diğer topiklerden gelerek yolumuz buralara düştü
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
şansımız hiç olmadığı halde ısrarla ilk olarak aşılama ile sürecimizi ist.erdem hastanesinde başlattık.
olumsuz sonuçtan sonra tüp bebek denemesinde bulunduk ancak ilaçlarım ağır gelip çok yumurtlayınca vücudumda iç organlarıma baskı oluşturacak sekilde şişmeler oluştu, yoğun bakımad yattım ve ağrılarım nefes almamı zorlaştırınca son çare olarak vajinadan 1 kg.kadar su alınarak tüp bebek sürecimde mudahele olundu. sonrasında erken kanama ile süreç sonlanmış oldu.
anaokulu öğretmöeniyim ve yazın calışmıyorum. yaz boyunca adet olmayı bekledim ama tüp bebek sürecimden sonra ilaçla da olsa aylarca adet olamadım. tam ümidimi kesmişken okulların acılmasına çok az kala adet olsum ve salı günü 3 donmuşumuzdan 1 tane kaliteli olan transfer edildi suan heyecanlı ve stresli sürecimdeyim.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
bu kez hiç umudum yok yada yıkılmakatan korktuğum için hiç oturmadan sürekli iş yapıyorum arac kullanıyorum hatta sanki kendim,nden intikam alırcasına ağır işler yapıyorum.
test günüm 16 eylül ve suan kronik bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
sürekli bu kıyılarda sizlerle birlikteyim.
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
rtansfer sonrası VAJİNA İÇİNDE BELİRGİN ŞİŞME HİSSEDİYORUM bu nolmalmi arkadaslar aranızda bu durumla karşılasan oldu mu lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)