- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...
canım üzülme sen tedavine devam et imkanın verdiğince bebek zaten rızkıyla gelir umarım durumunuz tez elden düzelir inş...