• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar size birsey sormak istiyorum ben saglikli kalan embriyolari dondurtmak istiyorum ama merak ettigim birsey var eger dondurulmuslarla denersem insallah gerek kalmazda tabi bide kardes dusunursem yine tup bebek icin hastaneye para oduyormuyuz

ebruli canım benim benim bildiğim ödeniyo tüp bebek parası kadar değil ama ödeniyo

kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...

canım benim yaşın geçiyo bence sen bilirsin ama tedavini bırakma rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin herşey güzel gönlünce olsun inş bu zor dönemide atlatırsınız

Selam arkadaşlar dr gittim geldim
Herşey yolunda gitti rahim kalınlığı ve yumoşlarım çok iyi durumdaymış
Bu sefer daha fazla yumurtam olacak gibiymiş

Bakalım kim daha çok yumurtluycak:46::46::46::46::46::46:

canım benim senin adına çok sevindim inş güzel sağlılı gelişirler sende alırsın bebeğini kucağına

İyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepiniz öpüldünz buarada dün gece rüyamda açık mavi gelinlik giymiştim hayrolsun :49::nazar: ne demek acaba

İyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepiniz öpüldünz buarada dün gece rüyamda açık mavi gelinlik giymiştim hayrolsun :49::nazar: ne demek acaba

canım rüyada mavi renk ümid ettiğin ve umduğun bişeyin olmasına işarettir mavi gelinlikse huzur bolluk berekete işaret canım

rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin sana inş 8 gün sonra ilk güzel haberimizi senden alacağız.

canım sanada hayırlı geceler tatlı rüyalar.

İnşallah canım burdaki herkez bebişine kavuşur

inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım

Son düzenleme:
inş canım inş bende yarın 1 de yumurtaları toplatacağım bakalım ondan sonra neler bekliyo beni inş benim içinde herşey güzel olur hepimiz içinde canlarım

şimdiden gelmiş geçmiş olsun cnm ne bekliyor biliyormusun bebişlerini bırakıp gelmek o tuhaf duygu bekliyo çok ama çok ilginç bi duygu ya :5::5::5: inşallah çok canın yanmaz cnm...

şimdiden gelmiş geçmiş olsun cnm ne bekliyor biliyormusun bebişlerini bırakıp gelmek o tuhaf duygu bekliyo çok ama çok ilginç bi duygu ya :5::5::5: inşallah çok canın yanmaz cnm...

inş canım güzel dileklerin için sağol rabbim en sonunda gülenlerden eylesin hepimizi bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz inş

inanırmısın canım yanıp yanmadığına hiç takılmıyom rabbim sonunda sevinçten ağlıyanlardan eylesin bizi diye dua ediyom sonu hayırlı olsun buraya kadar geldik herşey güzel gitti bundan sonrada hepimiz adına bu duam herşey güzel olsun bebişlerimize kavuşmak için gün sayalım inş

Güzelim çok sevindim inşallah bol bol sağlıklı yumoşun çıkar
Sakın kaç tane olduklarını sormayı unutma en çok yumurtlayana ödül var:29::29::29::36::36:
Benimde haftaya anca toplanır herhalde:18::18::18:

Güzelim çok sevindim inşallah bol bol sağlıklı yumoşun çıkar
Sakın kaç tane olduklarını sormayı unutma en çok yumurtlayana ödül var:29::29::29::36::36:
Benimde haftaya anca toplanır herhalde:18::18::18:

canım benim ultrasonda 4 tane gözüktü daha doktor aradı bulamadı sağ yumurtalığım ameliyatlı orda yumurta yok solda da 4 tane var onlar toplancak nasipse inş güzel sağlıklı döllenirde bana sıkı sıkı tutunurlar

canım ben rapor alamıyorum 3 yıllık evlı degılım ondanmıs esım de azospermı degıl olıgosperm yanı sperm var sonucta o yuzden 3 yıl beklemek fılan gerekıyormus, sıfır sperm olsaydı dırek verıyorlardı raporu, toplam 6 bın tl gıbı bır rakam gerekıyor aslında su ankı durumda hıc de onemlı bır deger degıl onca alacak verecek arasında, rapor alsaydım hastaneye 2 bın verecektım ılaclar da baya ucuza gelıyomus belkı bın verırdım yarı yarı olurdu ama vermıyorlar ıste calıstıgım kurumda var yardım onu almayı deneyecegım o da az bır mıktarmıs belkı bın tl fılandır faydası olur enazından onu alırım belkı....ınanıyorum kı herseyde vardır hayır belkı al sana sıkıntı stres bunları dusunurken tedavım su gibi gelır gecer ne bılım korkularımı bıle unuturum...nasıl baslayıp nasıl bıttıgını, ıgne narkoz amelıyat korkumu fılan unuturum kımbılır...

