Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler kizlar. ben bu gece yine uykusuzum anlasilan
..
canım ben sada hep dedim canını sıkma 1 tane olsun kaliteli olsun benimde 4 yumurtam olmuştu 4 düde döllenmişti 1 transfer edildi tutmadı 2 si dondurulmuştu ondan inş senin yumurtalar sağlıklı gelişip bölünür kaliteli embriyolar olurlar inş
evet her yumoş sayımı gelip yazdığımda destek oldunuz
bizimkisi tecrübesizlik işte
ama iyiki burası var her seferinde diplerde gezinen moralim sayenizde tavan yaptı kızlar![]()
apple canım senin tedavi ne aşamada inş kaliteli kaliteli yumoşların oluşur
bu sabah aramamı söylemişlerdi,
şimdi de bugün kaçta müsaitseniz gelin transferi yapalım dediler
yumurta toplama günüm salı günü yani bugün 2. gün kızlar
kafam karıştı ya.
gerçi dr. um biz ya ikinci gün ya 3. gün transfer ediyoruz 5. günü bekletmiyoruz demişti.
neyse hayırlısı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Allah a emanet olun
keşke tubacım ama bhcg ye gitmem yok çıkarsa yıkılırım... Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak sanmıyorum ama rabbim büyük..mucize olurmu olur:))
kızlar beni tanıyanlar biliyorlar ben eylül 8 de transfer oldum ardından eylül 20 de negatif aldım( ardından hemen eylül 23 te adet oldum tekrar ekim 20 de adet oldum tekrar kasım 18 de adet oldum ve bu ay 15 aralıkta olmam gereken adetim olmadı daha.... birden umut bağladım içim içimi yiyor bir mucize olabilirmi...kimseyede söyleyemedim içim içimi yiyor ..
kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü....![]()
![]()
ay canım çok sevindim, inşallah cici bici güzelmi güzel bi kız olur tam dediğin gibi prenses :) bakalım benimki yarın göstercekmi az kaldı
canlarım artık size şöyle dua edicem hamilelikten kusup durunneyse şaka biyana ben yine kıyamam sizlere,Rabbim kolay hamilelik versin inşallah, ama buraya gelmeyin ay kusmaktan bi hal oldum filan diye çok kızıcam çooooookkk
![]()
![]()
Mevla en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepinize bebişler
elfeas canım bak ne güzel 2 kat artmış değerin artık umutsuz olma bebeğine dikkat et bişey olmasın, stres yapmaki sağlıklı bi şekilde sıkı sıkı tutunsun yavrucuk..
iyiyiz canım gir sen ya arada, gerçi ben transferde hep burdaydım hala burdayım..rapor al bencede kafan rahat olsun en azından bi test gününü atlat..
canım ne güzel 3üde döllenmiş bak az diye üzülmüştün, Transfer günün belli oldumu.
Bircik canım bizim yerimizede heyecanlanıyorsun ya Rabbim sanada kendi evladın için heyecanlanmayı nasip etsin canım inşallah...
hemencik bi idrar testi yapsaydın canım, adetin geçtiği için çubuk belli eder diye düşünüyorum, inşallah vardır ya bebiş, Rabbim bu zahmetleri bir daha yaşatmadan nasip etmiştir inşallah,hayırlısı...
meryem biz 2günde bir muayaneye gidiyorduk yumurtaların durumu için ama merkezden merkeze farkedermi bilmiyorum, sadece bir iğneyi dolapta tutman gerekiyor oda çatlatma iğnesiydi sanırım,transferden 36saat önce vurunduk, diğer iğneler için dolaba gerek yok.
boyacı canım sen bugün kontrole gitcektin dimi çarşamba demiştin yalnış aklımda kalmadıysa
Selam canim, insallah diyorum tum kalbimle, daha belli degil, yarin opu icin yeterli buyuklukte yumurta olacak mi yoksa iptal mi olacak protokol belli olacak.... duruma gore bakicak dr.....
kafam karıştı ya.
gerçi dr. um biz ya ikinci gün ya 3. gün transfer ediyoruz 5. günü bekletmiyoruz demişti.
Allah a emanet olun
kafam karıştı ya.
Allah a emanet olun
kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü....![]()
![]()
![]()
canım hayırlı mutlu yıllar inşallah bebeklerinle, benimde doğum günüm :) doğum günümde bebişimin cinsiyeti bana süpriz olsun dedim ama göstermedi ya...