• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

soğuk kanlı olmak zorundayım aslında öyle görünüyorum ama saçma sapan rüyalarla boğuşuyorum...çok yıkıldım bugüne kdr bebek konusunda...aslında kendimi frenliyorum bazen bebeklerle konuşmuyorum üzülüyorum ben sizi unuttum diye konuşmaya başlıyorum...benim gibi inatçılarsa kesin sıkıca tutunmuşlardır...inşallah idrar testinde ilk pozitifi görürüm bugüne kdr nasip olupta göremediğim pozitifi :14: kurbanlık kuzu gibi bekliyoruz :16::49:

ben pozitifi görmüştüm bir kez ama ne yazık ki işime yaramadı. yeşim napcaamı şaşırmıştım idrar testine bakıp. acayip bi duyguydu, telaş, sevinç, korku hepsi birarada. ama çok çok güzeldi. yeniden yaşamak istiyorum ama bu defa bebeğimi sonunda kucağıma alarak. Allah hepimize nasip etsin onları kucaklamayı. benim şu an tek derdim tek embriyo meselesi. doktor kabul etmiyor birden fazla transferi. ihtimalim düşük olunca da umudum da düşüyor, devam etmek gerekirse maddi gücüm elvermez diye korkuyorum. ailemden destel alabilirim, ama bunu da hiç tercih etmiyorum. borç almakta da vermekten de nefret ederim. Hep Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin derim.

Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:

gıtgıtgıdaaak o zaman :))

ben pozitifi görmüştüm bir kez ama ne yazık ki işime yaramadı. yeşim napcaamı şaşırmıştım idrar testine bakıp. acayip bi duyguydu, telaş, sevinç, korku hepsi birarada. ama çok çok güzeldi. yeniden yaşamak istiyorum ama bu defa bebeğimi sonunda kucağıma alarak. Allah hepimize nasip etsin onları kucaklamayı. benim şu an tek derdim tek embriyo meselesi. doktor kabul etmiyor birden fazla transferi. ihtimalim düşük olunca da umudum da düşüyor, devam etmek gerekirse maddi gücüm elvermez diye korkuyorum. ailemden destel alabilirim, ama bunu da hiç tercih etmiyorum. borç almakta da vermekten de nefret ederim. Hep Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin derim.

gıtgıtgıdaaak o zaman :))

inşallah o duyguyu hepimiz yaşarız,kucağımıza aldığımız gün de dünyanın en güzel kokusunu hisseder koklarız inşallah...bizimde durumlar sıkıntılı tek maaş ve ew aldık kredi ödüyoruz bu sene tatile gitmedik ewde oturduk hep bebeğimizin tedavi parasını biriktirdik..ailelerden istenmiyor insan ewlendiğinde herşey değişiyo kendi annen babanda olsa mahçup oluyosun dediğinde haklısın allah kmseyi kmseye muhtaç etmesin emeklerimizi ziyan etmesin yarabbim...sana neden tek embriyo diyolar paranla yaptırıyosun sonuçta ben 3 ünüde istiyorum tutarsa dediler doğurcam dedim kağıt imzalattılar aldım 3 meleğimi...

transfere gittiğim gün bir kadın anlattı onunda opu su olucaktı 1 gün önce birisi kan tahlili yaptırmış 14 yıldır bebeği olmuyormuş bizim doktor tüp bebek yapmış tutmuş doktora sarılmış ağlamış...bende kesin sarılırım doktorum transfer öncesi korkma canını acıtmıcam sen sadece bebeklerine iyi bak yeter olucak eminim dedi.bu bile bana yetti inşaallah o hastanede sevinç gözyaşı dökmek 1,5 hafta sonra bna da nasip olur :14::14::14::5::5::5::49::49::49:

inşallah o duyguyu hepimiz yaşarız,kucağımıza aldığımız gün de dünyanın en güzel kokusunu hisseder koklarız inşallah...bizimde durumlar sıkıntılı tek maaş ve ew aldık kredi ödüyoruz bu sene tatile gitmedik ewde oturduk hep bebeğimizin tedavi parasını biriktirdik..ailelerden istenmiyor insan ewlendiğinde herşey değişiyo kendi annen babanda olsa mahçup oluyosun dediğinde haklısın allah kmseyi kmseye muhtaç etmesin emeklerimizi ziyan etmesin yarabbim...sana neden tek embriyo diyolar paranla yaptırıyosun sonuçta ben 3 ünüde istiyorum tutarsa dediler doğurcam dedim kağıt imzalattılar aldım 3 meleğimi...

