Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adeti bekliyorum ayın 15 gibi tahmini
tabi inşallah hiç gelmezde)şöle 9 ay)
İyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepiniz öpüldünz buarada dün gece rüyamda açık mavi gelinlik giymiştim hayrolsun ne demek acaba
canım adeti bekliyorum ayın 15 gibi tahmini
tabi inşallah hiç gelmezde)şöle 9 ay)
amininş canım güzel dileklerin için sağol rabbim en sonunda gülenlerden eylesin hepimizi bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz inş
insaalah canım ..güzel haberlerını beklıyoruz
inanırmısın canım yanıp yanmadığına hiç takılmıyom rabbim sonunda sevinçten ağlıyanlardan eylesin bizi diye dua ediyom sonu hayırlı olsun buraya kadar geldik herşey güzel gitti bundan sonrada hepimiz adına bu duam herşey güzel olsun bebişlerimize kavuşmak için gün sayalım inş
ozaman en aza da ödül verelım benım 1 tane cıkar anca sanırımGüzelim çok sevindim inşallah bol bol sağlıklı yumoşun çıkar
Sakın kaç tane olduklarını sormayı unutma en çok yumurtlayana ödül var
Benimde haftaya anca toplanır herhalde:18::18::18:
bırakmam canım eve geldiğimde inş yazarım buraya doktor çok baktı zaten ilk gittiğimde 2 tane gözüküyodu 2 tane sonradan eklendi onlara inş arkalarda çıkar dediğin gibi ama hiç gözükmedi doktor sayarken 5. aramadı desem yalan olur ben pek yumurtluyan cinsden değilim heralde sağ tarafta olsaydı dengeli olurdu işte
hayırlı haberlerle gel insaalllah canımHavinsu sadece seni görüyorum su an burda olan selamlar. Anca bu satte girebildim sana yarın için en guZel sekilde dua ediciiim hersey kolay olsun:) yazıları okuma fırsatım olmadı umarım herkes için hersey yolundadir, ben sabah 8 de opuya gireceğim kismetse bu mesajı okuyan arkadaslarım dua ederseniz çok sevinirim şimdiden sagolun varolun herkese sevgilerrrrrr
suan hormon ılacı kullanıyormusunda. canım.merhaba arkadaşlar umarım herkesler iyidir. canım ben hala kırmızıları göremedim dün gittim doktora tahlil verdim hormonlarım henüz tam baskılanamamışlar maalesef pazartesiye kadar olmazsam tekrar gidicem bakıcaz ne olacak inşaallah olurum...
aranızda benden başka tek embriyo koyduracak olan var mı? yoksa bi tek ben miyim o gariban :)
ben tek embryoyla hamıle kaldım..
ayy nisasum şu an en sevdiğim arkadaşımsın :))))) nasıl iyi gelio bunu duymak bilemezsin. sonra noldu ki? şu an bu topicte olduğuna göre bir terslik olmalı diye düşündüm.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınz bugün bakalım :)) azcık geç kaldım ama geldim sonunda
haır canım bende sana umut olsun dıye yazdım bebeğim kucagımda 3 yasında ıkıncı için tedavıdeyim.
iyiyiz taze anne..sen nasılsın..bebişler nasıl..inşallah senin hayırlı haberlerini aldığımız gün biz başlıyacağız bu maratona..hakkımızda hayırlısı Allahtan ..
hoşgeldiiin, nerdesin sen bakiim bıraktın bizi burda birbaşımızaaa?
ayyyy o zaman sen kesin en sevdiğim arkadaşımsın :)))) Allah bağışlasın canım bebişini, Allah ikincisini de nasip etsin, gönlüne göre versin inşallah.
YEŞİM sen yaptırdınmı tutunma iğnesi
iyidir iyidir..bi sorun yoktur Allahın izniyle..vücudunda değişiklik olması normal demi??çünkü artık 4 kişisin...akıntıda olur tuvaletede sıkışırsın.karnında şişeer gaz da olur...dur bakalım iyi olacak iyi gidiyo...hadi hayırlısı..