- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
tubişim hayırlı arkadaşım benim...teşekkür ederiz canım...ben arada uğruyorum sizin topiğe. güzel haberlerinizi alıp seviniyorum sizin için...
yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........
canım bence geç kalma cuma git günü önemli ki 2 yi 3ü geçirme diolar...bu arada ben de adetlendim sabah cumartesi sabahı doktordayım seninle aynı başlıoz...
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diyebi akıl verirseniz sevinirim.
kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diyebi akıl verirseniz sevinirim.
doktorumu aradıgımd abu ay 4.günümdü hemen bugün gel baslayalım demıstı daha gec sayılmaz deid ama ben erteledım.. send edoktoru ara sor en ıyı cevabı o verır bence gec degıl ama
hayırlısı canım darısı benım basıma zaman gecs eartık biranönce adetlenıp baslasam beklemek daha yoruyor beniinşalllahh canım inşalllahhhh bende adetlendim cumartesi sabahı başlıom umarım herşey iyi olur...kaç gün iğneden sonra opu oldun?
başka yer bulma şansım var tabi de sırf çift embriyo koydurmak için de güvendiğim doktoru bırakmak istemiyorum. onun pazarlığını transfer esnasında yapabilir miyim acaba? belki zorlasam o anda insafa gelirler.
hadi bakalım, güzel embriyolar olsun inşallah canım...
harika, geçmiş olsun canım. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.
inşallah ikimizede uğurlu gelir cnm sen hangi ilaçlarla başlıyorsun bellimi? benim doktorum daha bişey söylemedi yarın izin alabilirsem gitmeye çalışcam bakalım geç olmasında erken olsun...
hayırlısı canım darısı benım basıma zaman gecs eartık biranönce adetlenıp baslasam beklemek daha yoruyor beni
canım stres yapma kendine ben bu gibi şeyleri düşünürken 2 gün gecikti kırmızılarım yada inş... gelmesss de hamiş olursun...
inşalllahh canım inşalllahhhh bende adetlendim cumartesi sabahı başlıom umarım herşey iyi olur...kaç gün iğneden sonra opu oldun?
evet sagol canim hayirlisi cok iyi hemde 5. gun embriyosu olcaklar allahin izniyle insallahebrulicim 9 embriyo çok iyi...hadi hayırlısı canım...
teşekkür ederim kızlar 19 tane yumurtlamışım:)))) bakalım kaç tanesi sağıklı inşallah herşey güzel olacak:)))
YUmurtasi alınan arkadaslarım gecmisler olsun :) hersey şahane olacak:) darısı tüm isteyenlere.bisi sormak istiyorum çatlatma iğnesini dün gece oldum ben hiçbir ağrım sızım yok normalmi acaba aksine rahatladım sanki iğneler beni yoruyordu
canim doktorunda soylemis iste 2. veya 3. gun diye cumartesi 3. gun oluyor neden canini sikiyosun 3. gunde tedaviye baslaniyorkızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diyebi akıl verirseniz sevinirim.
ilknurleventcimmm nerdesin?güzel haberlerinle seni bekliyozzzzzzzzz....
yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........
üzülme canım benimle baslayand ayok en geç benım burada ..ayın 24ünü beklıyorumsiizn yazılarınızı okuyarak heyecanlanıyorum:)
yeşim canım allahın izniyle sende mutluluk göz yaşı dökeceksin rabbim üzmesin seni herşey o güzel gönlünce olcak ve bu başlıkta ilk senin güzel haberini kutluyacağız sevinç gözyaşlarıyla
kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?