• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

diğer topiklerden gelerek yolumuz buralara düştü :3: evliliğimde 5.yılın içerisindeyim ve 2 yıldır tedavi sürecindeyiz. sorunumuz sperm eksikliği.

şansımız hiç olmadığı halde ısrarla ilk olarak aşılama ile sürecimizi ist.erdem hastanesinde başlattık.
olumsuz sonuçtan sonra tüp bebek denemesinde bulunduk ancak ilaçlarım ağır gelip çok yumurtlayınca vücudumda iç organlarıma baskı oluşturacak sekilde şişmeler oluştu, yoğun bakımad yattım ve ağrılarım nefes almamı zorlaştırınca son çare olarak vajinadan 1 kg.kadar su alınarak tüp bebek sürecimde mudahele olundu. sonrasında erken kanama ile süreç sonlanmış oldu.

anaokulu öğretmöeniyim ve yazın calışmıyorum. yaz boyunca adet olmayı bekledim ama tüp bebek sürecimden sonra ilaçla da olsa aylarca adet olamadım. tam ümidimi kesmişken okulların acılmasına çok az kala adet olsum ve salı günü 3 donmuşumuzdan 1 tane kaliteli olan transfer edildi suan heyecanlı ve stresli sürecimdeyim.:14:

bu kez hiç umudum yok yada yıkılmakatan korktuğum için hiç oturmadan sürekli iş yapıyorum arac kullanıyorum hatta sanki kendim,nden intikam alırcasına ağır işler yapıyorum.
test günüm 16 eylül ve suan kronik bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok:5:

sürekli bu kıyılarda sizlerle birlikteyim.:16:

rtansfer sonrası VAJİNA İÇİNDE BELİRGİN ŞİŞME HİSSEDİYORUM bu nolmalmi arkadaslar aranızda bu durumla karşılasan oldu mu lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum :50:

canım bu tür cerrahi operasyonlardan sonra kanamanın olması çok normal...evet sonrada başlayabilir...benim histereskopiden sonra 10 gün kanamıştı.canını sıkma kendini sıcak tut yeter...geçer giderrrr...geçmiş olsun canım...

canım bende histereskopiyle birlikte yapıldı laparoskopi artık o kadar hassaslaştım ki herşey sorun olacakmış gibi geliyor :(
teşekkürlerr....

ben tekrar bir hatırlatayım dedim,

herkese merhaba,hepiniz çok tatlısınız,ne güzel muhabbet etmişsiniz,transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını ,tedavisi süren arkadaşlara bol şans,benimgibi sıranın gelmesini bekleyenlere hayırlı bir tedavi diliyorum ,bende 6 yıldır bebeğimin bana geleceği günü bekliyorum,2 aşılama bir tüp bebek denedim,çok zor günler geçirdim ama yeniden başlamak istiyorum ,ege üniv.de tüp bebek olacağım Allahın izniyle ,

diğer topiklerden gelerek yolumuz buralara düştü :3: evliliğimde 5.yılın içerisindeyim ve 2 yıldır tedavi sürecindeyiz. sorunumuz sperm eksikliği.

şansımız hiç olmadığı halde ısrarla ilk olarak aşılama ile sürecimizi ist.erdem hastanesinde başlattık.
olumsuz sonuçtan sonra tüp bebek denemesinde bulunduk ancak ilaçlarım ağır gelip çok yumurtlayınca vücudumda iç organlarıma baskı oluşturacak sekilde şişmeler oluştu, yoğun bakımad yattım ve ağrılarım nefes almamı zorlaştırınca son çare olarak vajinadan 1 kg.kadar su alınarak tüp bebek sürecimde mudahele olundu. sonrasında erken kanama ile süreç sonlanmış oldu.

anaokulu öğretmöeniyim ve yazın calışmıyorum. yaz boyunca adet olmayı bekledim ama tüp bebek sürecimden sonra ilaçla da olsa aylarca adet olamadım. tam ümidimi kesmişken okulların acılmasına çok az kala adet olsum ve salı günü 3 donmuşumuzdan 1 tane kaliteli olan transfer edildi suan heyecanlı ve stresli sürecimdeyim.:14:

bu kez hiç umudum yok yada yıkılmakatan korktuğum için hiç oturmadan sürekli iş yapıyorum arac kullanıyorum hatta sanki kendim,nden intikam alırcasına ağır işler yapıyorum.

