• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...

canım üzülme sen tedavine devam et imkanın verdiğince bebek zaten rızkıyla gelir umarım durumunuz tez elden düzelir inş...

kızlar merhaba ben geldım 3 gundur yokum gecmısı de okumam lazım moralım cok bozuktu bu ara bıraz sıkıntılı gunler gecırıyoruz esımın ıslerı ıle ılgılı bazı beklenmedık yuklu borclar ve alacakların alınamaması gıbı durumlar oldu 3 gun hıc gırmek ıstemedım hatta bu durumda tedavıyı bıle ertelemek ıstıyorum ama esım yıne de sen moralını bozma bırakma dıyıp duruyor kotu gunler ıcın bende duran 2bın tl vardı tedavıye onu kullanıcaktım gerısını de ılacları fılan taksıt veya kredı kartı alırız dıyor ama boyle streslı bır durumdayken olumlu sonuc alabılır mıyım kı bılmıyorum etkıler mı yumurtalarımı, bıraz zamana ıhtıyac var bu durum ıcın belkı en az 6 ay toparlanmak surer alacakların alınması fılan, kullandıgım bu kadar ılac da bosa gıdecek o yuzden cok kararsız kaldım 2 haftam var moraller bıraz duzelırse artık dıyorum hem ısyerınde ıslerım de cok yogun gızlıce yaptırıcam ızın alıcam opu ve sonrası ıcın...Bugun kendı kendıme dua ettım allahım saglık olsun ben dayanırım tedavı de yaparım yeterkı guc ver ben bu kadar sıkıntının ıcınde bu bebege de sahıp olurum dedım yeter kı olsun hersey duzelır ısler duzelır ama bu bebek dogarsa o kadar kıymetlı olur en guzelı zor sahıp olunandır kıymetlısı oyle olur, durum boyle bu arada tedavısısuren arkadaslar olmus son 5-6 sayfayı okudum bıraktıgım yer baya gerıde kalmıs hepınıze bol sanslar dılıyorum hepınız hepımız hep dualarımdasınız...

Canım gerçekten üzüldüm eşinin durumuna. Sen rapor alamadınmı?
Bence onca ilaç onca git gel yaptın tedavini yarıda bırakma birşekilde halledersiniz. Sanmaki bizler dört dörtlük başladık işte herkezin bir sıkıntısı oluyor aile içerisinde. İnan Allah bir kolaylığını veriyor moralini bozma bebeğinin kokusunu ağlayışnıı gülüşü aklına getir herşey daha farklı olur. Allahım şu zor günlerinde inşallah yüzünü güldürür

kızlar ya hala adet olamadım göğüslerim tatlı tatlı kaşınıyo sadece yok 2 gün geçti olaydımda başlayaydım şu tedaviye ya bide rüyasını gördüm bu ay işlemler tamamlanmış monitörden gösteriyodu doktor dedimki söyleme cinsiyeti kız dimi dedim o an bi kız bebek gördüm yumurtamın içinde kalktım eşime anlattım öyle mutluydumki ama şu adet gelmek bilmedi bi türlü her ay olmasın neolur diye dua ederken bu ay gelsin diyom yaaa psikopata bağladım iyice :20:

canım gelecek bu kadar takma kafana seni tedavinin heyecanı sarmış inşallah gönlüne göre olur...kız ve ya erkek:)))

selam hayalcim. ne diyeceğimi bilemedim. nasıl hissettiğini az çok anlıyorum. çünkü benim eşim de 2 hafta öncesine kadar işinde çok mutsuz olduğundan ve çıkmak istediğinden söz ediyordu. sabahları mide bulantısıyla uyanıyordu sıkıntıdan. ama böyle bir zamanda işten çıkarsa bu tedavinin olamayacağını anlattım kendisine. hem maddi hem manevi açıdan...şimdi canını dişine taktı sabrederek çalışıyor. hayat mı zor, biz mi zorlaştırıyoruz bilmiyorum ki. ilaçları almamış olsaydın bekle diyebilirdim. ama ilaçları almışsın madem başla, hem bebek kısmetiyle gelir diycem. ama sonrası da var bunun. hiç bilemedim. tedaviye başlamana 2 hafta varsa zamana bırak, nasıl olsa son anda da karar verebilirsin. şimdi düşünme bunları. hayırlısının olması için dua et.