biz de araba aldık, onun borcunu ödüyoruz. bizde de tek maaş sayılır. ben çalışıyorum ama dükkana ortağım, işler de malum çok iyi değil. çok kazanç getiremiyorum eve. benim doktorum dedi ki 35 yaşın altına ilk 2 denemede tek embriyo. ikinci denemeden sonra ya da 35 yaşından sonra izin varmış 2 embriyoya. istisnai durum yaratılamıyor mu diye sordum, yok diyo embriyonun fotosunu bile istiyorlar bizden dio, cezası varmış kliniğe. o riski de almak istemiyorlar. doğrusunu istersen ben kendimi biraz hazırlıyorum ilkinde başarılı olunamayabileceğine. bir gün çocuğum olacağına inanıyorum ama bu ilk adımda olmayabilir diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ki sonra yine yıkılmayayım düşük olayımda olduğu gibi.

biz de araba aldık, onun borcunu ödüyoruz. bizde de tek maaş sayılır. ben çalışıyorum ama dükkana ortağım, işler de malum çok iyi değil. çok kazanç getiremiyorum eve. benim doktorum dedi ki 35 yaşın altına ilk 2 denemede tek embriyo. ikinci denemeden sonra ya da 35 yaşından sonra izin varmış 2 embriyoya. istisnai durum yaratılamıyor mu diye sordum, yok diyo embriyonun fotosunu bile istiyorlar bizden dio, cezası varmış kliniğe. o riski de almak istemiyorlar. doğrusunu istersen ben kendimi biraz hazırlıyorum ilkinde başarılı olunamayabileceğine. bir gün çocuğum olacağına inanıyorum ama bu ilk adımda olmayabilir diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ki sonra yine yıkılmayayım düşük olayımda olduğu gibi.

ya cnm tmm da bizede transfer edilen embriyo 1 diye raporr verildi ve resmide sadece 1 tanesinin ki var...diğer ikisi arazi :)) yani...allahtan umut kesilmez bir tane transfer olupta hamile kalan çok...hastanede de anlattı dr um çok kötü tutmaz dedikleri embriyo tutmuş 8.ayındaymış doğmassına az kalmış sağlıklıymış...embriyo kallitesi diye bişey yok aslında 3 yda 5 gnde sağlıklı gelişip bölünüyormu ona bakıyorlar...embriyolog kadın yumurtalarım toplandığında 5 tane bklım döllencekmi herşeye hazırlıklı olun bu işler nasip işi dedi 3 ü döllendi we çok sağlıklı 3 gn gelişip bölündüler gelişimleri çok iyi denildi...allah nasip ettikten snra herşey olur...

Son düzenleme:

Miraje canım herkez iki tane koyuyoda birşey olmuyor o kliniğe ne oluyo anlamadım Valla çok sinirlendim
Bütün millet el altından el üstünden yaptırıyo. Bende yeşimden duydum 3 taneyi şansımı deniycem eşim dr la ben konuşur hallederim dedi
Senin başka bir yer bulma şansın yokmu sonuçta epey para harcıyosun bu zamanda kolay değil
O dr söyle kadınlar kulübüne girsin bi baksın millet kaç tane koyduruyor

ya cnm tmm da bizede transfer edilen embriyo 1 diye raporr verildi ve resmide sadece 1 tanesinin ki var...diğer ikisi arazi :)) yani...allahtan umut kesilmez bir tane transfer olupta hamile kalan çok...hastanede de anlattı dr um çok kötü tutmaz dedikleri embriyo tutmuş 8.ayındaymış doğmassına az kalmış sağlıklıymış...embriyo kallitesi diye bişey yok aslında 3 yda 5 gnde sağlıklı gelişip bölünüyormu ona bakıyorlar...embriyolog kadın yumurtalarım toplandığında 5 tane bklım döllencekmi herşeye hazırlıklı olun bu işler nasip işi dedi 3 ü döllendi we çok sağlıklı 3 gn gelişip bölündüler gelişimleri çok iyi denildi...allah nasip ettikten snra herşey olur...

orası öyle tabi. bekleyip göreceğiz. şunun şurasında kısacık bir zaman kaldı. çok zaman kaybettim ben çook. bir senemi boşuna geçrdim doğal yolla olur belki diye. belki şimdi çoktan doğurmuş olacaktım. hayırlısı böyleymiş.

