Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aylincim bugün misafirlikteydim katılamadım sohbetinize geç kaldım sahurda ancak yazabildim kimsecikler yok ama ben özledim sizi yaaaaaaa ben nie adet olamıyom SİNİR OLDUM ya bayram günü gelmesin naparım ben tüp bebek raporumuz 1 aylık sonraki regl de raporun süresi bitiyo :18:
Sperm Sayısını yükseltmek için
2000 mg/gün vitamin C (sperm sayısını 2ayda %129 artırıyor)
5 mg folic acid + 66 mg çinko (sperm sayısını %74 artırıyot, fakat artan spermlerle oluşan toplam sayıda morfoloji %4 düşmüş oluyor)
4 mg/gün lycopene (sperm sayısı mililitrede 22 milyon artıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm sayısı %15 artıyor)
[B]Sperm Motilitesini(hareketliliğini) artırmak için
2 g/gün L-Carnitine + Vitamin E (sperm motilitesini %56 artırıyor)
3 g/gün L-Carnitine (sperm motilitesini %40 artırıyor)
2000 mg/gün Vitamin C (sperm motilitesini 2 ayda %39 artırıyor)
4 mg/gün lycopene (sperm motilitesini 3 ayda %25 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E
Sperm Morfolojisini Yükseltmek için
2000 mg/gün Vitamin C (sperm morfolojisini 2 ayda %114 artırıyor)
200 mg/gün pycnogenol (sperm morfoloisini 90 günde %38 artırıyor)
200 mg selenium + 400 IU Vitamin E
Diğer faydalı takviyeler
Myo-inositol (spermin döllenme potansiyelini yükseltiyor) - (wikipediadan baktım meyve, baklagil ve fındık, ceviz gibi gıdalarda olan bir maddeymiş)
Beta-carotene (A vitamini)
Co-Q10
Omega 6'ya göre daha yüksek oranda omega3 almak sperm sayı, motilite ve morfolojisini düzeltmektedir.
NOT: Yüksek dozlarda birlikte verilen C ve E vitaminleri sperm kalitesini yükseltmeyip, DNA hasarını çoğaltmaktadır. Dönüşümlü olarak biri ya da diğerinin alınmasıyla bu negatif etkiden korunabilirsiniz. !!!!!!!!
canım merhaba ewet stres yapıyorum çünkü bayramda merkez kapalı tüp raporumun süresi 1 ay 2 eylülde bitiyor bu ay kaçırcam diye çok endişe ediyorum birde bi yerde okudum bahar ve yaz mevsiminde yapılan tedaviler daha şanslıymış biz kadınların hormonlarından ötürü....benim hem ilaç raporum çıktı hem tüp bebek raporum aslında biz tüp bebek raporu diye başvurduk üniversiteye ikisi de çıkmış.normalde gittiğim merkez 5.500 tl ye yapıyor ücretli devlet raporu olduğunda 2.500 e düşüyor fiyat ilaçlar dahil...durum böyle işte canım benim aslında ücretli yaptıracaktık ama maddi durum ew borcundan dolayı sıkıntılı olunca 2 ay rapor peşine koşturmayla geçirdik...:18:canım bak raporu falan düşünüp geriyosun kendini anlıyorum seni elinde değil ama düşünmemeya çalış benimde bu ay 8 gün gecikti doktora gidecektim tedavi öncesi son kontrol için bekliyorum ya gelmedi her saat kontrol yok yok sonra test yaptırdım dedim bi umut belki negatifi gördüm bıraktım düşünmeyi 2 gün sonra gördüm kırmızıları yani yeşimcim kafandan sil o zaman gelir inan banabide canım bu rapor senin ilçlarımı indirimli almanı ml sağlıycak sonuçta özelde yaptırıyosun onlarda rapordan dolayı indirim yapıyolar mı ki?
canım merhaba ewet stres yapıyorum çünkü bayramda merkez kapalı tüp raporumun süresi 1 ay 2 eylülde bitiyor bu ay kaçırcam diye çok endişe ediyorum birde bi yerde okudum bahar ve yaz mevsiminde yapılan tedaviler daha şanslıymış biz kadınların hormonlarından ötürü....benim hem ilaç raporum çıktı hem tüp bebek raporum aslında biz tüp bebek raporu diye başvurduk üniversiteye ikisi de çıkmış.normalde gittiğim merkez 5.500 tl ye yapıyor ücretli devlet raporu olduğunda 2.500 e düşüyor fiyat ilaçlar dahil...durum böyle işte canım benim aslında ücretli yaptıracaktık ama maddi durum ew borcundan dolayı sıkıntılı olunca 2 ay rapor peşine koşturmayla geçirdik...:18:
yeşim ağustosta buldum seni sonunda
sinemcim mesala benim eşimin morfoloji %2 ne kullanalım canım aşağıdaki notta dna hasarı falan yazıyo kafam karıştı benim
kızlar bize üniversite 3 kez spermiogram yaptı 15 gün arayla morfoloji nerde yazıyor ne oluyor anlamadım gitti
o topiğe arada bakıyorum canım ordada bizim gibi umut arayan arkadaşlar var arada orayada yazıyorum ama ilk topiğim burası en çok buraya giriyorum bi den sen varsın ya hadi şımartayım biraz senihayır kız seni takip ettim baktım çevrimiçisin
adaçayı içtin mi bu arada bide aspirin yada ecoprin iç onlarda getirtiyo cnm
merhaba canım hoşgeldın.evet ya yaşadıklarımız gerçekten zor oluyor onu iç bunu iç umarım son bulur canım.bence folık asıtıde iç canım
cnm bizimde morf 1... biz ibrahim saraçoğlundan tedavi görüyoruz 4lü bal verdi (arı sütü. propolis, polen ve bal karışımı) onu kullanıyoruz.. daha başka şeylerde vericem ama sırayla dedi.
morf düzeltmek çok zor cnm..
uzun süre uğraşmak gerek... pycnogenol ordada yazıyor bu ilacın çok ii olduğunu duydum araştırdığmda onuda kullanabilirsiniz...
kalın boyunlı kuyruklu vs.yazıyor spermiogramın sayfalarında şimdi gördüm morfoloji 26 yazıyo...doktor eşinde problem yok olmadığı için şansınız %25 arttı dedi baktığında sonuçlara öf ne zormuş bu işler canlar ya allah utandırmasın inşallah hepimizin tutarda sırasıyla doğum yaparız doğum maceralarımızı anlatırız birbirimize ay düşüncesi bile güzel yacnm her raporda farklı yerde yazar.. ama açık açık morfoloji yada morphology yazar % olarak... anlamıda spermlerin yapısıyla alaka kimisi çift kafalı, iki kuyruklu falan olur
bunlar bozuk oluyo işte cnm.. önemli yanii..
evet morfolojiyi düzeltmek çok zor diye duymuştum ondan ilgilenmedik ama sen şimdi böyle bilgiler yazınca denemekte fayda var canım saol verdiğin bilgiler için