How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm stersten gecikiyor adet rahat olmaya çalış hem bayramada az kaldı en kötü bayramdan sonra başlarsın merak etme..bencede adaçayı iç çok faydalı :))

hoşgeldin cnmmm ne güzel kafan dağılmıştır..bomba gibi başlarsın artık :)

cnm folik asitin bildiğim kadarıyla yumurtayla ilgisi o olursa bebeğin daha sağlıklı olması için vitamin ama gebelik öncesinde başlanmasını tavsiye ediyor dr lar ama bende kullanmıyorum daha başlamadım şimdilik bal polen karışımından yiyorum birde nar suyu içiyorum o kadar

tşk ederim cnmmmmmmm ama bayram gününe tam denk gelirse gelir düzensiz adetim ya pkoluyum ilaçla ader görüyorum :18::17:

anladım cnm tabii dr illaki bişey yazar ama sen hiçbişe kullanmıyosan bile folik asit mutlaka kullan.. çünkü bebeği düşünmeye başladığın anda kullanın deniyo ki bizim olmuyo 1yılda olsa kullanmakta fayda var hergün değilse bile 2-3 güne iç mutlaka bebek için...cnm eylül 20den sonra nasip olursa gidicez tekrar erzuruma eşim test vericek bakalım orda konuşcaz dr la neler söylicekler nasıl bi yol izlicez benim sizlere sormamın amacı şehir dışında olcağı için tedavi hazırlıklı gideyim dedim...testlerimi ankarada yaptırcam hsg kan tahlilleri vs... bakalım nasip nolcak?? nerde yaşıyosunuz cnm siz..
aslen izmirliyim canım eş durumundan dolayı 4 yıldır afyonda yaşıyorum telek tüp bebek merkezinde yaptırcam ilk tüp denememi ben aşılama hsg vs herşeyi atlattım son çarem tüp bebek oldu.bu zamana kdr hiçbir dr yaşım genç die normal yolla deneyin die tüp bebek demedi ben kendi isteğimle raporu aldım üniversitedeki doç.dr vermiyodum raporu bir aşılama daha deneyelim dedi ama yoruldum artık bir an önce hızlansın artık meleğim gelsin istiyorum dedim...benim isteyen tüm arkadaşlarımız için dua et olurmu canım benimmm

bugün test yaptırıp sonuç alıcak arkadaş sevincinden bizi unuttu kesin...haber veremeye halbuki teyzeleri olarak merak ediyoruz dimi ama yaaaa :17::18:

aylincim bugün misafirlikteydim katılamadım sohbetinize :16: geç kaldım sahurda ancak yazabildim kimsecikler yok ama ben özledim sizi yaaaaaaa ben nie adet olamıyom SİNİR OLDUM ya bayram günü gelmesin naparım ben tüp bebek raporumuz 1 aylık sonraki regl de raporun süresi bitiyo :18::17:

aslen izmirliyim canım eş durumundan dolayı 4 yıldır afyonda yaşıyorum telek tüp bebek merkezinde yaptırcam ilk tüp denememi ben aşılama hsg vs herşeyi atlattım son çarem tüp bebek oldu.bu zamana kdr hiçbir dr yaşım genç die normal yolla deneyin die tüp bebek demedi ben kendi isteğimle raporu aldım üniversitedeki doç.dr vermiyodum raporu bir aşılama daha deneyelim dedi ama yoruldum artık bir an önce hızlansın artık meleğim gelsin istiyorum dedim...benim isteyen tüm arkadaşlarımız için dua et olurmu canım benimmm

anladımm cnm bende ankaraya gidicem yakınlarda hsg orda çektiricem inş.. doğru söylüyosun çok yıpratıcı bu yaşadıklarımız çok zormuşş...
allahım sabırlar versin bize kolay atlatmamızı nasip etsin sonunda mutluluk gözyaşlarımız aksın hepimizin.. ediyorum cnm etmezmiyim herkese diyorum adını kendini bilmediğim herkese isteyenlere
nasip etsin rabbim...

