herkese merhaba . 4eylül salı günü yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 2 tanesi sağlam çıktı. ve sadece bir tanesi döllenmiş. dün yani 6 eylül perşembe transferim yapıldı. heycanla bekliyorum. gerekmedikçe ayaga kalkmıyorum. eğer tavsiyeleiniz varsa sevinirim. herkesin bir öyküsü var şöyle bi baktım . belkiş ufak tavsiyeler büyük mutluluklara dönüşür. bekliyorum...
herkese merhaba . 4eylül salı günü yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 2 tanesi sağlam çıktı. ve sadece bir tanesi döllenmiş. dün yani 6 eylül perşembe transferim yapıldı. heycanla bekliyorum. gerekmedikçe ayaga kalkmıyorum. eğer tavsiyeleiniz varsa sevinirim. herkesin bir öyküsü var şöyle bi baktım . belkiş ufak tavsiyeler büyük mutluluklara dönüşür. bekliyorum...
biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz
kızlar laparoskopidden 2gün sonra kanamam başladı sorun yok dediler ama çok korkuyorum eşim de bana kızıyor çünkü gaz problemi yaşamamak için hiç yatmadım tez canlyımdır öyle yataman uzun uzun ve hatta annem kışlık hazırlıklarımı yapıyordu bende sıkılmayayım diye ağır bi iş yapmadan ona yardım ettim sen dikkat etmedin diye bana kızdı eşimannem dün su böreği yaptı canım sıkılıyo diye ben de tepsiye döşedim 1 saat falan ayakta durdum dolayısıyla, sonra yoruldum dedim yattım bikaç saat sonra kanama başladı sizce yanlış bişey mi yaptım sorun olur mu çok üzgünüm (
selam kızlar şimdi geldim yumurtalar toplandım tam 4 tane imişler inş bugün yarın sağlıklı döllenirler yarın arıyacağım doktoru inş güzel haberler alırım eğer herşey yolunda giderse pazartesi transferim olacak dua edin kızlar yumurtalarım sağlıklı döllensin ve banada sıkı sıkı tutunsunlar.
iğnemi oldum geldim çok yakıyor yahu:))))
Canim ne ignesi bu senin bi tek transferin kalmadi mi canim ayrica nerede yaptirdin kac dozluk igneyle basladi doktorun birde kac gun igneden sonra yumurtan toplandi cok sordum di mi bu arada popisine gecmis olsun canim
teşekkür ederim kuzum progeston diye bi iğne 2 ampul vurulcakmış...canım hastanede yaptırdım iğnemi..valla yumurta dün toplandı bugün bu iğneyi yaptırdım..doktor tüp bebek tedavisine 200 dozla başladı sonra 175 e düşürdü buda kişiye göre değişiyor.8 gün iğne oldum 9.gün çatlatma iğnesi yaptım 11.gün yumurta toplandı
iğnemi oldum geldim çok yakıyor yahu:))))
Himmm canim sizde de sorun erkek bizimki gibi bende yarin baslicam merak ediyom kac dozla baslicak diye tatlim tup bebek merkezin neresi igneler yan etki yapti mi ara kanama yada agri kabizlik gibi ben ignelerin yan etkilerinden korkuyom da bi de doktorun birden fazla embriyo koycak mi. Ayyyy yine cok sordum yaaaa yarin basliyom ya heyecanima ver
canım bu ne iğnesi ne için vuruluyor
hormon iğnesi bebeğin tutunması için valla içinde öle yazıyor :)))
Amin canım inşallah diyeğin olur hayırlısıyla..
amin de gökten iki melek insin
biri bize dua etsin biri amin desin
dileğim Allahtan ne muradın varsa versin,
Rabbim bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin...
umarım 13 senelik sabrının sonunda selamete ereceksin..
amin cnm....13 yıldr mı olmuyor?sorun ne szde cnm..allahım bu kez son olsn hepimizn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?