• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Cnm hadi bakalim merakli bekleyiş başliyor inş.sorunsuz atlatirsin ve pozitifi alirsn cnm..dualarimiz seninle ve bebişinle ;))

seninde dogum gunun kutlu olsun canim,ay ay annesi saklandimi senin bebis :)))
teşekkür ederim canım,sakladı malesef ya çokta heves etmiştim,renkli ultrasona gircem önümüzdeki ay, ozamana inşallah, 4gün bekleyemedik acele ettik şimdi bir ay beklicez

Cnm dğm günün kutlu , mutlu ve umutlu olsun :)) olsun annesi bebişin sağlkli ya çok şükür nasıl olsa öğrenirsn
amin canım teşekkür ederim, beklicez artık..

teşekkür ederim canım,sakladı malesef ya çokta heves etmiştim,renkli ultrasona gircem önümüzdeki ay, ozamana inşallah, 4gün bekleyemedik acele ettik şimdi bir ay beklicez

amin canım teşekkür ederim, beklicez artık..

Hayirlisi olsun be güzelim,sagligi keyfi yerinde ya önemlisi de bu :)

evi kirklama sirasi bende kizlar,baya ihmal etmistim tedaviden dolayi,simdi tekrar tedaviye basliyorum,bi dipten köseden temizleyim,hafta sonuda misafirler falan gelcek,ha gayret :)))

kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü.... :49::49::49: :1::1::1:

ıyıkı dogduunnnn:)) en kalabalık dogum gunun kutlu olsun canımcım:):) ıstedıgın dıledıgın en guzel seyler cektıgın bu kadar sıkıntılara ınat kolayca kucagında olsun ınsallah:) opuyorum kocaman..nıce yıllaraaaa

canım hayırlı mutlu yıllar inşallah bebeklerinle, benimde doğum günüm :) doğum günümde bebişimin cinsiyeti bana süpriz olsun dedim ama göstermedi ya...

dogum gunun kutlu olsun canim,sevdiklerinle bebislerinle huzurlu saglikli nice dogum gunlerine insaAllah

Cnm bebeşin ve eşinle beraber sağlk ,mutlulk ve huzur dolu nice yillar dilerim :)) bebişlerinde olabilir tabi daha iyi olur ;)

ıyıkı dogduunnnn:)) en kalabalık dogum gunun kutlu olsun canımcım:):) ıstedıgın dıledıgın en guzel seyler cektıgın bu kadar sıkıntılara ınat kolayca kucagında olsun ınsallah:) opuyorum kocaman..nıce yıllaraaaa

Allah yeni yaşında güzellikler getisin inşallh.herşey gönlünce olur inşallh.Doğum GÜNÜN kutlu olsun Tubacığım:16:

teşekkürler kızlarr canlarımsınız inşallah ilk doğumgününüzü siz de bebişiniz göbüşünüzde kucağınızda kutlayın :))

hkere kuzumm sağlıklı olsun daa geç öğrenn gerçi bugün öğrensen ne güzel doğumgünü hediyesi olurdu...

gözün aydın canım. inşallah transferden sonra da sımsıkı tutunurlar. kaç embriyo transferi yapacaklar belli mi?

neden olmasıııııın??? :))

meryemcim kedinin dediği gibi son ipne olan ovitrellin buzdolabında saklanması gerekiyordu. onu en son alabilirsin.

iğne olacak tabi o en alt cümledeki kelime iğneeeeee :)))) töbe töbeee :)))

keşke tubacım ama bhcg ye gitmem yok çıkarsa yıkılırım... Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak sanmıyorum ama rabbim büyük..mucize olurmu olur:))

tuba ilerleyen sayfalarda süper bi cevap vermiş sana. sürpriz gelecek gelirse ne diye yıkılıcan deli misin kız? asıl deliliği süpriz gerçekleşince yaparsın :))

Herkese iyi geceler.uyuyamiorum ya, yan komsumun 3yaslarinda bi kizi var, hiç durmuyor.ya aglio ya bagirio.duvara kafa atcam.

:))) atma sakın kafana yazık ilknurummm

canım benim benimkide gelmedi gitti neyse ben bekliyomya tedavi için ondan gelmiyo bende diyom bu bekleyişinde sonunda vardır bir hayır rabbim sonunu hayırlı etsinde ben bekliyom zaten yıllardır bıraz daha beklemişim çokmu

hevesle bekliyosun ya büyük ihtimalle psikolojik de olabilir bu gecikme.

canım benim komşunun kızının yaramazlık saati gelmiş rabbim komşuna sabır versin zamane bebeleri hep öyle benim yeğenimde sabah altıoda yatar akşam altıda kalkardı rabbim sanada sabır versin yarın okul var uyuman lazım birde ses dinliyon yani

havinin kibarlıkta son noktaya ulaştık arkadaşlar. kendisi bizi geçti komşularımıza da duacı. :))) havinim ne güzel insansın sen yaw, maşallah.

kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü.... :49::49::49: :1::1::1:

canım beniiim doğum günün kutlu olsun. bu yaşın geçmişteki tüm diğer yaşlarından güzel olsun. doğum günün kutlu olsun canım.

canım hayırlı mutlu yıllar inşallah bebeklerinle, benimde doğum günüm :) doğum günümde bebişimin cinsiyeti bana süpriz olsun dedim ama göstermedi ya...

nasıl yani tubayla doğum gününüz aynı mı? :)) ne güzelmiş. senin de doğum günün kutlu olsun canım. ne güzel bundan sonraki yaşlarınızı evlatlarınızla kutlayacaksınız. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

kızlar ya, göstermedi bebeğim öğrenemedim ya :(( süpriz olcaktı bugün bana

aman boşverrr, seninle ya bebeğin. cinsiyetini nasıl olsa öğrenirsin.

