Alla Allaaa kızımmm ya bi nazar dua falan oku yaa tedavi yaklaşır yaklaşmaz ne bu senin hallerin bak önünde bi sürü örnek varrr ne zaman ucunu bıraktım olmayacak ara vereceğim dedim umursamadım ama hazır tedavi olmuşken zyan olmasın diye dikkatli oldum tuttu tabi vakti zamanı gelmiş o başka ama böyle yaparak kendi kendine ediyosun tedavi başlamadan eşini de al karşına otur konuşş o kürü de çok takma bak biz tedaviye başladık eşime e vit. ve keçiboynuzu pekmezi dedi ki eşim unutkandır ben 1 sene eşimle kavga ettim ki içmiosun unutuyosun diye ama son 2 tedavimde amaannn napıım içmiyo benim olmayacaksa onun da olmayacak dedim ki senin dondurulmuşun var ve lucrin kullanıyorsun artık kendi kendine hamile kalamazsın yemezse yemesin
yalnız ben de senin tevai sürecini ezbere çekmişim :)))
bana bak rahat ol getirtme beni yanına bu arada dondurulmuşlarla ilaç kullanmadığın için hormon kaynaklı sinir stres olmuyo ayak yapma :))
anti parantezz artık temizlik falan bırak
arkadaşını salla benim en yakın komşum hamile kalınca arkadaşlığımızı bitirdi
eşine söyle doğru dursun bi ay...
miragem takıl ya bunlara keçi boynuzu falan boşver ALLAH nasip ettiğse verio canım ben neler yaptım ilk üç ay keci boynuzu aldım caylar incirler en fazla üç gün dayandı eşim sonra bıraktı bende aynı sekılde neler almıştım hiç birini kullanmadım bol bol kahve sigaraya devam ettim tedavimde sters yanı basımdan hiç eksık olmadı ve sonuc sanırım pozitif:)ama ilk denemem de yataklardan kalkmadım neler yedik içtik negatif gördük sen kalbını bozma inşallah