rtansfer sonrası VAJİNA İÇİNDE BELİRGİN ŞİŞME HİSSEDİYORUM bu nolmalmi arkadaslar aranızda bu durumla karşılasan oldu mu lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum :50:

merhaba,siskinligi fitil koyarken mi hissediyosun?vajinanda agri var mi?nasil bisey az acsan..

tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...

birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.

hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.

adımın olmasına şaşırdım canım ya daha dün demiştim adetim 2 gün geçti diye daha başlayamadık bu yüzden tedaviye bugün 3. gün oldu hala yok bişey eğer gelirse yazarım zaten hemen bende bekliyom merakla

canım Allah hayırlı etsin..inşallah sıkı sıkı tutunur sana sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın..
benim bildiklerim (çoğunu da bu topikten öğrenmişimdir) ananas suyu, nar suyu içilecek ayaklar sıkı, bel sağlam tutulacak..
İnşallah tutunur sana sağlam sağlam..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkür ederim elimden geleni yapacagım :)

canımmm çok zor günler geçirmişsin...Allah ım sana vereceği mükafatla inşallah unutturur bu yaşadıklarını:49::49:canım anladığım kadarıyla sende bir sorun yokmuş...doktorun yüksek doz mu ilaç mı verdi de vücudun bu şekilde tepki verdi?adetlerin öncesinde düzenli miydi ilaçtan sonra mı böyle oldu?canımmm bende yarın başlıyorum tedaviye o yüzden soruyorum kusura bakmanne olur?doktorumun bu konuda tecrübeli olduğuna inanıyorum ama yine ilaçların yan etkisinden korkuyorum işte :( :18::18::18:doktorun kaç doz vermişti ilacı?

sagol cnm heyecanlıyım günümü beklıyorum ,,sen kafaya cok takmamaya calıs mutlaka tutundular alllahın izniyle

canım özelden sana acıklama yaptım görmedın sanırım..
tutunma iğnesi transferden sonra 2 gün sonra koldan vuruluyor bebeğin yerını saglamlastırmak için ben vurulmustum

hmmmm tutunma sonrası bhcgiğnesi bazılarına tekrar yapılıyo tutunmayı kolaylaştırmak için o galiba

yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz...vajinall jell kullanıyorum içimden beyaz beyaz fazlası geliyo sizde de öyle oluyormu?birde transfer sonrası ilişki konusunda dr lar hem fikir değil sizin doktorlarınız ne dedi?kimi dr ilk 3 gnden sonra izin diyo kimisi yasak diyo kafam karıştı :37:

canım bende histereskopiyle birlikte yapıldı laparoskopi artık o kadar hassaslaştım ki herşey sorun olacakmış gibi geliyor :(
teşekkürlerr....

bende kendime çok dert yapmıştım aslında kanamam ne zaman bitecek diye doktorumu çok rahatsız etmiştim.şimdi o zamanlarımı düşünüyorum da boşuna sıkılmışım.kanamanın keyfini çıkar bence rahimin yenileniyo...bebişin histereskopiden sonra oluşacak olan yeni rahimine yerleşecek...biliyo musun benim histeroskopide rahim içinde 2 mm lik miyomum alınmıştı.şimdi okadar rahat geçiriyorum ki adetlerimi çok şükür. öncesinde adetliyken ağrıdan bayılır acilde iğne ile ayılırdım...

tubadefekti, srm, yesimazra, neslihan165, bilgecebuk, hayal2012, chabliss, rashel, skyline, ilknuray22, cigdem42, makay, esra8, akasya78, okyanus, missangel, bebisimolsun, sinemms...

birkaçınız dışında uzundur sizlerden haber alamıyoruz. öncelikle bana tedavi başlangıç tarihinizi söyleyebilirseniz listeye ekleyelim. belki bazılarınız bildirdi de ben kaçırdım.

hiç uğramayıp durumuyla ilgili bizleri bilgilendirmeyenleri listeden çıkarıcam kızlar. çünkü biliosunuz bu forumda hepimiz bu yola çıkmadan başka topictekilerin durumunu, istatistiklerini didik didik inceledik. bizden sonrakilere de yardımcı olabilmek için tabloyu güncel tutmakta fayda var diye düşünüyorum. hem son sütunda göreceğimiz her hamile yazısı her birimiz için ümit olacak, boş kalsın istemiyorum. çok sık gelmeseniz de lütfen arada uğrayıp durumunuzu bildirin.

