• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ben sada hep dedim canını sıkma 1 tane olsun kaliteli olsun benimde 4 yumurtam olmuştu 4 düde döllenmişti 1 transfer edildi tutmadı 2 si dondurulmuştu ondan inş senin yumurtalar sağlıklı gelişip bölünür kaliteli embriyolar olurlar inş

evet her yumoş sayımı gelip yazdığımda destek oldunuz
bizimkisi tecrübesizlik işte
ama iyiki burası var her seferinde diplerde gezinen moralim sayenizde tavan yaptı kızlar ;)

evet her yumoş sayımı gelip yazdığımda destek oldunuz
bizimkisi tecrübesizlik işte
ama iyiki burası var her seferinde diplerde gezinen moralim sayenizde tavan yaptı kızlar ;)

canım hiç moralini bozma herşey biz ne yapsakta olacağına varıyo inş yumoşların gelişimi bölünmesi güzel devam eder kaliteli olurlar sana transferden sonra sıkı sıkı tutunurlar

bu sabah aramamı söylemişlerdi,
şimdi de bugün kaçta müsaitseniz gelin transferi yapalım dediler
yumurta toplama günüm salı günü yani bugün 2. gün kızlar

kafam karıştı ya.

gerçi dr. um biz ya ikinci gün ya 3. gün transfer ediyoruz 5. günü bekletmiyoruz demişti.

neyse hayırlısı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Allah a emanet olun

kafam karıştı ya.

gerçi dr. um biz ya ikinci gün ya 3. gün transfer ediyoruz 5. günü bekletmiyoruz demişti.

Allah a emanet olun

hadi bakalim, bol sanslar, insallah hersey yolunda gider ve saglikla tamamina erer arkadasim... duam seninle :-)

keşke tubacım ama bhcg ye gitmem yok çıkarsa yıkılırım... Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak sanmıyorum ama rabbim büyük..mucize olurmu olur:))

kızz ya bak getirme beni yanına zaten olursa sürpriz oolmayacak mı sanki beklenen bişey mi niye yıkılıyosun bhcg ye girmeden nası dayanabiliosunuz ben anlamıyorum yaa... negatif çıkarsa zaten biliodum dersin pozitif olursa da sevinir mucizem dersim hadi güzelim git sen testi yaptır :)

kızlar beni tanıyanlar biliyorlar ben eylül 8 de transfer oldum ardından eylül 20 de negatif aldım:(( ardından hemen eylül 23 te adet oldum tekrar ekim 20 de adet oldum tekrar kasım 18 de adet oldum ve bu ay 15 aralıkta olmam gereken adetim olmadı daha.... birden umut bağladım içim içimi yiyor bir mucize olabilirmi...kimseyede söyleyemedim içim içimi yiyor ..

insaAllah hamiledirsin canim ne kadar güzel bi supriz olur :)
masaAllah çok sabirlisin ben olsam test yapardim hemen :p

ay canım çok sevindim, inşallah cici bici güzelmi güzel bi kız olur tam dediğin gibi prenses :) bakalım benimki yarın göstercekmi az kaldı :D

canlarım artık size şöyle dua edicem hamilelikten kusup durun :D neyse şaka biyana ben yine kıyamam sizlere,Rabbim kolay hamilelik versin inşallah, ama buraya gelmeyin ay kusmaktan bi hal oldum filan diye çok kızıcam çooooookkk :D :D :D Mevla en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepinize bebişler

elfeas canım bak ne güzel 2 kat artmış değerin artık umutsuz olma bebeğine dikkat et bişey olmasın, stres yapmaki sağlıklı bi şekilde sıkı sıkı tutunsun yavrucuk..

iyiyiz canım gir sen ya arada, gerçi ben transferde hep burdaydım hala burdayım..rapor al bencede kafan rahat olsun en azından bi test gününü atlat..

canım ne güzel 3üde döllenmiş bak az diye üzülmüştün, Transfer günün belli oldumu.

Bircik canım bizim yerimizede heyecanlanıyorsun ya Rabbim sanada kendi evladın için heyecanlanmayı nasip etsin canım inşallah...

hemencik bi idrar testi yapsaydın canım, adetin geçtiği için çubuk belli eder diye düşünüyorum, inşallah vardır ya bebiş, Rabbim bu zahmetleri bir daha yaşatmadan nasip etmiştir inşallah,hayırlısı...

meryem biz 2günde bir muayaneye gidiyorduk yumurtaların durumu için ama merkezden merkeze farkedermi bilmiyorum, sadece bir iğneyi dolapta tutman gerekiyor oda çatlatma iğnesiydi sanırım,transferden 36saat önce vurunduk, diğer iğneler için dolaba gerek yok.

Amin Allah razi olsun canim,güzel haberlerini bekliyorum :))

kafam karıştı ya.

Allah a emanet olun

tedavinin en güzel anini yasamaya hazirmisin canim:)
dualarim seninle sende Allaha emanetsin

kafam karıştı ya.

Allah a emanet olun

Canım hakkında hayırlısı ii olacak hersey inşallah benımde 2. gün trasfer ettiler ii gelişen emrioları anne rahmine bırakıyolar doğal ortamda daha rahat eder die gerci benımki belli değil ama pozitif gördüm biliosun senın için dua edicez bebışlerin annesine sımsıkı tutunsun

Back