How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

stres yapma rahat olmaya çalış gelir inşallah bide adaçayı falan iç iyi gelebilir canım:16:güldürdün beni yeşim gece gece:1::1:seni ihmal etmem her gün okurum neler yapıyosun diye ama yazamayabilirim yarın iş başı rapor bitti geceleri bakarım canım:54::54::54:
canım ya stres yapmamak elde deil..hala tık yok...senin ismin ne söylemedin sen benmkini öğrenmişsin ne güzel yazıyorsun :17: Bizi unutma canım nete girdikçe yaz raporunun bittiğine üzülmedim değil hani :14:

merhabalar bende temmuzda yaptırdım ilk testimin sonucu 26 çıktı sonraki 6 ya düştü maalesf şuanda tekrar denemek için merkez araştırıyorum sizce nerede yaptırmalıyım memorial ağır basıyor bu arada

mrblr bayanlar nasılsınız.. geçen yıl buradaydım.. hiç tüp bebek kısmına bakmıyodum bile.. ama tek çarenin tüp bebek olduğu söylendi.
bi kaç aya tedaviye başlycz Allah izin verirse.
burdaki hamişleri tebrik ediyorum.. bekleyenlerede en kısa sürede hamilelik duygusunu sonuna kadar tatmalarını diliyorum

Allah yar ve yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım...çok ilginç kadının elimi uğurluymuş:53:istersen bi görüş aklında kalmasın:16:
evet canım nihayet ulaştık kadına özel muayenehanesine pek gitmiomuş devletteymiş genelde.. Yarına randevu almışlar bana sonuçlarıyla bi gelsinler demiş bakalım nolcak

kızlarrr kaç gündür giremedim bakamadım
kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun... dualarınızda bizi unutmayın....
çocuk sahibi olmak isteyen herkesi öncelikle de uzun zamandır bekleyenleri saydım dualarımda işallah allahımda kabul etmiştir

arkadaşlar bende giremedim kaç gündür biraz ağrım vardı..
hepimizin kandili mübarek olsun..dualarımız kabul olsun inşşşşşşşşşşş..
aminnnnnnnnnnn geçmiş olsun canım

Ne gelmez adetim varmış yaaaa ilaç kullandığım halde gelemedi bi türlü tedaviye başlıcam ya aksilik işte hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inşallah canlar...
aysma buarada beni ihmal etme :)):20::19:
kaç gün geçti canım

Geçmiş olsun cicişim benimde geçen ay alt tarafımda çıktı iltahap mantar çok şükür dr gittim iyiyim
Amannn ilaçlarını düzenli iç şu an için heryerinin sağlığı çok önemli:20::20::20:
Şu dediğin dr çok merak ettim keşke bi görüşsen ne diyecek acaba
Birde bu dr nerde

Kandilini kutluyorum canım kendine iyi bak:16::16::16:
sağol canımcım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun.. Tepecik hastanesindeymiş doktor ama ben yarın özeline gitcem bakalım nası bişey.. İlaçlarımı kullanıyorum ama adetimede bir haftadan az kaldı korka korka içiyorum antibiyotiği. Gerçi onca zmana olmadı ilaç içtiğim aydamı tutcak :)
sen nasılsın

selam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?
hoşgeldinnnnnn geçen gün bende aynı düşünceyi paylaştım eşimle bana bunları düşünme takma kafana olcağı varsa olcak zaten dedi. Doğru bi yandan ama belki çift konduğu için olcak nerden bilcez

kızlar bugün test günümdü kan verdim sonucunu dört gözle bekliyorum:27:

amanınnnnnn drının dırınınnnn ne zaman çıkcak

kalbim küt küt atıyooo!!!!!!!!!!!! bu ikinci denemem ilkinde test günü gelmeden kanamam başlamıştı..şimdi bişi de gelmeyince insan umutlanıyo işteeee:40: :))) bi de düşünüyom progestan iğnesi vurulduğumdan mı gecikti diye ama ... rabbim neylerse güzel eylerrr ,,,,

cnm mrb ben yeşim topikte yeni sayılırım...hoşgeldin tekrar :) ilk tüp denemen mi senin?neden tek embriyo transfer edilcek bana 2 transfer olucak...

selam yeşim sen de hoşgeldiiin :) evet ilk tüp denemem olacak. 35 yaşın altında olduğum için 2 embriyoya izin yok malesef.