mirage canım enteresansın demek istiyorum hakikaten hergün mutlaka ben bişeyler yazmışımdır güniçinde işyerinde yazamam ama akşam mutlaka uğrarım yazarım yorum yaparım ve genelde sende bunlara bi şekilde yorum yaparsın ben daha yeni laparoskopi+histereskopi geçirdim ve eylül sonuna denk gelecek benim tedavim bunu da topicdekilerin çoğu biliyor

evet bazı arkadaşlar kadar aktif olup günün çoğunu burda geçiremiyor olabilirim ya da iş yoğunluğum hayat şartları vs herkesin yazıklarına yorum yapıp cevaplandıramayabilirim ve gördüğüm kadarıyla yukarıda yazdığın isimlerden birkaçı da benim durumumdalar çünkü onlara dairbirşeyler okuduğumu ve sohbet ettiğimi de hatırlıyorum.... ama çok sık burda olmamak sorunsa bu forumla uyuyup bu forumla uyanmam gerekiyorsa bu şartları yerine getiremeyeceğim için istersen listeden çıkarabilrsin

yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz...vajinall jell kullanıyorum içimden beyaz beyaz fazlası geliyo sizde de öyle oluyormu?birde transfer sonrası ilişki konusunda dr lar hem fikir değil sizin doktorlarınız ne dedi?kimi dr ilk 3 gnden sonra izin diyo kimisi yasak diyo kafam karıştı :37:

evet jelin birkısmı dışarı çıkabilir ve ilişki test sonucuna kadar yasak sonuç pozitifse kalp atımı duyana kadar yasak devam :)

bende kendime çok dert yapmıştım aslında kanamam ne zaman bitecek diye doktorumu çok rahatsız etmiştim.şimdi o zamanlarımı düşünüyorum da boşuna sıkılmışım.kanamanın keyfini çıkar bence rahimin yenileniyo...bebişin histereskopiden sonra oluşacak olan yeni rahimine yerleşecek...biliyo musun benim histeroskopide rahim içinde 2 mm lik miyomum alınmıştı.şimdi okadar rahat geçiriyorum ki adetlerimi çok şükür. öncesinde adetliyken ağrıdan bayılır acilde iğne ile ayılırdım...

canım ya haklısın aslında olması gereken o ama durum biraz farklı şöyle ki ;
ben ameliyata hsg de sol tüp tıkalı alınır sağda sorun varsa o ile alınabilr diye girdim bi çıktım ikisinde de sorun yok dediler inanamadım çok sevindim hiç kanamam falan da olmadı çok mutlu ve rahattım... ben anlattığım gibi börekler kışlıklar falan takıldım evde öyle... 2gün sonra ufak ufak kanama başladı lekelenme gibi diye umursamadım sonra lekelenmeden fazla adetten az gibi sürekli devam etti dünden bugüne tedirgin oldum ilk günler yokken şimdi niye başladı diye derken dank etti madem bende hiç sorun yoktu niye tüp bebeğim tutmadı diye ve ardından bi sorun zinciri ya bu olanlar normal değilse bende sorun çıkmadı ya şuan yolunda gitmeyen bişey varsa ve lap. sonra bi sorun oluşursa eee laparoskopi de geçti bu kez nasıl teşhis koyulacak gibi gibi gibi pskopata bağladım ama şimdi daha iyiym sanırım... :)

bu arada sana da çok geçmiş olsun tatlım inşşş sonuçları da güzel olur ben de iki gündür doktoru bıktırdım...

Son düzenleme:
cok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ayın 18 inde tahlil yaptıracagım inş yazarım

canım rıca ederim sen tahlil gününü bekliyon bende bıraktım yumurtaları yarın güzel haber duymak için telefon bekliyom rabbim hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin daha fazla aratmasın bu tedavilerimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza alalım inş

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları

tedaviye başlıyacaklara rabbim kolaylık versin transfer gününü bekleyenlerin yumurtaları sağlıklı döllensin ve sağlıkla tutunsun annelerine inş tahlil günü bekleyenlerede rabbim o gün pozitif sonucu göstersin rabbim hapimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimizin kucağını doldursun

güzelolacak kız nerelerdesin senin de bugün yumurtalar toplandı merak ediyorum seni

Back