Nisa ben de 21'inden sonra bekliyorum. Seninle tedavimiz çakışabilir. Süper olur. Destek oluruz birbirimize
Canımcım okuyorum. Ama iş yoğunluğundan cevap yazamıyorum. Topik de çok hızlı ilerliyor. Ama kopmadım ve uzaklaşmadım. Burdayım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kısmetse 21'inde başlayacağım. Ama erken ya da geç gelebilir. Tam net tarih veremiyorum canım. Bir de benim Amerika'dan sonucum bekleniyor. PGT yapılacak. İnşallah 21 eylüle yetişecek
no problem, sadece bilgi güncellemek istedim canım...
biraz önce merkezden aradılar 10 tanesi döllenmiş kaliteleri diğer gün belli olacakmış bakalım heyecanla bekliyoruz..birazdan iğnem var ona gideceğim..öpüyorum herkesi görüşürüz
süperr...hayırlısı demetcim.
canım yumurtalar toplandı uyudum uyandım bişey anlamadım dediğin gibi içimde anlamı tarifsiz duygular var şimdi bebişlerim baba kavuşacağı günü beklerken bende benden uzakta sağlıklı döllenip bana sıkı sıkı tutunsunlar diye dua ediyom 13 yıl sonra bu kadar yaklaşmışken bebeğime rabbim elimi böğrümde bırakmasın göz yaşım mutluluktan olsun inş hepimizinde öyle olsun
hayırlı olsun havincim. kesin söylemişsindir ama hatırlayamadım, sen daha önce neden tüp bebek denemedin? olmaz mı dediler?
merhaba
beni de listeye eklermisin. ilk denememiz olacak, ve daha öncesinden herhangi bir gebelik yaşamadım. Sperm azlığı sebebiyle tüp bebek tedavisine başladık. Menagon iğnelerini kullanmaya devam ediyorum. ayrıca bugün göbekten olan yumurtaların çatlamaması için deilk iğnemizi vurunduk. doktorum şuanda bir sorun yok diyor. yarın tekrar tahlil yapacaklar ve anesteziyle görüşeceğim. Zannedersem önümüzdek hafta yumurtaların toplanma işlemi olacak. Rabbim hakkımızda hayırlar nasip etsin.
tedavin hayırlı olsun canım. bittiğinde yüzün gülsün inşallah. birazdan ekliycem...
kızlar laparoskopidden 2gün sonra kanamam başladı sorun yok dediler ama çok korkuyorum eşim de bana kızıyor çünkü gaz problemi yaşamamak için hiç yatmadım tez canlyımdır öyle yataman uzun uzun ve hatta annem kışlık hazırlıklarımı yapıyordu bende sıkılmayayım diye ağır bi iş yapmadan ona yardım ettim sen dikkat etmedin diye bana kızdı eşim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
annem dün su böreği yaptı canım sıkılıyo diye ben de tepsiye döşedim 1 saat falan ayakta durdum dolayısıyla, sonra yoruldum dedim yattım bikaç saat sonra kanama başladı sizce yanlış bişey mi yaptım sorun olur mu çok üzgünüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(
tubiş sonuçta operasyon olduğu için kanama normaldir diye düşünüyorum, korkma canım.
herkese merhaba . 4eylül salı günü yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 2 tanesi sağlam çıktı. ve sadece bir tanesi döllenmiş. dün yani 6 eylül perşembe transferim yapıldı. heycanla bekliyorum. gerekmedikçe ayaga kalkmıyorum. eğer tavsiyeleiniz varsa sevinirim. herkesin bir öyküsü var şöyle bi baktım . belkiş ufak tavsiyeler büyük mutluluklara dönüşür. bekliyorum...
tedavin hayırlı olsun...benim bildiğim ananas var gamzecim. onun dışında olabildiğince düşünmeyip kendini başka şeylerle oyalayabilirsen daha iyi olur kesin, ama ben de şimdi kendi yazdığıma inanmadım yani öyle diyyim :)))
Himmm canim sizde de sorun erkek bizimki gibi bende yarin baslicam merak ediyom kac dozla baslicak diye tatlim tup bebek merkezin neresi igneler yan etki yapti mi ara kanama yada agri kabizlik gibi ben ignelerin yan etkilerinden korkuyom da bi de doktorun birden fazla embriyo koycak mi. Ayyyy yine cok sordum yaaaa yarin basliyom ya heyecanima ver
sen de yola çıkıyorsun canım. güzel sonuçlar alırsın inşallah.
adımın olmasına şaşırdım canım ya daha dün demiştim adetim 2 gün geçti diye daha başlayamadık bu yüzden tedaviye bugün 3. gün oldu hala yok bişey eğer gelirse yazarım zaten hemen bende bekliyom merakla
pardon tatlım ya, ben listede son sütunda hala eylülü bekliyor yazan kişiler de durumunu söyledin diye yazdım. ama iletişim halinde olduklarımız ve olmadıklarımızın isimlerini ayırmadım diye böyle bir yanlış anlaşılma oldu. kusura bakma olur mu?
yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz...vajinall jell kullanıyorum içimden beyaz beyaz fazlası geliyo sizde de öyle oluyormu?birde transfer sonrası ilişki konusunda dr lar hem fikir değil sizin doktorlarınız ne dedi?kimi dr ilk 3 gnden sonra izin diyo kimisi yasak diyo kafam karıştı
yesim bu vajinal jel ne için kullanılıyo?
mirage canım enteresansın demek istiyorum hakikaten hergün mutlaka ben bişeyler yazmışımdır güniçinde işyerinde yazamam ama akşam mutlaka uğrarım yazarım yorum yaparım ve genelde sende bunlara bi şekilde yorum yaparsın ben daha yeni laparoskopi+histereskopi geçirdim ve eylül sonuna denk gelecek benim tedavim bunu da topicdekilerin çoğu biliyor
evet bazı arkadaşlar kadar aktif olup günün çoğunu burda geçiremiyor olabilirim ya da iş yoğunluğum hayat şartları vs herkesin yazıklarına yorum yapıp cevaplandıramayabilirim ve gördüğüm kadarıyla yukarıda yazdığın isimlerden birkaçı da benim durumumdalar çünkü onlara dairbirşeyler okuduğumu ve sohbet ettiğimi de hatırlıyorum.... ama çok sık burda olmamak sorunsa bu forumla uyuyup bu forumla uyanmam gerekiyorsa bu şartları yerine getiremeyeceğim için istersen listeden çıkarabilrsin
tubacım yukarda miss angel'a yazdıklarımı sana da söylüyorum. bi de arada ben de unutuyorum kimle ne konustugumu. ama sizin gelip gildiğinizi zaten biliyorum. orda okyanus falan var mesela bir kere gördük bir daha görmedik. onlar içindi. ama ayrıntılı yazmam gerekirdi, yazmadım yanlış anlaşıldı. özür dilerim canım. aman gerilmeyin bu zamanda nolur. kötü niyetim olsa bu topici açıp niye yandaş arayayım. bi yere gitmeyin, siz benim yoldaşımsınız. sürekli burda olmanızı da beklemiyorum zaten. anlaştık mı?