• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........

Tebrikler kaç tane yumurtlamışsın merak ettim:nazar::nazar:

insan çok suçlanıyor bebeklerini hastaneye bırakıp geldiğinde :25::25::25: ben çok ağladım onlara kavuşana kdr kavuştum sanki kesin hamileymişim o haberi almışım gibi ağladım gülümseyerek çok farklı bir duygu ya :5::5::5:
evet hem sucluluk hemde sabirsizlik yasiyorum cok farkli bir duygu gercekten tabiki hamile olacaksin test gununu senle beraber bizde bekliyoruz canim allah gonlune gore versin

bende son zamanlarımda hamilelere yada çocuklara dayanamaz olmuştum..belki kendimde değilde eşim bi çocuğu sevince yada bi komik bebek vidyosu izleyince bile deli oluyodum..niye izliyoki diyodum..Allah şaşırtmasın..allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş..inşallah emeklerimizi boşa çevirmeyecek..hepimize nasip edecek..
senin kuzularda esssiz sessiz yatıyolar şimdi..az kalmış kavuşmana..sabır güzel kardeşim sabır..
insallah canim insallah evet az kaldi cumartesi transfer olcak kismetse...sabretmekten baska caremiz yok zaten arkadasim hayirlisi olur insallah sabrin sonu selamet

Canım benim bir tane çocuğum var rapor olmuyo diye biliyorum onun için hiç araştırmadım:26::26::26:
orasini bilmiyorum canim ama benimde yasim kucuk 23 yasindan kucuklere cikmadigi icin bizede cikmaz sadece ilac icin cikti nasil oluyor bilmiyorum tam olarak zaten senin ilaclara rapor ciksaydi doktorun cikarttirirdi sanirim

aradılarmı durum nasıl nerde yaptıyrsun
aradilar canim cumartesi transfer olcak insallah cok kaliteli 9 embriyom varmis kayseri acibademde yaptiriyorum
yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........
cok gecmis olsun guzelim insallah tabi dolascaz hamile hamile:52::52: hep mutlu olursun insallah yumurtalarin saglikli dollenirler ve sana tutunurlar insallah

Miraje canım herkez iki tane koyuyoda birşey olmuyor o kliniğe ne oluyo anlamadım Valla çok sinirlendim
Bütün millet el altından el üstünden yaptırıyo. Bende yeşimden duydum 3 taneyi şansımı deniycem eşim dr la ben konuşur hallederim dedi
Senin başka bir yer bulma şansın yokmu sonuçta epey para harcıyosun bu zamanda kolay değil
O dr söyle kadınlar kulübüne girsin bi baksın millet kaç tane koyduruyor

başka yer bulma şansım var tabi de sırf çift embriyo koydurmak için de güvendiğim doktoru bırakmak istemiyorum. onun pazarlığını transfer esnasında yapabilir miyim acaba? belki zorlasam o anda insafa gelirler.

kızlar ben geldim kontrole gitmiştim 13- 14 yumurta oluşmuş dedi doktorum herşey yoluna gidiyor dedi elh.

hadi bakalım, güzel embriyolar olsun inşallah canım...

harika, geçmiş olsun canım. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.

merhaba kızlarrrrr veee miragemmm :))
sonunda beklenen ay geldii inşallah hepinizin yakında güzel haberlerini alırız hepinize iyi şanslar diliyorum Allahım yardımcınız olsun...

YUmurtasi alınan arkadaslarım gecmisler olsun :) hersey şahane olacak:) darısı tüm isteyenlere.bisi sormak istiyorum çatlatma iğnesini dün gece oldum ben hiçbir ağrım sızım yok normalmi acaba aksine rahatladım sanki iğneler beni yoruyordu

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diye:( bi akıl verirseniz sevinirim.

Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:

canım doktordan iyi haberlerle gelirisn inş tabikide yumurtlamışsındır rabbimin izniyle herşey güzel olacak

kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz? ben dün gece adet oldum...doktorum bana 2. veya 3. gün gel demişti. çalıştığım için cumartesi günü gitmek istiyorum ama sizce çok geçmi olur tedaviye başlamak için doktorum yurtdışında malesef yarın döncekmiş ama o dönünceye kadar benim içim içimi yicek geçmi kalırıö diye:( bi akıl verirseniz sevinirim.

EĞER TÜP BEBEĞE BAŞLADIYSAN GEÇ OLABİLİR..SEN BİLİRSİN YİNE AMA...SAAT HESABI VAR ORADA..saati saatine iğneleini oluyorsun ertesi gün saatinde opu oluyorsun felan..ama bi doktora sor..

merhaba kızlarrrrr veee miragemmm :))
sonunda beklenen ay geldii inşallah hepinizin yakında güzel haberlerini alırız hepinize iyi şanslar diliyorum Allahım yardımcınız olsun...

tubişim hayırlı arkadaşım benim...teşekkür ederiz canım...ben arada uğruyorum sizin topiğe. güzel haberlerinizi alıp seviniyorum sizin için...

transfere gittiğim gün bir kadın anlattı onunda opu su olucaktı 1 gün önce birisi kan tahlili yaptırmış 14 yıldır bebeği olmuyormuş bizim doktor tüp bebek yapmış tutmuş doktora sarılmış ağlamış...bende kesin sarılırım doktorum transfer öncesi korkma canını acıtmıcam sen sadece bebeklerine iyi bak yeter olucak eminim dedi.bu bile bana yetti inşaallah o hastanede sevinç gözyaşı dökmek 1,5 hafta sonra bna da nasip olur :14::14::14::5::5::5::49::49::49:

yeşim canım allahın izniyle sende mutluluk göz yaşı dökeceksin rabbim üzmesin seni herşey o güzel gönlünce olcak ve bu başlıkta ilk senin güzel haberini kutluyacağız sevinç gözyaşlarıyla

canım benim bildiğim kadarıyla akşamüstü 4'den sonra regl olunca ertesi günü birinci gün sayıyorsun. yani bugünü birinci gün say, bu durumda cumartesi geç olmaz. sen git doktora, geç kaldıysan başlamaz zaten...

umarım eylülde tedaviye başlayacağım....benim tüplerde sıkıntı var...essure diye birşey takıldı başarılı olursa tedaviye başlayacağım aksi halde açık ameliyat olması gerekiyor o da benim için risk...inş.10 güne kadar belli olcak...1 kimyasal gebelik bir de dondurulmuşları denedim olmadı....hayırlısı...inş. başarılı olur ve bende eylülde tedaviye başlamış olurum gelecek ayda bebişlerimizi bekleriz İNŞALLAH

sevgili arkadaşım rabbim hakında hayırlı olanı nasip etsin

canımminsaalh kucagın alırsın yavrunu dualarımız seninle

inş nisasum canım inş hepimizin duası bu tedavilerimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza almak rabbim bu kadar geldikten sonra inş yarı yolda bırakmaz bizi hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız bir birimizle

demet canım inş yumurtaların sağlıklı döllenir ve sana sıkı sıkı tutunurlar. ve seninde güzel haberlerini alırız canım rabbim kucağı dolanlardan eylesin hepimizi

canım bence geç kalma cuma git günü önemli ki 2 yi 3ü geçirme diolar...bu arada ben de adetlendim sabah cumartesi sabahı doktordayım seninle aynı başlıoz...

selam güzel gönüllü yüzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum her gününüz bir öncekinden güzel olsun

Back