• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar laparoskopidden 2gün sonra kanamam başladı sorun yok dediler ama çok korkuyorum eşim de bana kızıyor çünkü gaz problemi yaşamamak için hiç yatmadım tez canlyımdır öyle yataman uzun uzun ve hatta annem kışlık hazırlıklarımı yapıyordu bende sıkılmayayım diye ağır bi iş yapmadan ona yardım ettim sen dikkat etmedin diye bana kızdı eşim :( annem dün su böreği yaptı canım sıkılıyo diye ben de tepsiye döşedim 1 saat falan ayakta durdum dolayısıyla, sonra yoruldum dedim yattım bikaç saat sonra kanama başladı sizce yanlış bişey mi yaptım sorun olur mu çok üzgünüm :((

herkese merhaba . 4eylül salı günü yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 2 tanesi sağlam çıktı. ve sadece bir tanesi döllenmiş. dün yani 6 eylül perşembe transferim yapıldı. heycanla bekliyorum. gerekmedikçe ayaga kalkmıyorum. eğer tavsiyeleiniz varsa sevinirim. herkesin bir öyküsü var şöyle bi baktım . belkiş ufak tavsiyeler büyük mutluluklara dönüşür. bekliyorum...

herkese merhaba . 4eylül salı günü yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 2 tanesi sağlam çıktı. ve sadece bir tanesi döllenmiş. dün yani 6 eylül perşembe transferim yapıldı. heycanla bekliyorum. gerekmedikçe ayaga kalkmıyorum. eğer tavsiyeleiniz varsa sevinirim. herkesin bir öyküsü var şöyle bi baktım . belkiş ufak tavsiyeler büyük mutluluklara dönüşür. bekliyorum...

canım benim tebrik ederim inşallah güzel haberler alacaksın:))))

canım Allah hayırlı etsin..inşallah sıkı sıkı tutunur sana sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın..
benim bildiklerim (çoğunu da bu topikten öğrenmişimdir) ananas suyu, nar suyu içilecek ayaklar sıkı, bel sağlam tutulacak..
İnşallah tutunur sana sağlam sağlam..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar laparoskopidden 2gün sonra kanamam başladı sorun yok dediler ama çok korkuyorum eşim de bana kızıyor çünkü gaz problemi yaşamamak için hiç yatmadım tez canlyımdır öyle yataman uzun uzun ve hatta annem kışlık hazırlıklarımı yapıyordu bende sıkılmayayım diye ağır bi iş yapmadan ona yardım ettim sen dikkat etmedin diye bana kızdı eşim :( annem dün su böreği yaptı canım sıkılıyo diye ben de tepsiye döşedim 1 saat falan ayakta durdum dolayısıyla, sonra yoruldum dedim yattım bikaç saat sonra kanama başladı sizce yanlış bişey mi yaptım sorun olur mu çok üzgünüm :((

canım bu tür cerrahi operasyonlardan sonra kanamanın olması çok normal...evet sonrada başlayabilir...benim histereskopiden sonra 10 gün kanamıştı.canını sıkma kendini sıcak tut yeter...geçer giderrrr...geçmiş olsun canım...

selam kızlar şimdi geldim yumurtalar toplandım tam 4 tane imişler inş bugün yarın sağlıklı döllenirler yarın arıyacağım doktoru inş güzel haberler alırım eğer herşey yolunda giderse pazartesi transferim olacak dua edin kızlar yumurtalarım sağlıklı döllensin ve banada sıkı sıkı tutunsunlar.

inş...amin canım... Allah ın izniyle olucak inş...

iğnemi oldum geldim çok yakıyor yahu:))))

Canim ne ignesi bu senin bi tek transferin kalmadi mi canim ayrica nerede yaptirdin kac dozluk igneyle basladi doktorun birde kac gun igneden sonra yumurtan toplandi cok sordum di mi bu arada popisine gecmis olsun canim

Canim ne ignesi bu senin bi tek transferin kalmadi mi canim ayrica nerede yaptirdin kac dozluk igneyle basladi doktorun birde kac gun igneden sonra yumurtan toplandi cok sordum di mi bu arada popisine gecmis olsun canim

teşekkür ederim kuzum progeston diye bi iğne 2 ampul vurulcakmış...canım hastanede yaptırdım iğnemi..valla yumurta dün toplandı bugün bu iğneyi yaptırdım..doktor tüp bebek tedavisine 200 dozla başladı sonra 175 e düşürdü buda kişiye göre değişiyor.8 gün iğne oldum 9.gün çatlatma iğnesi yaptım 11.gün yumurta toplandı

slm kızlar nasılsınız...