aylincim bugün misafirlikteydim katılamadım sohbetinize :16: geç kaldım sahurda ancak yazabildim kimsecikler yok ama ben özledim sizi yaaaaaaa ben nie adet olamıyom SİNİR OLDUM ya bayram günü gelmesin naparım ben tüp bebek raporumuz 1 aylık sonraki regl de raporun süresi bitiyo :18::17:

cnm inşş bu sabah kalktığında olmuş olursunnn yada hiç olmazsın allahım bi mucize vermiş olur :26::26::26::26: :16::16::16::16:

Herkese merabalarrrr bi heves geldim highchemist gelmiştir diye ama yazmamış sonucu.. İşallah kutlamalardan fırsat bulamamıştır :)
canım bakarsın hiiiiiç gelmez :) bayramda napıolar böle bi durumda hakkaten ben onu bilemediğiden hiç bayramda düşünmedim çünkü benimkide bayrama denk geliyo arayıp sorsana bi doktora

Aaaa bugün pek sessiz topic

Morfoloji 0 la tup bebek sansim dusuk biliyorum napmaliyim peki
canım moroflojiyi artırmak çok zor benim eşim sigarayı bırakınca arttı biraz mesela.. Birde kaç merkezde yaptırdınız test yani testi yapan adamın hangi 100 spermi seçtiği de önemli..
Ama sonuç her şekilde %0 sa en iyisi tüp bebek. Çünkü onlar tüm spermleri arayıp 1 tanede osa normal morfoloji buluyorlar bildiğlm kadarıyla

Herkese merabalarrrr bi heves geldim highchemist gelmiştir diye ama yazmamış sonucu.. İşallah kutlamalardan fırsat bulamamıştır :)

canım bakarsın hiiiiiç gelmez :) bayramda napıolar böle bi durumda hakkaten ben onu bilemediğiden hiç bayramda düşünmedim çünkü benimkide bayrama denk geliyo arayıp sorsana bi doktora
canım inşallah keşke gelmese ama gelicek nerde bende o şans :(( yarını bekliyorum merkezi aramak için yarına da olmazsam regl arıcam bayram konusunda sıkıntım var işte.senin tedavine başlaman mı bayramı denk geliyor?:18:

arkadaşlar bence de şu incir kürü bir de fazlaca attırırsa yumurtaları katılıyorum zaten iğne olunca yumurtalar oluşuyor bir de aşırı uyarılma olursa allah korusun bu sefer tedaviyi bıtakmak zorunda kalma durumu da var. bilemedim en iyisi oluruna bırakmak belkide?

ya transferi olan arkadaş yazmadı ya bende baya merak ettim ve endişelendim açıkçası umarım iyi haberlerle döner :) herkese bollll neşeli günler herşey güzel o la cakkkk !!

morfoloji 0 ne oluyoki.
bizimde 0 yazıyodu testte ama dr.onunla alakalı bişy söylemedi:18:
morfoloji şekil canım yani 0 ise eğer bakılan 100 spermde 0 normal şekilli var demek:( nasıl sölemezki bunu doktor bazı doktorlar hiç önemsemiyo morfolojiyi ama bence önemli düşünsene 100 sperm var hiçbiri yumurtayı döllemeye uygun şekilde değil.. Moralini bozmak için sölemedim dediğim gibi şans belki seçilen 100 spermde yok normal. Başka seçse olcak belki. Ama doktoruna sor bence bu konuyu

canım inşallah keşke gelmese ama gelicek nerde bende o şans :(( yarını bekliyorum merkezi aramak için yarına da olmazsam regl arıcam bayram konusunda sıkıntım var işte.senin tedavine başlaman mı bayramı denk geliyor?:18:
yok canım benim adetim denk geliyo bayrama o yüzden direk eylüldeki adeti baz almıştım önceden

morfoloji şekil canım yani 0 ise eğer bakılan 100 spermde 0 normal şekilli var demek:( nasıl sölemezki bunu doktor bazı doktorlar hiç önemsemiyo morfolojiyi ama bence önemli düşünsene 100 sperm var hiçbiri yumurtayı döllemeye uygun şekilde değil.. Moralini bozmak için sölemedim dediğim gibi şans belki seçilen 100 spermde yok normal. Başka seçse olcak belki. Ama doktoruna sor bence bu konuyu

ooff kaç yerdede yaptırdık halbuki. 1tanesidemi söylemez yaaa:25::25::25:
ne yapcam ben şimdii:25::25::25::25:

selam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?

