kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....
canım hepimize allah yardım etsin insallah allahım önumuzdeki butun zor kapıları açarda bizlerde anne baba oluruz.senin merkez neresi
Slm rashel ;
Ben de tatilden yeni döndüm. Topik almış başını gitmiş.Tedaviye başlayan arkadaşlar da olmuş. Allah yardımcıları olsun Bu arada tedavinin ertelenmesini kafana takma. Her işte bir hayır vardır. Önemli olan sonucun güzel olması kuzucukların gelmesi ..
kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....
cnm bşk hast hakkında kimseden kötu eleştiri okumadım ben rahim filmimi de orda çektirdim dr çok iyi labratuarı çok iyi diyorlar sen bir yine de araştır guven önemlinese ya aslında ben baskentı dusunuyorum da cevremde bır suru kısı orda tedavı goruyor..bızı kımse bılmedıgı ıcın gıtmek ıstemıyorum orayaturan cetınden memnun kalmıstım ben ama forumda takıp ettıgım kadarıyla kımse tercıh etmıyor orayı..var mı senın bır bılgın canım ya..kafam cok karısık
cnm sen hastanenden memnunsan herşey içine siniyorsa gerisi önemli değil cnm başarılar kişiye göre değişiyor önemli olan senin dr na guvenmen öyleyse turan çetinde de yaptırabilirsin cnmcnm bşk hast hakkında kimseden kötu eleştiri okumadım ben rahim filmimi de orda çektirdim dr çok iyi labratuarı çok iyi diyorlar sen bir yine de araştır guven önemli
rashel arkadaşın nezdinde sizlere birkaç sorum olacak..bu ay tüp bebek için ankara ya geldim..hormonlar normal ama anti tpo diye bir değerim yüksek..tam adının bilmiyorum troidle ilgili bi hastalık...doktor anti tpo nun yüksek olmasının engel teşkil edeceğini söyledi, ama oladabilir dedi..bende herşeyimi hazırlamıştım ama tüp bebekten bu ay vazgeçtim...çünkü madem bu işe girişiyoruz bari optimum şartları sağlayalımda sağlıklı sonuçlar alalım istedim.. sonuşta bebek olmadığında işi troide bağlamak istemedim..rashel arkadaşın da doktoru vazgeçirmiş..onunla şuan durumlarımız benziyor...sizce kararım doğru mu..siz olsanız yine de dener miydiniz..?????????????
Merhaba canım malesef ben bu konuda fazlaca deneyimliyim 4. denemem olacak cevap vermek istedim, uzun ya da kısa protokol olması ve başarısı kişiye göre değişir.yaşa yumurta rezervine göre doktorlar karar verir. Uzun protokol tedaviden bir önceki ay yumurtaları baskılayıp çok yumurta elde etmeyi hedefler bu daha çok genç ve yumurta rezervi fazla olanlarda uygulanır, kısa protokol ise adaetin 2.-3. günü direk yumurta geliştirici ilaçlarla az ama sağlıklı yumurta elde edilir,bu da daha çok ileri yaş veya yumurta rezervi azalmaya başlamış kişilerde uygulanır.
RABBİM izin verirse eylül ayında bahçeci tüp bebek kliniğinde başlıyorumm.....:)
kıslarrr merhabalar bende randevumu aldım 25 ağustos ankaradayımmmm:))) stres korku ...herşey mevcutttt:18::18::18::18::18::18::18:
RABBİM izin verirse eylül ayında bahçeci tüp bebek kliniğinde başlıyorumm.....:)
hayırlısı olsun inşallah rabbimin izniyle bebişini alırsın kucağına ilk denememi
bahceci de umut tup bebek oluyor gedilmi ben de umut klinige karar verdim irda yuvalama yardimci teknigi var mi biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?