Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda benden başka tek embriyo koyduracak olan var mı? yoksa bi tek ben miyim o gariban :)
tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...
birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.
hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.
sagol cnm heyecanlıyım günümü beklıyorum ,,sen kafaya cok takmamaya calıs mutlaka tutundular alllahın izniylecnm iyi sayılırım ya kafama taktım yine belirtileri...yok cnm tutunma iğnessi falan vermediler.sen nasılsın cnm
canım özelden sana acıklama yaptım görmedın sanırım..tutunma iğnesi konusunda aydınlatırsanız sevinirim
ilknurdan hala haber yok galiba???ne oldu acaba çok merak ediyom...ablamında umudu olacaksın ilknurcum iyi haberlerinle seni merak ediyoruz....
benim 24 ü ...ilk hamilemiz yeşim olacak sonuncuda ben ..:) ne güzel .alalh hepimize nasip etsin
tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...
birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.
hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.
biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz
biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz
Yarin umutlarina kavusacagin yolun ilk buyuk adimini aticaksin
insallah hem toplama hemde dollenme surece olumlu olucak.
sayi kismina takilma sana lazim olan en fazla iki tane.
Osman bey bu konuda profesyonel ve basarmak icin yapilmasi gereken herseyi yapicaktir.
inanki yarin ordan daha mutlu ve bebegine bir adim daha yaklasmis olarak cikacaksin.
şimdiden gelmiş geçmiş olsun cnm ne bekliyor biliyormusun bebişlerini bırakıp gelmek o tuhaf duygu bekliyo çok ama çok ilginç bi duygu ya inşallah çok canın yanmaz cnm...
selam kızlar şimdi geldim yumurtalar toplandım tam 4 tane imişler inş bugün yarın sağlıklı döllenirler yarın arıyacağım doktoru inş güzel haberler alırım eğer herşey yolunda giderse pazartesi transferim olacak dua edin kızlar yumurtalarım sağlıklı döllensin ve banada sıkı sıkı tutunsunlar.
umarım 13 senelik sabrının sonunda selamete ereceksin..canım yumurtalar toplandı uyudum uyandım bişey anlamadım dediğin gibi içimde anlamı tarifsiz duygular var şimdi bebişlerim baba kavuşacağı günü beklerken bende benden uzakta sağlıklı döllenip bana sıkı sıkı tutunsunlar diye dua ediyom 13 yıl sonra bu kadar yaklaşmışken bebeğime rabbim elimi böğrümde bırakmasın göz yaşım mutluluktan olsun inş hepimizinde öyle olsun
canım yumurtalar toplandı uyudum uyandım bişey anlamadım dediğin gibi içimde anlamı tarifsiz duygular var şimdi bebişlerim baba kavuşacağı günü beklerken bende benden uzakta sağlıklı döllenip bana sıkı sıkı tutunsunlar diye dua ediyom 13 yıl sonra bu kadar yaklaşmışken bebeğime rabbim elimi böğrümde bırakmasın göz yaşım mutluluktan olsun inş hepimizinde öyle olsun