Miraje canım herkez iki tane koyuyoda birşey olmuyor o kliniğe ne oluyo anlamadım Valla çok sinirlendim
Bütün millet el altından el üstünden yaptırıyo. Bende yeşimden duydum 3 taneyi şansımı deniycem eşim dr la ben konuşur hallederim dedi
Senin başka bir yer bulma şansın yokmu sonuçta epey para harcıyosun bu zamanda kolay değil
O dr söyle kadınlar kulübüne girsin bi baksın millet kaç tane koyduruyor

aman benim gittiğim merkezin adını veya hangi ilde olduğunu söylemeyin gittiğiniz merkezlere.doktorumun iyi niyetini kötüye kullanmış olmayayım :37: o vebali almak istemem herkesin ekmek kapısı sonuçta şuracıkta konuşup dertleşiyoruz :9:

Yaaa transfer sayısı konusunda çok haklısınız ama ne bilim yaaa bence hepsi kısmet ısi biz elimizden geleni yapiyormuyuz evet gerisi Allaha kalmış kısmet yani herseyin zamanı var. Napalim güvenmek bazen kendini teslim etmek daha az yorucu oluyor. Ben normalde çok detayci biriyimdir herseyi kontrol etmeye çalışırim ama bu sefer rAhat olmam gerekiyor kendimi teslim ettiim hiç birşeyi didiklemiyorum yapmam gerekenler hariç hiç bisi duymak bilmek istemiyorum.hele kötü seyleri hic

umarım eylülde tedaviye başlayacağım....benim tüplerde sıkıntı var...essure diye birşey takıldı başarılı olursa tedaviye başlayacağım aksi halde açık ameliyat olması gerekiyor o da benim için risk...inş.10 güne kadar belli olcak...1 kimyasal gebelik bir de dondurulmuşları denedim olmadı....hayırlısı...inş. başarılı olur ve bende eylülde tedaviye başlamış olurum gelecek ayda bebişlerimizi bekleriz İNŞALLAH

kızlar ben geldim kontrole gitmiştim 13- 14 yumurta oluşmuş dedi doktorum herşey yoluna gidiyor dedi elh.

arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin

ebrulıcım allah yardımcın olsun.geçmış olsun.umarım guzel haberler alırsın

aradılarmı durum nasıl nerde yaptıyrsun

canım ne gariptir bende heyecan yok sadece ya yumurtalar döllenmese endişesi var inş yumurtalar toplandıktan sonra sağlıklı döllenir benimde endişelerim yersiz olduğunu anlarım rabbim hakkımda hayırlısını biliyordur hepimize hayırlı yazılar yazsın
canımminsaalh kucagın alırsın yavrunu dualarımız seninle

aysma,mirage,havinsu saolun canlarım inşallah tutmuştur bebeğim çok merak ediyorum ya kaldı 10 gün :49:
insaalah bıtanem..

ewet cnm belki 10 gün yıkılacağım belkide sizlere umut olup hep birlikte sevineceğim hamileyim diye haykırıp intikam almak istediklerimle muhattap olacağım...sonum ne olcak bilmiyorum ama heyecandan çok endişe olmaya başladı bende ya olmazsa ???? bu enkazın altından nasıl kalkarım;?o kdr güçsüz biriyim ki artık çoğu şeye sabrım kalmadı yıkılmaya bahane Arıyorum sanki...umarım 10 gün snra bu yazdığımı okur gülerim :14:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43:
hamılesın

kızlar ben geldim kontrole gitmiştim 13- 14 yumurta oluşmuş dedi doktorum herşey yoluna gidiyor dedi elh.
cok iyi hayırlısı bakalım saglıkla döllensınler ınsaalllah

yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........

yumurtalar toplandı yarın arayacaklar kaç tane sağlıklı varmış transfer için ne zaman gideceğim belli olacak..Allah herkesten razı olsun dualarınz ve gzel dilekleriniz için uyudum uyandım çok rahattı rabbim tedavi sonucunda hayırlı güzel haberler nasip etsin inşallah olacak çookkk umutluyum ve mutluyum hepimiz hamile hamile dolancaz ortalarda .........

geçmiş olsun canım çok şükür bunu da atlattın geriye bebişlerinlerinle kavuşmak kaldı hadi hayırlısı

aman benim gittiğim merkezin adını veya hangi ilde olduğunu söylemeyin gittiğiniz merkezlere.doktorumun iyi niyetini kötüye kullanmış olmayayım :37: o vebali almak istemem herkesin ekmek kapısı sonuçta şuracıkta konuşup dertleşiyoruz :9:

Yok canım birtek senin merkez deyilki benimkide ilkinde 2 tane koydu burdakilerin %90 da aynı
Tek transfer eden aslında çok az yer var

Back