vallahi bilemedim ki canımm.ben 2 aşılamamı orada yaptırdım.dediklerinin hepsinde haklısın bir problem yaşasak allah esirgesin doktor değil de hemşireyle muhattap olup doktordan cevap bekliyorsun.ama ben ankara'da timur hoca üstüne tanımam.biliyorsundur eminim bahçeci kliniğinden ayrılmış,hepsi alman hastanesindeymiş.ben bahçeciyi de aradım.onlar boşa istanbul'a gelmeyim orası da harikadır deyince kararımı verdim.şehir dışına çıkmak şuan bana yorucu geliyor.olacağı varsa her yerde oluyor gerçi ama timur hocanın labaratuarı da pek iyi.sana tavsiyem başkent hastanesinde hulusi hoca var herkes pek memnun ama benim erkek infertilite olduğu için timur hoca seçimim

nerde oturuyorsun..ne işle meşgulsun?aladığım kadarıyl ilk denemen olcak

selam kızlar nasılsınız mirage sende hoşgeldin güzel bi tatil yapmışsın daha sağlam bi kafayla başlarsın tedaviye =)

Kız denizzzzzz nerdesin yahuu gelde hele anlat şu tedavini bu arada bana bu sefer 2 emriyo koncak demişsin neden canım 2.denemen değilmi senin yaşın 35 mi ondanmıı

Ne gelmez adetim varmış yaaaa ilaç kullandığım halde gelemedi bi türlü tedaviye başlıcam ya aksilik işte hepinize hayırlı kandiller dualarımız kabul olur inşallah canlar...
aysma buarada beni ihmal etme :)):20::19:

cnm stersten gecikiyor adet rahat olmaya çalış hem bayramada az kaldı en kötü bayramdan sonra başlarsın merak etme..bencede adaçayı iç çok faydalı :))

selam kızlar ben geldiiim :)) ne kadar da sayfalarca yazmışsınız böyle...önemli bir haber var mı? hepsini okuyamam çünkü... ben tatilden geldim, çok güzel geçti, buraya dönmek çok zor geldi. ama geldik işte. şimdi bakalım bizi neler bekliyor. çok az vakit kaldı. tek embriyo transfer edilecek olması kafama takılıyo bu ara. offf. siz napıyosunuz kızlar? naptınız ben yokken?

hoşgeldin cnmmm ne güzel kafan dağılmıştır..bomba gibi başlarsın artık :)

uzun zamandır gelemedım ne cok sayfa bırıkmıs:) az once bır arkadasta yumurta gelıstırmek ıcın folık asıt kullanıyorum gıbı bıse okudum..kızlar benım tup bebek negatıf olunca ben folık asıtı de bıraktım..o kadar cok ılac ıctım kı ki bunu sızlerde yasadınız bır an bunaldım ve bıraktım..sonrasında dr gnc nın vıtamınını ve gnseng verdı yumurtalar ıcın.onları kullanıyorum şimdi...folık asıte devam etsemıydım kı? kafam karıştı..

cnm folik asitin bildiğim kadarıyla yumurtayla ilgisi o olursa bebeğin daha sağlıklı olması için vitamin ama gebelik öncesinde başlanmasını tavsiye ediyor dr lar ama bende kullanmıyorum daha başlamadım şimdilik bal polen karışımından yiyorum birde nar suyu içiyorum o kadar

Son düzenleme:
cnm bn bişey kullanmıyorum kuvvetlendirici!regl bekliyorum doktorum belki başladığımda yazar bişeyler.24 yaşındayım pkoluyum eşimde problem yok ilk tüp bebek denememiz olucak...sen ne durumdasın tedavi aşamasında?:16::16::16::18::17:

anladım cnm tabii dr illaki bişey yazar ama sen hiçbişe kullanmıyosan bile folik asit mutlaka kullan.. çünkü bebeği düşünmeye başladığın anda kullanın deniyo ki bizim olmuyo 1yılda olsa kullanmakta fayda var hergün değilse bile 2-3 güne iç mutlaka bebek için...cnm eylül 20den sonra nasip olursa gidicez tekrar erzuruma eşim test vericek bakalım orda konuşcaz dr la neler söylicekler nasıl bi yol izlicez benim sizlere sormamın amacı şehir dışında olcağı için tedavi hazırlıklı gideyim dedim...testlerimi ankarada yaptırcam hsg kan tahlilleri vs... bakalım nasip nolcak?? nerde yaşıyosunuz cnm siz..

arkadaşlar birşey sormak istiyorum; internette dikkatimi çekti tüp bebek tedavisi sırasında yenmesi gereken bazı şeylerden bahsedilmiş. örn: kimisi ananas yiyin çok iyi demiş kimi sakın yemeyin bir makalede okudum rahimde kasılma yapıyormuş düşüklere sebep olur demiş. çörekotu demişler ee o da adet söktürücü ne alaka? arısütü bal polen yazan var....vs vs aklım karıştı. ben haftaya kısmetse iğne olmaya başlıycam doktoruma sormayı da unuttum bunları. bileniniz yada doktora soranınız var mı? ya da yenmemesi gereken birşey? benim doktorum bana hiçbir vitamin vermedi.

Back