• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bu endişelerin olması normal ama saplantı Haline getirme
Pozitif duşun elini karnına koy dualar et ona
Ay ben sana bunları yazarken biim prenses nasıl kimil kimil oynuyor ;)
Biz söyle yaptık kalp atışı için tup bebek yaptırdığımız hastaneye gittik
SGK ile anlaşması olmadıgı için bıraktık simdi başka bi doktora gidiyorum
18. Haftadayim yine değiştireceğim hastanemi :)

mervecim maşallah başladımı senin minik kımıldamaya, ben daha hissedemedim yaaaa... bu arada hangi hastaneye gidiyorsun memnun değilmisin, ben ümraniyede sur hastanesi Fatmanur Beştaya gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bir kere git bırakamıcaksın zaten,çok tatlı çok ilgili bi doktor.

canım sana bişey sorucam sen tüp bebek dr devam ediyorsun ilk kese ve kalp atısı için ilk dr gitmek lazım ay cok pahalı 350 tl bir konturol sinir oldum devam ettiğim ilaçlar var estrofem bide jel baska dr bunlar için devam yada bırak diyemez mı acaba bide fulyada oraya gitmek dönmekte ölüm sana sorayım dedim

bnmkide 300 tl idi.değiştirdim dr.u zaten uzaktı da 2 hafta içinde gidersen almıyor ama zaten aylık kontroller o yüzden mecbur 3 kez verdim eşime gına geldi daha da gitmem dedi.Bnde şimdi medicalpark fatih te Dr.şule selman a gidiyorum sgk 80 tl

tuba canım gözünaydın kalp atışlarını duymuşsun .. ne güsel darısı olmayanlar canım :)

zyxell senn test tarihin ne zmaan ?

redhair ın da 2 günü kaldı herhalde..

inş. hepimiz pozitif alırız :)

e bende bi zahmet gideyim artık transfere :)) yarın gidiyorum tabi vazgeçtik 10.gün transfer edicez demezlerse :)))

iyi geceler hepinize canlar :)

bnmkide 300 tl idi.değiştirdim dr.u zaten uzaktı da 2 hafta içinde gidersen almıyor ama zaten aylık kontroller o yüzden mecbur 3 kez verdim eşime gına geldi daha da gitmem dedi.Bnde şimdi medicalpark fatih te Dr.şule selman a gidiyorum sgk 80 tl

Ay canım ya Allah affetsin Dr aradım acil die sehir dısına çıkmam gerek konturole gelemem die oda gittiğin yerde Dr git ama bana haber ver dedi duruma göre ilaçlara devam yada bırak duyudan ist gelincede hastam olmaya devam dedi:)ultroson görüntüsünü faxsla dedi wallahi ne yapayım para çok olunca bunu care buldum zaten ilk konturole onemli değilmi kal atisi falan ya Dr Dr die düşünüyorum bu saatten sonra nedersin canım zaten daraldık bebis iimi diye düşünmekten ii haberler alsam artık rahim ağrısı kasık ağrısı bı yandan bide bu stres ins benimde genişim iyidir

sabah işe gittim dün yaşadığım şok hala üzerimdeydi akşam erken çıktım yemek yaptım tekrar düzene kavuştum anlıcağın.eşimde hiçbirşey olmamış gibi sakin duruyor bakalım unutucaz inş.

bence de unutun canım yaşanmamış farzedin bi sürü tüp bebek meselesini de açma bence zamanla o da isteyecektir ama önce aile hayatın düzene girsin tatlım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir gece diliyorum nasılsınız canlarım

mervecim maşallah başladımı senin minik kımıldamaya, ben daha hissedemedim yaaaa... bu arada hangi hastaneye gidiyorsun memnun değilmisin, ben ümraniyede sur hastanesi Fatmanur Beştaya gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bir kere git bırakamıcaksın zaten,çok tatlı çok ilgili bi doktor.

yok kuzum aslında ben hastaneden memnun değilim doktorum çok çok iyi
ama tiksindim hastaneden nedense:'( sanki her yer pis gibi geliyor kokuyor gibi hissediyorum
yani heryerde bakteri enfeksiyon var gibi geliyor taktım kafaya bunu
eşimde değiştirelim madem öyle dedi çünkü bunun daha doğum kısmı var
ya bebekte enfeksiyon kaparsa diye düşünüyorum çok kalabalık çünkü hastne
Emseyi duydun mu şimdilik onda karar kıldık.
evet kımıldıyor canım meyve felan yiyince nasıl hareket ediyo
dünde hafif bi tekmesini hissettim sende takip etsen hissedersin aslında
ben hep takip ediyorum:1:

buraya başlangıçta girme amacım ayseaaabbb nin tedavi gördüğü yer hakkında yazdıklarına katılmadığımı belirtmekti.sonrasında bir şekilde kim haklı kim haksız ispatına girince bazı şeyler amacını aştı. yazılanları tekrar okuyunca sizlerin hakkımda yazdıklarınız da benim canımı fazlaca acıttı.
sebebi her ne olursa olsun bir arkadaşımızın dibe vurduğunu ve kimseye bu hayatta kötülüğü dokunmadığını söylemesi , insani duygularını koruyan her insan gibi beni de etkiledi ve hafızamı sildiğimi söyleyip, özür diledim hatalı olan bendim deyip kendini iyi hissetmesi içn elimden geleni yapmaya çalıştım. belkide böyle bir tepki vereceğini ben de beklemiyordum. herşeyi kabullenip kenara çekilince, yaptığının kötü bişey olup olmadığının yargılamasının bana ait olmadığının farkına varıp, kendine gelmesi için elimden geleni yaptım. olayın özünde başlangıçta haklı iken haksız duruma düştüm. hiç önemli değil gerçekten, aysenin eşi ile mutlu sonu , hepiniz gibi beni de mutlu etti. birdenbire kim haklı kim haksız tartışmasının içindeyken, onun ruhsal çöküntüsü, dibe vurduğunu söylemesi beni o kadar mutsuz etti ki, hiç bişeyi düşünmeden onun için elimden geleni yapmaya çalıştım. burası çok önemli onun için anladığım kadarı ile bu şekilde dejenere olması onu perişan etti gördüğüm kadarı ile ve ben de aslında olayın özünde haksız olmadığımı düşündüğüm halde sırf o anda arkadaşımın iyiliği için haksız olduğumu söyleyip ve de özür dileyip kenara çekildim. gerçektem haksız olan için de özür dilemek erdemdir bu arada... beni yargılarken çok acımasızca hareket ettiğinizi ve yazdıklarınızı haketmediğimi düşünüyorum ve burası sanal da olsa bu da benim canımı çok acıttı...

Back