soğuk kanlı olmak zorundayım aslında öyle görünüyorum ama saçma sapan rüyalarla boğuşuyorum...çok yıkıldım bugüne kdr bebek konusunda...aslında kendimi frenliyorum bazen bebeklerle konuşmuyorum üzülüyorum ben sizi unuttum diye konuşmaya başlıyorum...benim gibi inatçılarsa kesin sıkıca tutunmuşlardır...inşallah idrar testinde ilk pozitifi görürüm bugüne kdr nasip olupta göremediğim pozitifikurbanlık kuzu gibi bekliyoruz
![]()
ben pozitifi görmüştüm bir kez ama ne yazık ki işime yaramadı. yeşim napcaamı şaşırmıştım idrar testine bakıp. acayip bi duyguydu, telaş, sevinç, korku hepsi birarada. ama çok çok güzeldi. yeniden yaşamak istiyorum ama bu defa bebeğimi sonunda kucağıma alarak. Allah hepimize nasip etsin onları kucaklamayı. benim şu an tek derdim tek embriyo meselesi. doktor kabul etmiyor birden fazla transferi. ihtimalim düşük olunca da umudum da düşüyor, devam etmek gerekirse maddi gücüm elvermez diye korkuyorum. ailemden destel alabilirim, ama bunu da hiç tercih etmiyorum. borç almakta da vermekten de nefret ederim. Hep Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin derim.
Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:
gıtgıtgıdaaak o zaman :))