Canım hakkında hayırlısı ii olacak hersey inşallah benımde 2. gün trasfer ettiler ii gelişen emrioları anne rahmine bırakıyolar doğal ortamda daha rahat eder die gerci benımki belli değil ama pozitif gördüm biliosun senın için dua edicez bebışlerin annesine sımsıkı tutunsun

artık seni pozitif listesine geçiriyorum elfacım, yeterince bekledim ben :)

ay cok güldüm daha yazını görmeden listeye baktım benı boş bırakmışsın ay dedim ben ne olduğunu anlamadım benım gibi kimsede anlamadı dedim hatta esim bile güldü :):)onun üzerine senın yazını gördüm artık sana bıraktım ne yazarsan kabul ben ne olduğunu anlamıyorum yarın bir daha gidicem sonuc hep pozitif ama ortada bi sonuc yok:)

ay cok güldüm daha yazını görmeden listeye baktım benı boş bırakmışsın ay dedim ben ne olduğunu anlamadım benım gibi kimsede anlamadı dedim hatta esim bile güldü :):)onun üzerine senın yazını gördüm artık sana bıraktım ne yazarsan kabul ben ne olduğunu anlamıyorum yarın bir daha gidicem sonuc hep pozitif ama ortada bi sonuc yok:)

:))) pozitif yazalım evrene pozitif enerji gönderelim tatlımmm

Tubacım doğum günün kutlu olsun hayırlı uzun ömürler ailenle bebişinle inşallah. Benimde yarın doğum günüm ama hala kocamla iki kişilik aileyiz :16:
Hkere senin kuzu bekletmeye niyetli anlaşılan sağlığınız yerinde olsunda nasıl olsa öğrenirsiniz
Zxell inşallah yanlış yazmadım:1: Allah'a emanet ol inşallah bu son olur hadi bakalım geri sayım başlasın artık dikkat et kendine

Doğum günüz kutlu olsun...

Ne mutlu size güzel anneler bebekleriniz beraber nice uzun uzun seneler canlarım..

RABBİM BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH ARTIK LİSTEMİZDE NEGATİFLER DEĞİL VE POZİTİFLER GÖRELİM VE EN KISA ZAMANDA ANNELER ANNE ADAYLARI GİBİ Bİ SAYFA ACAR BİZİM MİRAGEMİZ HEPİMİZ ORDA DERTLEŞİRİZ BEBEKLERİMİZİ ANLATIRIZ BİRBİRİMİZE.........

Ne mutlu size güzel anneler bebekleriniz beraber nice uzun uzun seneler canlarım..

RABBİM BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH ARTIK LİSTEMİZDE NEGATİFLER DEĞİL VE POZİTİFLER GÖRELİM VE EN KISA ZAMANDA ANNELER ANNE ADAYLARI GİBİ Bİ SAYFA ACAR BİZİM MİRAGEMİZ HEPİMİZ ORDA DERTLEŞİRİZ BEBEKLERİMİZİ ANLATIRIZ BİRBİRİMİZE.........

hayhayy bana uyar :)

yaz canım hamile yazacağın güllerde gelir inş

pozitif derken hamile yazmaktan bahsetmiştim zaten. sen konuya hala uzak görüyosun kendini anlaşamıyoruz o yüzden. bak elfacım anlatıyorum sana sen hamilesin hamileeeeee ayyy ne laf anlamaz kız bu ya arkadaşlar, tenhada bi kıstıralım mı bu arkadaşı? :)))

teşekkürler kızlarr canlarımsınız inşallah ilk doğumgününüzü siz de bebişiniz göbüşünüzde kucağınızda kutlayın :))

hkere kuzumm sağlıklı olsun daa geç öğrenn gerçi bugün öğrensen ne güzel doğumgünü hediyesi olurdu...
olsun napalım beklicez biraz daha:) çok şükür sağlıklı yeter bana en güzel hediye dimi:)

nasıl yani tubayla doğum gününüz aynı mı? :)) ne güzelmiş. senin de doğum günün kutlu olsun canım. ne güzel bundan sonraki yaşlarınızı evlatlarınızla kutlayacaksınız. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

aman boşverrr, seninle ya bebeğin. cinsiyetini nasıl olsa öğrenirsin.
teşekkür ederim canım, sayende sevincimiz paylaşarak çoğaldı, evet tubayla aynıymış, Allah sizlerede nasip etsin bir an evvel fazla uğraştırmadan, bugün doktorum diyorki, her bebek kıyemtli ama sizinkiler ayrıca zahmetli ve ecri daha büyük diyor, inşallah bu imtihanı geçenlerden oluruz hayırlı bi şekilde..

Tubacım doğum günün kutlu olsun hayırlı uzun ömürler ailenle bebişinle inşallah. Benimde yarın doğum günüm ama hala kocamla iki kişilik aileyiz :16:
Hkere senin kuzu bekletmeye niyetli anlaşılan sağlığınız yerinde olsunda nasıl olsa öğrenirsiniz
Zxell inşallah yanlış yazmadım:1: Allah'a emanet ol inşallah bu son olur hadi bakalım geri sayım başlasın artık dikkat et kendine
bekletecek asilcim benim kuzu 6,5 sene beklemişim hala bekletiyor yaramaz, hayırlısıyla bi olsunda ben ona sorarım ısıra ısıra :D

teşekkür ederim elfeas, sende artık tadını çıkar ya bak halay bile çekemedik senin için :) inanın ilerleyen zamanlarda bebişim olunca bile burda olacağım fırsat buldukça tabi kızlar da dağılmadıkça...

Back