valla hızınıza yetişmek imkansız okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum valla her baktığmda sayfalar acayip ilerlemiş oluyo demiştim size kalabalıklaştık ve tedaviler başlayınca takip etmekte zorlanacağız diye ben zorlanıyorum valla ..geriye dönüp okumak zor geliyo çok ilerlediyse, okumadığım içinde bazı şeyleride kaçırmış oluyorum :50:... o yüzden ara ara yazıyorum merhaba diyip çıkıyorum... neyse yinede takipteyim .... tedaviye başlayan kızlarında hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah..

mirage canım sende kızma, sakın silme beni listeden çok üzülürüm sonra:43: valla benim tedaviye başlama tarihi tahmini olarak 16 eylül olabilir adet durumuna bağlı birde doktorumun söyleyeceklerine yine uygun görmezse bu ayda iptal edebilir iptal olmasaydı bende şimdi sonuç bekleyenlerden olacaktım neyse hayırlısı

Son düzenleme:
teşekkür ederim kuzum progeston diye bi iğne 2 ampul vurulcakmış...canım hastanede yaptırdım iğnemi..valla yumurta dün toplandı bugün bu iğneyi yaptırdım..doktor tüp bebek tedavisine 200 dozla başladı sonra 175 e düşürdü buda kişiye göre değişiyor.8 gün iğne oldum 9.gün çatlatma iğnesi yaptım 11.gün yumurta toplandı

Himmm canim sizde de sorun erkek bizimki gibi bende yarin baslicam merak ediyom kac dozla baslicak diye tatlim tup bebek merkezin neresi igneler yan etki yapti mi ara kanama yada agri kabizlik gibi ben ignelerin yan etkilerinden korkuyom da bi de doktorun birden fazla embriyo koycak mi. Ayyyy yine cok sordum yaaaa yarin basliyom ya heyecanima ver

Himmm canim sizde de sorun erkek bizimki gibi bende yarin baslicam merak ediyom kac dozla baslicak diye tatlim tup bebek merkezin neresi igneler yan etki yapti mi ara kanama yada agri kabizlik gibi ben ignelerin yan etkilerinden korkuyom da bi de doktorun birden fazla embriyo koycak mi. Ayyyy yine cok sordum yaaaa yarin basliyom ya heyecanima ver

valla kaliteli olursa iki tane koyarım yoksa koymam dedi.valla bende bi yan etki olmadı böle şeyleri hiçç düşünme rahatla birazz ben trabzon karadeniz hastanesinde yaptırıyorum..heyecanlanman çok normal ama kendini rahat hisset herşey güzel geçecek bna emin ol şekerim:)))

Amin canım inşallah diyeğin olur hayırlısıyla..
amin de gökten iki melek insin
biri bize dua etsin biri amin desin
dileğim Allahtan ne muradın varsa versin,
Rabbim bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin...

umarım 13 senelik sabrının sonunda selamete ereceksin..

amin canım güzel duan için amin

inş canım yarın bana nasıl olur bilmiyom ama inş yarın güzel haberler alırım doktorumdan rabbim hepimizin emeğinin çabasının gayretinin mükafatını versin kucaklarımızı doldursun inş.

amin cnm....13 yıldr mı olmuyor?sorun ne szde cnm..allahım bu kez son olsn hepimizn :14::14::14:

canım sorun eşimdeydi doktorlar ameliyat dedi ama ona rağmen hiç de kesin olur demedi hanki doktora gittiysek aynını dedi işte yıl yılı böyle kovaladı 13 yıl doldu hani derlerya kul kula sebeptir eşimin şirketinden biri vesile oldu doktorumu bulduk ve bize çocuk konusunda ilk yeşil ışığı doktorum yaktı öylede çıktık yola rabbim bu günüde gösterdi inş yumurtaların sağlıklı güzel döllendiği haberinide alırım ve pazartesi sorunsuz transferim olur bende bebişime sarılmak için gün sayarım inş

canım rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş güzel haberlerinide yazarsın bize

Back