Cok saol canım ınan sızlerı hıc gormedım tanımıyorum ama tanıdıgım ınsanlardan gormedım boyle destek, dua edıyorum bol bol yıkılmamak ıcın dık durmak ıcın, hayat gercekten zor ama yıne de onceden uzuldugum seylerın sımdı cok basıt oldugunu ve aslında ne kadar mutlu oldugumu anlıyorum sımdı de saglıgımız var cok sukur dıyorum daha ölmedık calısıyoruz buna da sukretmek lazım gercekten cok zor seyler bunlar tedavı sırası olmasaydı bu kadar etkılenmezdım belkı bekelrdım bazen bebegım kısmetıyle gelır ben de dıyorum keske dogal yoldan olsaydı ama onun ıcın bıle ugrasmamız lazım yolumuz uzun sadece sabır guc dılıyorum su an ıctıgım ılaclar rezerv ıcın ve kıstler ıcın dogum kontrol hapı bırakırsam eskıye donerım belkı bırakmazsam artık sıstım ılac ıcmekten bır asamaya geldım 1 ay bu sıkıntıları yok saymem lazım en azından benım maasım var evın masraflarını gorebılırım cok sukur esım de alacak verecek borc ıslerı ıle ugrasır saglık olsun bebısımız olsun 22 eylul yıne de muayeneye gıdıcem hayırlısı belkı yıne ertelenır her zaman hayırlsını dılıyorum...

canım gelecek bu kadar takma kafana seni tedavinin heyecanı sarmış inşallah gönlüne göre olur...kız ve ya erkek:)))

inş... tatlım cinsiyet problem değil evdeki baba karakterimiz umursamıyo pek cinsiyetini kız olsa bebekle oynar oğlan olsa topla....
mesele her ay saati saatine gelen adet bu ay tedaviden korktu bence bide sinir hali var doğal olarak düşünsene bu sinirle bugün şefe çıkıştım :9: herhalde beni bidaha gördüğü yerde güzelce haşlıcak :37:

allah yardımcınız olsun cnm ewlilikler bu zamanlar için eşine destek ol bunalıma girmesin...ne zmn kendini iyi hissedersen o zmn başla tedavine....pozitif olmalısın...hepimizi bu tedavi yıpratıyor maddi yönden inş emeklerimiz ziyan olmaz :5::5::5:

canım üzülme sen tedavine devam et imkanın verdiğince bebek zaten rızkıyla gelir umarım durumunuz tez elden düzelir inş...

Bence onca ilaç onca git gel yaptın tedavini yarıda bırakma birşekilde halledersiniz. Sanmaki bizler dört dörtlük başladık işte herkezin bir sıkıntısı oluyor aile içerisinde. İnan Allah bir kolaylığını veriyor moralini bozma bebeğinin kokusunu ağlayışnıı gülüşü aklına getir herşey daha farklı olur. Allahım şu zor günlerinde inşallah yüzünü güldürür

allah yardımcınız olsun cnm ewlilikler bu zamanlar için eşine destek ol bunalıma girmesin...ne zmn kendini iyi hissedersen o zmn başla tedavine....pozitif olmalısın...hepimizi bu tedavi yıpratıyor maddi yönden inş emeklerimiz ziyan olmaz :5::5::5:

Canım arkadaslarım hepınıze cok tesekkur edıyorum benı dusundugunuz ıcın destek oldugunuz ıcın dusune dusune 3 gundur bugun bıraz daha ıyıyım esım de oyle dıyor bır sekılde yoluna gırerız beklesem de yapabılecegım bısey yok cok sukur calısıyorum evımın ıhtıyacını gorurum bu sekılde destek olurum esım de borcları alacakları dusunur o da bana sen moralını bozma hersey yıne duzelır dıyor tedavıyı bırakma dıyor sakın, ben de ıcımdenoyle dusunuyorum suercım cok dogru soyledın Allah bır kolaylıgını verıyor bugune kadar butun sıkıntılarımda oyle olmustur hep buna ınanmısımdır can cıkmadıkca hala bır yolu vardır, inşallah busıkıntılar tedavımın ustune gecmez bazı seylerı erteler esım cok sukur calıskandır bır sekılde halledecegıne ınanıyorum tedavı ılaclarını da taksıt kredı kartı fılan alırız mutlaka bendekıelrı de hastaneye yatırırız esımın bır de bunu dusunmesını ıstemıyorum tabı hepınızı sevıyorum ınsallah hepınızın guzel dıleklerı kabul olur....