Hayalcim benim ilki tam 5000 tlye geldi. Ben omü yü biraz daha hesaplıdır diye düşünüyordum
Neyse canım Allah bir kolaylığını verir inşallah
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın pes etme
Birde ilaçları alırken sıkı pazarlık etmeyi unutma sen yapamazsan bu işte iyi birini bul
Ben şahsen hiç beceremiyorumda saolsun o konuda eşim iyidir
Epey fark ediyo canım

canım benim ultrasonda 4 tane gözüktü daha doktor aradı bulamadı sağ yumurtalığım ameliyatlı orda yumurta yok solda da 4 tane var onlar toplancak nasipse inş güzel sağlıklı döllenirde bana sıkı sıkı tutunurlar

Benimde solda çok yok sağ tarafımda epey var dedi
Birde ultrasonda arkaya saklananlar görünmüyormuş belki daha fazla çıkar
Yarın bizi habersiz bırakmaaaaaaa

Benimde solda çok yok sağ tarafımda epey var dedi
Birde ultrasonda arkaya saklananlar görünmüyormuş belki daha fazla çıkar
Yarın bizi habersiz bırakmaaaaaaa

bırakmam canım eve geldiğimde inş yazarım buraya doktor çok baktı zaten ilk gittiğimde 2 tane gözüküyodu 2 tane sonradan eklendi onlara inş arkalarda çıkar dediğin gibi ama hiç gözükmedi doktor sayarken 5. aramadı desem yalan olur ben pek yumurtluyan cinsden değilim heralde sağ tarafta olsaydı dengeli olurdu işte

Havinsu sadece seni görüyorum su an burda olan selamlar. Anca bu satte girebildim sana yarın için en guZel sekilde dua ediciiim hersey kolay olsun:) yazıları okuma fırsatım olmadı umarım herkes için hersey yolundadir, ben sabah 8 de opuya gireceğim kismetse bu mesajı okuyan arkadaslarım dua ederseniz çok sevinirim şimdiden sagolun varolun herkese sevgilerrrrrr

Havinsu sadece seni görüyorum su an burda olan selamlar. Anca bu satte girebildim sana yarın için en guZel sekilde dua ediciiim hersey kolay olsun:) yazıları okuma fırsatım olmadı umarım herkes için hersey yolundadir, ben sabah 8 de opuya gireceğim kismetse bu mesajı okuyan arkadaslarım dua ederseniz çok sevinirim şimdiden sagolun varolun herkese sevgilerrrrrr

canım hoşgeldin yarın inş herşey güzel olur güzel geçer senin içinde benim içinde yumurtalarımız sağlıklı döllenir inş bizede sıkı sıkı tutunurlar.

bırakmam canım eve geldiğimde inş yazarım buraya doktor çok baktı zaten ilk gittiğimde 2 tane gözüküyodu 2 tane sonradan eklendi onlara inş arkalarda çıkar dediğin gibi ama hiç gözükmedi doktor sayarken 5. aramadı desem yalan olur ben pek yumurtluyan cinsden değilim heralde sağ tarafta olsaydı dengeli olurdu işte

Olsun canım ya hiç çıkmasaydı onca ilaç onca iğne boşa giderdi
İnşallah hepsi güzelce döllenip bölünür
Benim ilkindi 9 yada 10 tane çıkmıştı sadece iki tanesi kaliteli dedi yani anlıycan 10 yumurtadan bir tane bile donduramadık
Bu arada hepimiz artık dr gibi olduk
Eşim sana bir merkez açıyım orda tüp bebek yap diyor epey bilgi sahibi oldun diye dalga geçiyo:94::94:

Back