün baya bi kasık sancım oldu korkuttu bebişler beni inşallah herşey yolundadır senin prenses nasıl kilo aldınmı ya ben şimdiden 4 kilo almışım üffff:47:

canım kızma ama bana senin gebelik zaten belli başına riskli bir gebelik üçüz olduğu için
çalışma hayatına ara versen olmaz mı acep:26: hani bebekler için
şimdi iyisin ama 20. haftayı geçince çok çok zorlanırsın
ben 1 kilo aldım canım;) seninki üçüz canım alman normal ama dikkat et genede
çünkü vücudun taşıyamaz kilonu üçüz ya seninkiler

canımm çok sevindimm değerin güzelce katlanacak inşallah Allahım sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım

bebişimolsun valla senin bebişler üçüz dimi?ne kadar güzel cinsiyetleri neydi acaba?Tebrikler Rabbim kucağın alıp bizde mutlu haberlerini vermeyi nasip etsin inşallh.

Sebeb sensin ağlattın bizi:):) ya gercekten kotu oldum peş peşe haberleri alıyoruz pes peşe doguma gidicez:)
:)) sımdı buna sevınsemmı uzulsmmı canımmm bılemedım:):) ama ıyı oldu sankı hı? arada bır bosaltmak lazım içi:):)
kuzucuğunu değil canım kuzucuklarını desen daha iyi
çünkü o üçüzlerine hamile:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

:):) :nazar: masallah ..o zaman kuzucuklarını ınsallah rabbım kucagına almayı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah:):)

merve canım bitane normali denk gelmemiş sana seninde işin zor aman boş ver sen bebişini sağlıkla kucağına alda konuşan konuşsun

ayy havinim beni nasıl güldürdünn allah razı olsun senden:9::9::9:
ama ben yalan söylemiyorumki siz biliyorsunuz benim durumumu nasıl ağır geçtiğini demi:31:
yok anacım yok bende bi yamukluk var çok yumuşak yüzlüyüm hep ondan
sen olsan böyle insanları hayatından tamamen çıkarırmıydın yoksa mesafe koyup görüşmeye devammı ederdin

asilcim canım benim nasılsın epeydir göremiyodum seni şuanki durumun ne kuzum inşallah toparlandın dimi

amin canımmm kuzucuklar evet:)

hoşbulduk havinim çok şükür biz iyiyiz doğum yapana kadar ve sonrasında da endişeler bitmeyecek bende Allahım hayırlısını nasip etsin
sen nasılsın canım nedir durumlar sende

canım ben işte temizlenince doktoru arıyacağım histereskopimi yapılacak bana gecen ay tedavim rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi neden kalınlaşma olmadı diye bakacak ondan sonraki adetimlede inş tedaviye start vereceğim hayırlısıyla

Canım iyiyim toparlandım çok şükür kürtajdan sonra. 2 ay ara verip Nurettin beye gidecektim Ocak gibi ama biraz daha bekleyecem sanırım. Kürtaj için SSK ya bil diye Nurettin bey Çetin Arık a yönlendirmişti. Geçen hafta ona gittim kontrole herşey yolunda dedi hatta seni ben doğurtacam dedi:1: anlayacan beklemeyeyim bir kaç ay daha sonra Rabbim nasip ederse dondurulmuşlarla 2. Deneyecem. Sende iyisin demi sıkıntılı bişey yok inşallah

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

Canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah:)) Darısı olmayanların başına inşallah.

canlaarr:) .destegınız dualarınız paylasımınız ıcın ıcın cok tesekkur ederım hepınıze:)Rabbım burdakı herkesın yuzunu guldursun dualarını kabul etsın ınsallah..ben yatayım ıyı geceler dılıyorum hepınıze..kocaman kocaman opuyorum hepınızı

ama ben yalan söylemiyorumki siz biliyorsunuz benim durumumu nasıl ağır geçtiğini demi:31:
sen olsan böyle insanları hayatından tamamen çıkarırmıydın yoksa mesafe koyup görüşmeye devammı ederdin

canım bende senin gibiyim yümüme gülen arkadaşım hiç kötü düşünmem ondan sonrada arkamdan kuyumu kazarlar bu insanların çoğu böyle aman boşver bende bu ara yok doktordu hastaneydi herkesten uzaklaşmaya çalışıyom çünkü anlayan kimse yok beni insanlar anlamadımı derdini katmerleştirecekler bende uzak durmak için her türlü bahaneyi uyduruyom işte ben hayatımdan düşmenımı bile çıkaramadım bana yamuk yapanı nasıl becereyim anca bahanelerle mesafe koyuyom

canım kızma ama bana senin gebelik zaten belli başına riskli bir gebelik üçüz olduğu için
çalışma hayatına ara versen olmaz mı acep:26: hani bebekler için
şimdi iyisin ama 20. haftayı geçince çok çok zorlanırsın
ben 1 kilo aldım canım;) seninki üçüz canım alman normal ama dikkat et genede
çünkü vücudun taşıyamaz kilonu üçüz ya seninkiler

evet canım haklısın niye kızıyım kuzum:)
canım ben anasınıfı öğretmeniyim idareyle müdürle velilerle bazı sıkıntılar oluyor işte rapor alanları sevmiyolar pek şimdilik ocak sonuna kadar çalışcam sonrasında duruma göre bakcam
üçüz olduğu için evet drum kilo almayacaksın fazla diyor ama şimdiden 4 aldım nolcak sonra ya

bebişimolsun valla senin bebişler üçüz dimi?ne kadar güzel cinsiyetleri neydi acaba?Tebrikler Rabbim kucağın alıp bizde mutlu haberlerini vermeyi nasip etsin inşallh.

