How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlarr tüp bebeğe yakın zamanda başlıcaksanız eğer kesinlikle kan sulandırıcı aspirin tarzı şeylerden uzak durun.. allah korusun kanamanız olduğunda durdurmak zor olurr..
tüp bebek sayfalarında yazıyo bakarsanız...

sinemcim benim aşılamalarımda falan hep bebek asprini verdi doktor kan akışının güzel bi şekilde olması için sanırım tüp bebek tedavisindede veriyolar ecoprin falan zararlı mı sence?

kalın boyunlı kuyruklu vs.yazıyor spermiogramın sayfalarında şimdi gördüm morfoloji 26 yazıyo...doktor eşinde problem yok olmadığı için şansınız %25 arttı dedi baktığında sonuçlara öf ne zormuş bu işler canlar ya allah utandırmasın inşallah hepimizin tutarda sırasıyla doğum yaparız doğum maceralarımızı anlatırız birbirimize ay düşüncesi bile güzel ya :43:

26 iyi cnm.. dr normal dediyse ne güzel... evet cnm gerçekten çok zor.. ben yaklaşık 10ay öncesine kadar bunlARIN baş harfini bilmezdim.. ama gecelece günlerce saatlerce netin başından kalkmadım
okumadığım yazı makale kalmadı şimdi eşimin testine bile kendim bakıyorum sadece yaptırıp geliyo inan... yani insanın başına gelince gerçekten uzman oluyo insan..eşimin fsh değerine normal diyen dr hiç bişey yapılmaz sana dedi.. ama ben bu çocuğun fshı yüksek diye aramadığım mail atmadığım dr kalmadı.. çok şükür allah razı olsun saraçoğlundan o beni anladıda düşürdük...o önemsemediğimiz sıvının ne kadar önemli olduğunu anladım...:43::43::43::43::43:

o topiğe arada bakıyorum canım ordada bizim gibi umut arayan arkadaşlar var arada orayada yazıyorum ama ilk topiğim burası en çok buraya giriyorum bi den sen varsın ya hadi şımartayım biraz seni :34::37::9::9::9:

ayy şımardım mı neee:37::37::8::8::8::119::119::119::119:canımsınn inşallahh hamiş kaldığımızda kutlamalar yapıcazz hayırlısıyla:36::36:

sinemcim benim aşılamalarımda falan hep bebek asprini verdi doktor kan akışının güzel bi şekilde olması için sanırım tüp bebek tedavisindede veriyolar ecoprin falan zararlı mı sence?

cnm ben araştırdığımda yazıda makalelerde diyoki ,eğer tüp bebeğe karar verip başlama pozisyonuna yani tedaviye yakın bi zamana gelindiyse kan sulandırıcı aspirin vs tarzında ilaçlar bırakılmalı
şayet hastada kan pıhtılaşması varsa dr o hastayı farklı şekilde yönledirir... yumurta toplanması sırasında herhangi bi komplikansyon meydana gelirse (düşük bi ihtimal ama var böle ihtimaller)
hastanın kanını kontrol edemeyebiliyoruz deniyor.. tabikii sende araştır cnm...

ne demek cnm böle böle yardımcı olcaz birbirimize.. benim bilmediğimi sen senin bilmediğini ben başkaları napalımm.. sizin sperm sayınız kaç bu arada hız hareket falan??:30::30:

canım sperm sayısı 20 bin 30 bin arasında değişiyo harekleride orta seviyede şu an sayıyı hatırlamıyorum hepsi dosyada ama morfoloji düşük dedi doktorlar onu biliyorum normali %4 müş bizimki %2:50:

ayy şımardım mı neee:37::37::8::8::8::119::119::119::119:canımsınn inşallahh hamiş kaldığımızda kutlamalar yapıcazz hayırlısıyla:36::36:

aylin we sinem'cim hangi ilde yaşıyorsunuz?çalışıyor musunuz ne işle meşgulsünüz özel olmazsa eğer :17: aylincim sen çalışıyodun bildiğim kadarıyla demi tatlım :103:

cnm ben araştırdığımda yazıda makalelerde diyoki ,eğer tüp bebeğe karar verip başlama pozisyonuna yani tedaviye yakın bi zamana gelindiyse kan sulandırıcı aspirin vs tarzında ilaçlar bırakılmalı
şayet hastada kan pıhtılaşması varsa dr o hastayı farklı şekilde yönledirir... yumurta toplanması sırasında herhangi bi komplikansyon meydana gelirse (düşük bi ihtimal ama var böle ihtimaller)
hastanın kanını kontrol edemeyebiliyoruz deniyor.. tabikii sende araştır cnm...

anladım canım tabi bu işlemlerden sonra yani transferden sonra kullandırıyorlar haklısın mantıklı:17:

canım sperm sayısı 20 bin 30 bin arasında değişiyo harekleride orta seviyede şu an sayıyı hatırlamıyorum hepsi dosyada ama morfoloji düşük dedi doktorlar onu biliyorum normali %4 müş bizimki %2:50:

olsun cnm şükret sen yinede.. bak biz sizin kadar bile değiliz ahhh keşke bizde o sayıları görebilsek keşke :26::26::26::26:
allah hepimizin yüzüne baksın gönlümüzün muradını versin inşşş:26::26::26::16::16:

anladım canım tabi bu işlemlerden sonra yani transferden sonra kullandırıyorlar haklısın mantıklı:17:

cnm eğer dr gerekli görürse verir diye düşünüyorum. bazen dr aklına gelmiyo ben özellikle soruyorum ble şeyleri.. risk almak istemiyorum napıyım :20::20:

aylin we sinem'cim hangi ilde yaşıyorsunuz?çalışıyor musunuz ne işle meşgulsünüz özel olmazsa eğer :17: aylincim sen çalışıyodun bildiğim kadarıyla demi tatlım :103:

cnm biz karsta yaşıyoruz eşim özel harekat şark görevindeyiz... evlenmeden önce 5yıl çalıştım özel hastanede evlenince ve şehir değişince bıraktım.. ankaradaydım normalde cnm... sen cnm??

cnm biz karsta yaşıyoruz eşim özel harekat şark görevindeyiz... evlenmeden önce 5yıl çalıştım özel hastanede evlenince ve şehir değişince bıraktım.. ankaradaydım normalde cnm... sen cnm??
Bende afyonda yaşıyorum cnm eşim öğretmen benimde bu sebeple burdayız.bende izmirdeyken çalışıyordum sgk'da ama gelirken tayin aldıramadık istifa ettm sonrada tedavi bebek arama derken zaman geçti...

Selam kızlar bende Eylülde 4. tüp bebek macerama başlıyorum,Eylül ayı hepimize hayırlı olur inşallah.

hayırlısı olsun canım öncekiler tutmadı mı ya da düşük mü oldu?sorun ne sizde canım nerde yaptırıcaksın allah yardımcın olsun şimdiden hoşgeldin aramıza:16:

olsun cnm şükret sen yinede.. bak biz sizin kadar bile değiliz ahhh keşke bizde o sayıları görebilsek keşke :26::26::26::26:
allah hepimizin yüzüne baksın gönlümüzün muradını versin inşşş:26::26::26::16::16:

çoookkk şükürr Rabbime Allah hepimizin muradını versin inşallah hepimiz o biricik mis kokulu evlatlarımız için mücadele ediyoruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı olsun canım öncekiler tutmadı mı ya da düşük mü oldu?sorun ne sizde canım nerde yaptırıcaksın allah yardımcın olsun şimdiden hoşgeldin aramıza:16:

Bugüne kadar 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi 2 yıldır korunmasız ilişki , malesef hiç birinde pozitifi göremedik. Belirgin bir problemimiz yok sebebsiz infertilite yani. Ankaradayım diğerlerini özel de yaptırmıştım ama bu sefer Allah izin verirse Hacettepe de yaptırıcam. Bu arada size göre deneyimli sayılırım aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Back