merhaba miragecim.hoşgeldın sefalar getırdın.önemlı bır değışıklık yok.üç aşağı beş yukarı aynı.devam edıyoruz.vakıt az kaldı.hepımızde merak heyecan.sanırım genelde tek embrıyo koyuyorlar.hayırlsı olsun canım

uzun zamandır gelemedım ne cok sayfa bırıkmıs:) az once bır arkadasta yumurta gelıstırmek ıcın folık asıt kullanıyorum gıbı bıse okudum..kızlar benım tup bebek negatıf olunca ben folık asıtı de bıraktım..o kadar cok ılac ıctım kı ki bunu sızlerde yasadınız bır an bunaldım ve bıraktım..sonrasında dr gnc nın vıtamınını ve gnseng verdı yumurtalar ıcın.onları kullanıyorum şimdi...folık asıte devam etsemıydım kı? kafam karıştı..

merhaba canım hoşgeldın.evet ya yaşadıklarımız gerçekten zor oluyor onu iç bunu iç umarım son bulur canım.bence folık asıtıde iç canım

kızlar henüz yok de mi tedaviye başlayan aranızda? bir kısmınızın regli ağustos sonu başlıyordu yanlış bilmiyorsam de mi? siz beni haberdar edersini ki ben dile tabloda ona göre değişikllikleri yapıcam. böylece durumlarımızı da takip edebileceğiz. bu liste daha da kalabalıklaşabilir önümüzdeki günlerde gibi gelio bana. takibi kolay olsun.

kızlar henüz yok de mi tedaviye başlayan aranızda? bir kısmınızın regli ağustos sonu başlıyordu yanlış bilmiyorsam de mi? siz beni haberdar edersini ki ben dile tabloda ona göre değişikllikleri yapıcam. böylece durumlarımızı da takip edebileceğiz. bu liste daha da kalabalıklaşabilir önümüzdeki günlerde gibi gelio bana. takibi kolay olsun.

hoşgeldin mirage sen yokken epey kalabalıklaştık valla konuları takipte zorlanıyorum artık:1::1:

benim bayram bitiminde 23 ağustos gibi adet başlıyo... inşallah kısmetse başlayacağım bu bayram işi biraz sıkıntıya sokuyo ama bi aksilik çıkmaz umarım ...

hemen hemen herkes başlayacak sanırım bayram bitimiyle... iiice heyecanlanacak topik.....inşallah negatif haberler duymadan geçireceğiz günlerimizi:49::49:

allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Sperm Sayısını yükseltmek için

2000 mg/gün vitamin C (sperm sayısını 2ayda %129 artırıyor)
5 mg folic acid + 66 mg çinko (sperm sayısını %74 artırıyot, fakat artan spermlerle oluşan toplam sayıda morfoloji %4 düşmüş oluyor)
4 mg/gün lycopene (sperm sayısı mililitrede 22 milyon artıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm sayısı %15 artıyor)

[B]Sperm Motilitesini(hareketliliğini) artırmak için

2 g/gün L-Carnitine + Vitamin E (sperm motilitesini %56 artırıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm motilitesini %40 artırıyor)
2000 mg/gün Vitamin C (sperm motilitesini 2 ayda %39 artırıyor)
4 mg/gün lycopene (sperm motilitesini 3 ayda %25 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E

Sperm Morfolojisini Yükseltmek için

2000 mg/gün Vitamin C (sperm morfolojisini 2 ayda %114 artırıyor)
200 mg/gün pycnogenol (sperm morfoloisini 90 günde %38 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E

Diğer faydalı takviyeler

Myo-inositol (spermin döllenme potansiyelini yükseltiyor) - (wikipediadan baktım meyve, baklagil ve fındık, ceviz gibi gıdalarda olan bir maddeymiş)
Beta-carotene (A vitamini)
Co-Q10

Omega 6'ya göre daha yüksek oranda omega3 almak sperm sayı, motilite ve morfolojisini düzeltmektedir.
NOT: Yüksek dozlarda birlikte verilen C ve E vitaminleri sperm kalitesini yükseltmeyip, DNA hasarını çoğaltmaktadır. Dönüşümlü olarak biri ya da diğerinin alınmasıyla bu negatif etkiden korunabilirsiniz. !!!!!!!!

Back