evet canım üçüz:nazar:şuanda tahminen 2 erkek 1 kız gibi diyor drum
2 hafta sonra netleşir sanırısam
amin canım inşallah saol
senin ikizler nasıl bellimi cinsiyetler kilo aldınmı sen
ben kiloya taktımda bu ara:))

canlaarr:) .destegınız dualarınız paylasımınız ıcın ıcın cok tesekkur ederım hepınıze:)Rabbım burdakı herkesın yuzunu guldursun dualarını kabul etsın ınsallah..ben yatayım ıyı geceler dılıyorum hepınıze..kocaman kocaman opuyorum hepınızı

yat dinlen canım sen ve bebeğin rabbime emanetsiniz hayırlı geceler

canım bu doktoru bi arkadaşımda hamile o medipole gidiyor o tavsye etmiş çok iyi bir doktor diye, bende hastaneyi arayıp uzun uzun konuştum sordum petek hanımı tavsiye ettiler, haftanın belli günleri 2den sonra geliyormuş,inşallah bişey çıkmaz canım sağlıklı sıhhatli şekilde alırız bebişleri kucağımıza.

canım bizde seni seviyoruz sende iyiki varsın. bizimde kimsemiz bilmiyor herşeyi paylaşıyoruz burda

Canım inşallah memnun kalırsın bu doktorundan
inşallah hiçbir sorun çıkmaz:16:

Bende bunları yasadım en çok yaşadığım ve en çok üzüldüğüm şey hamile aileden arkadaslardan hamile olan bana soylemezlerdi cocuk konusu geçse ay özürdilerim falan fıstık çok kirilirdim ya resmen hastalikliyim gibi gelirdi bana Rabbim hepimizi anne olmayı nasip etsede bu gibi seylere maruz kalmasak artık ve bebislerimizle meşgul olalım bu gereksiz insanlardanda uzak duralim

canım ben işte temizlenince doktoru arıyacağım histereskopimi yapılacak bana gecen ay tedavim rahim yeterli kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi neden kalınlaşma olmadı diye bakacak ondan sonraki adetimlede inş tedaviye start vereceğim hayırlısıyla

anladım canım benim hayırlısyla başlarsın inşallah canım
hep dualarımdasınız

Canım iyiyim toparlandım çok şükür kürtajdan sonra. 2 ay ara verip Nurettin beye gidecektim Ocak gibi ama biraz daha bekleyecem sanırım. Kürtaj için SSK ya bil diye Nurettin bey Çetin Arık a yönlendirmişti. Geçen hafta ona gittim kontrole herşey yolunda dedi hatta seni ben doğurtacam dedi:1: anlayacan beklemeyeyim bir kaç ay daha sonra Rabbim nasip ederse dondurulmuşlarla 2. Deneyecem. Sende iyisin demi sıkıntılı bişey yok inşallah

nurettin hoca benide çetin hocaya gönderdi bak sana bi üçüz daha gönderiyom dedi onuda doğurtacan dedi:))
ama ben çok memnun kaldım sevdim çetin hocayıda
hayırlısı olsun canım ne zaman kendini iyi hissedip hazır olursan o zaman başla
ben şimdilik iiyim canım çalışmaya başlayınca zorlandım biraz
bugün kasık ağrım oldu baya endişeliyim heran işte

Bende bunları yasadım en çok yaşadığım ve en çok üzüldüğüm şey hamile aileden arkadaslardan hamile olan bana soylemezlerdi cocuk konusu geçse ay özürdilerim falan fıstık çok kirilirdim ya resmen hastalikliyim gibi gelirdi bana Rabbim hepimizi anne olmayı nasip etsede bu gibi seylere maruz kalmasak artık ve bebislerimizle meşgul olalım bu gereksiz insanlardanda uzak duralim

Aman o insanlardan heryerde var nesilleri tükensede kurtulsak. Bende görümceme göz Aydın'a gitmiştim doğumunda ordada benim kucağıma bebeyi verdilerdi zorla al al sen tut diye hani hasret çekiyomya başkasının bebesiyle hasretim dinecek sanki. Oradan kalkana kadar kan çanağı olmuştu gözlerim kendimi sıkmaktan.

elfaes canım sen 12 yıl bekledin rabbim nasip etti 13 yılında rabbiminde izniyle bebişini sağlıkla kucağına alacaksın bende bebeğime kavuşmak için 13 yıl bekledim inş rabbim daha fazla uzatmaz bu bekleme sürecimi rabbiminde izniyle bende 14. yılımda 2013 bebişimi kucağıma almak istiyorum rabbim büyük olmazları oldurur inş sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı bizlerede tedavilerimizin sonunda hamile kalıp bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

Back