iyi geceler tatlım tatlı rüyalarrrrrrrkızlarr ben çıkıyorum hepinize ii geceler inş hayırlı haberlele görüşürüz tekrar :26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler tatlım tatlı rüyalarrrrrrrkızlarr ben çıkıyorum hepinize ii geceler inş hayırlı haberlele görüşürüz tekrar :26::26::26::26:
kızlarr ben çıkıyorum hepinize ii geceler inş hayırlı haberlele görüşürüz tekrar :26::26::26::26:
Çok yorucu bir işin yoksa bence çalış ben lisede öğretmenim yani korkunç yorucu oluyor ama transfer sonrası dikkatli olurum diye düşünüyorum.
kızlarr ben çıkıyorum hepinize ii geceler inş hayırlı haberlele görüşürüz tekrar :26::26::26::26:
bakalım bi o günlere erelim psikolojim ne diyecek banabende sizleri sevdim
Ne zaman başlıyorsun canım.
eylül 5 gibi tabi bi kaç gün önce yada sonra olabilir reglimin düzeni değişti biraz ilk denemem haziranda olmuştu tedaviden sonraki ikinci reglim 8 gün gecikmeyle oldu sordum doktora tedaviden dolayı olbiliyormuş normalmiş bakalım az kaldı heycanla gün sayıyorum ama daha öncesinde yeşimin tedavisi başlayacak inşallah
inşallah canım ya sırasıyla teyzoş olucaz ve bahar bebekleri olucak bizim melekler....
inşallah canım ya sırasıyla teyzoş olucaz ve bahar bebekleri olucak bizim melekler....
yeşim bulamadım ben seniben bişeyler atıştırıp yatıyorum artık sabah kalkamıycem valla öptüm sizi hayırlı geceler petekcim sanada ii geler
slm canım ben anestezi alma taraftarıyım çünkü dayanamam acıya ama sen ben dayanırım diyorsan sen bilirsin tabiki uyuyosun uyanıyosun bi bakmışsın odadasın işlem bitmiş yumoşlar toplanmış
Ne dişlisi bu iyice tırtım şimdi ben normalde muayene olurken bile zor oluyo ilk girişte kasıyorum kendimi sanırım canım yanıyo sonra muayene ederken sorun olmuyo ama ultrasonu ilk sokarken acıyor o bahsettiğiniz aletlere herhalde hiç dayanamam transferi bile anestezili istemeyi düşünüyorum zaten panik olup kıpır kıpır olursam doktor işlem bile yapamaz sanırım bilerek de bağırtmazlar di mi anestezi verirler mi isteyince....
Çok sağol, umudumuzu kaybetmeye yaklaştığımız anlarda bu öyküler o kadar değerli ki...
Aslında sana özel mesaj atmak istiyorum ama yeniyim diye atamiyorum. Ben de 37 yasindayim, baska bir konu altinda birkac ay önce Yakup Erata ile aşılama yapıldığını yazmışsın. Ben de aynı sürece girmeyi düşünüyorum bugünlerde. Aşılama süreci nasıl geçti? Tüp Bebekte Ege'de mi karar kildin, orayi mi önerirsin? Bir de, özelde aşılamanın nasıl bir maliyeti oldu? Bilgi verebilirsen sevinirim.
En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...
rica ederim canımsorunun yanıtını en doğru şekilde öğrenmek istersen nacizane fikrimkonyadaki ünv. ara ve birebir öğren çünkü her ünüversitenin tüp bebekte uygulaması farklı oluyo ücret ödeniyor hastaneye ama miktarları farklı oluyo canım mesala izmirde ege 1000 tl alıyormuş sanırım dokuz eylül 410 tl alıyor tabi iğne ilaç miktarları hariç[/Q
zannetmiyorum ama 9 eylul'ü unutun lutfen. çok tecrubesizler
Iyi aksamlar.
Kismetse bende ekim gibi tedaviye basliycam.
24. Haftada erken dogumla ikizlerimi kaybettim bir yil once.
Benim tedavim ve transferim dondurulmus embriyolarla olacak.
Dileyen isteyen herkese en kisa zamanda evlat nasip etsin rabbim.