• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tubişim hayırlı arkadaşım benim...teşekkür ederiz canım...ben arada uğruyorum sizin topiğe. güzel haberlerinizi alıp seviniyorum sizin için...

cnm benim bidenemm senin peşini bırakırmıyım hiçç :)) tabiki uğra ben seni özlüyorum totem kardeşimmm en kısa süredede güzel haberlerini bekliyorum

yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........

inşalllahh canım inşalllahhhh bende adetlendim cumartesi sabahı başlıom umarım herşey iyi olur...kaç gün iğneden sonra opu oldun?

canım bence geç kalma cuma git günü önemli ki 2 yi 3ü geçirme diolar...bu arada ben de adetlendim sabah cumartesi sabahı doktordayım seninle aynı başlıoz...

inşallah ikimizede uğurlu gelir cnm sen hangi ilaçlarla başlıyorsun bellimi? benim doktorum daha bişey söylemedi yarın izin alabilirsem gitmeye çalışcam bakalım geç olmasında erken olsun...

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diye:( bi akıl verirseniz sevinirim.

bence kalmaz 5. güne kadar başlanabilir tedaviye diye biliyorum ben ama 3 yada 4 farketmez üzülme...

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diye:( bi akıl verirseniz sevinirim.
doktorumu aradıgımd abu ay 4.günümdü hemen bugün gel baslayalım demıstı daha gec sayılmaz deid ama ben erteledım.. send edoktoru ara sor en ıyı cevabı o verır bence gec degıl ama

inşalllahh canım inşalllahhhh bende adetlendim cumartesi sabahı başlıom umarım herşey iyi olur...kaç gün iğneden sonra opu oldun?
hayırlısı canım darısı benım basıma zaman gecs eartık biranönce adetlenıp baslasam beklemek daha yoruyor beni

başka yer bulma şansım var tabi de sırf çift embriyo koydurmak için de güvendiğim doktoru bırakmak istemiyorum. onun pazarlığını transfer esnasında yapabilir miyim acaba? belki zorlasam o anda insafa gelirler.

hadi bakalım, güzel embriyolar olsun inşallah canım...

harika, geçmiş olsun canım. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.

Valla miraje canım gerekirse ağla bile:43::43::43::43::43::43:
Elinden geleni yaptır ikinciyi kap gel

kızlar bir şey soracağım, yasal olarak bildiğim kadarı ile ilk 2 denemede tek yumurta transfer ediliyor fakat benim eşimin sperm sayısı çok düşük, ilk seferde 2 tane yumurta transfer ettirmek istiyorum...
bunun için yapabileceğim bir şey var mı ?
forumda bazı arkadaşlar ilk denemelerinde 2 yumurta transfer ettiriyor ama hangi hastaneler ediyor acaba ?

Selam arkadaşlar dr gittim geldim
Herşey yolunda gitti rahim kalınlığı ve yumoşlarım çok iyi durumdaymış
Bu sefer daha fazla yumurtam olacak gibiymiş

Bakalım kim daha çok yumurtluycak:46::46::46::46::46::46:

inşallah ikimizede uğurlu gelir cnm sen hangi ilaçlarla başlıyorsun bellimi? benim doktorum daha bişey söylemedi yarın izin alabilirsem gitmeye çalışcam bakalım geç olmasında erken olsun...

inşallah canımmm hepimiz hamiş oluruz...bende üzülüyodum benle birlikte başlayan yok mu diye...seni buldum mutlu oldum:9::9::9::9:henüz ilaçlar belli değil...cumartesi doktor kan testinden sonra söyler heralde...sizde sorun neydi? nerde yaptırıyosun?

üzülme canım benimle baslayand ayok en geç benım burada ..ayın 24ünü beklıyorum:( siizn yazılarınızı okuyarak heyecanlanıyorum:):49:

canım stres yapma kendine ben bu gibi şeyleri düşünürken 2 gün gecikti kırmızılarım yada inş... gelmesss de hamiş olursun...

hamiş olam ıhtımalım yok ..uamırm gecıkmez şimdi gelsın dıye tranferden sonr agelmesın dıye dua edıyoruz beyinde vucutta sasırdı:) artık..:27:

ebrulicim 9 embriyo çok iyi...hadi hayırlısı canım...
evet sagol canim hayirlisi cok iyi hemde 5. gun embriyosu olcaklar allahin izniyle insallah

teşekkür ederim kızlar 19 tane yumurtlamışım:)))) bakalım kaç tanesi sağıklı inşallah herşey güzel olacak:)))

insallah guzel olacak canim cok sevindim

YUmurtasi alınan arkadaslarım gecmisler olsun :) hersey şahane olacak:) darısı tüm isteyenlere.bisi sormak istiyorum çatlatma iğnesini dün gece oldum ben hiçbir ağrım sızım yok normalmi acaba aksine rahatladım sanki iğneler beni yoruyordu

:):)canim cok normal bence cunku bendede oyle oldu rahatladim sanki...esime dedimki catlatma ignesini yaptigimin ertesi gunu iyiki yaptim artik su igneyi yoksa ben catlayacaktim dedim:):)

canim doktorunda soylemis iste 2. veya 3. gun diye cumartesi 3. gun oluyor neden canini sikiyosun 3. gunde tedaviye baslaniyor

ilknurleventcimmm nerdesin?güzel haberlerinle seni bekliyozzzzzzzzz....

evet ilknurcum canim merak ediyoruz nerde kaldin eve gelmis olman lazim agrin sancinmi cok moralinmi bozuk yorgunmusun neden haber vermedin bize

Son düzenleme:
yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........

canım geçmiş olsun ne guzel atlatmıssın ben de cok korkuyorum sen de rahat atlattın demekhayırlısı ıle transfer asamasına gececeksın ınsallah...

üzülme canım benimle baslayand ayok en geç benım burada ..ayın 24ünü beklıyorum:( siizn yazılarınızı okuyarak heyecanlanıyorum:):49:

merhaba canım ben de 22 eylulde adet olucam...

kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...

kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...

selam hayalcim. ne diyeceğimi bilemedim. nasıl hissettiğini az çok anlıyorum. çünkü benim eşim de 2 hafta öncesine kadar işinde çok mutsuz olduğundan ve çıkmak istediğinden söz ediyordu. sabahları mide bulantısıyla uyanıyordu sıkıntıdan. ama böyle bir zamanda işten çıkarsa bu tedavinin olamayacağını anlattım kendisine. hem maddi hem manevi açıdan...şimdi canını dişine taktı sabrederek çalışıyor. hayat mı zor, biz mi zorlaştırıyoruz bilmiyorum ki. ilaçları almamış olsaydın bekle diyebilirdim. ama ilaçları almışsın madem başla, hem bebek kısmetiyle gelir diycem. ama sonrası da var bunun. hiç bilemedim. tedaviye başlamana 2 hafta varsa zamana bırak, nasıl olsa son anda da karar verebilirsin. şimdi düşünme bunları. hayırlısının olması için dua et.

kızlar ya hala adet olamadım göğüslerim tatlı tatlı kaşınıyo sadece yok 2 gün geçti olaydımda başlayaydım şu tedaviye ya bide rüyasını gördüm bu ay işlemler tamamlanmış monitörden gösteriyodu doktor dedimki söyleme cinsiyeti kız dimi dedim o an bi kız bebek gördüm yumurtamın içinde kalktım eşime anlattım öyle mutluydumki ama şu adet gelmek bilmedi bi türlü her ay olmasın neolur diye dua ederken bu ay gelsin diyom yaaa psikopata bağladım iyice :20:

Back