kızlar ya hala adet olamadım göğüslerim tatlı tatlı kaşınıyo sadece yok 2 gün geçti olaydımda başlayaydım şu tedaviye ya bide rüyasını gördüm bu ay işlemler tamamlanmış monitörden gösteriyodu doktor dedimki söyleme cinsiyeti kız dimi dedim o an bi kız bebek gördüm yumurtamın içinde kalktım eşime anlattım öyle mutluydumki ama şu adet gelmek bilmedi bi türlü her ay olmasın neolur diye dua ederken bu ay gelsin diyom yaaa psikopata bağladım iyice :20:

kesin bana da böyle olacak bu ay ha. ben de psikolojik olarak çok etkiliyorum reglimi istemeden.

slm hayalcim Allah yardımcınız olsun zor ama bence tedavini erteleme sıkıntının içinde güneşiniz olur bebeğiniz:emir_bebek: dediğin gibi herşey gelir geçer her gecenin bir sabahı vardır kendini üzme:16:canım yaşın kaçtı unuttum ama 30 un altındaysan bekle eliniz rahatlayınca denersin ama 30 ve üstüysen zaman kaybetme derim ben canım nacizene fikrim:16:

canım ben rapor alamıyorum 3 yıllık evlı degılım ondanmıs esım de azospermı degıl olıgosperm yanı sperm var sonucta o yuzden 3 yıl beklemek fılan gerekıyormus, sıfır sperm olsaydı dırek verıyorlardı raporu, toplam 6 bın tl gıbı bır rakam gerekıyor aslında su ankı durumda hıc de onemlı bır deger degıl onca alacak verecek arasında, rapor alsaydım hastaneye 2 bın verecektım ılaclar da baya ucuza gelıyomus belkı bın verırdım yarı yarı olurdu ama vermıyorlar ıste calıstıgım kurumda var yardım onu almayı deneyecegım o da az bır mıktarmıs belkı bın tl fılandır faydası olur enazından onu alırım belkı....ınanıyorum kı herseyde vardır hayır belkı al sana sıkıntı stres bunları dusunurken tedavım su gibi gelır gecer ne bılım korkularımı bıle unuturum...nasıl baslayıp nasıl bıttıgını, ıgne narkoz amelıyat korkumu fılan unuturum kımbılır...

yeşimcimmmm nasılsın bugün moralin düzeldi dimi canımmmm:16:

iyiyim meleğim sen nasılsın?moralim fena sayılmaz düne göre iyiyim ama sol kasığımda sanki bişey oyuluyo ağrıyo ayakta fazla duramıyorum çok merak ediyorum sonuç ne olacak kaldı 8 gün teyzesi :25::25::25:

slm hayalcim Allah yardımcınız olsun zor ama bence tedavini erteleme sıkıntının içinde güneşiniz olur bebeğiniz:emir_bebek: dediğin gibi herşey gelir geçer her gecenin bir sabahı vardır kendini üzme:16:canım yaşın kaçtı unuttum ama 30 un altındaysan bekle eliniz rahatlayınca denersin ama 30 ve üstüysen zaman kaybetme derim ben canım nacizene fikrim:16:

cok saol canım ınsallah gunesımız olur hem de boyle bır zamandayasım 33 canım artık zaman daralıyor benım ıcın doktorum bu ay uygunuz baslayalım derse sanırım beklemeyecegım haklısın herseyın hayırlısını dıleyecegım...

iyiyim meleğim sen nasılsın?moralim fena sayılmaz düne göre iyiyim ama sol kasığımda sanki bişey oyuluyo ağrıyo ayakta fazla duramıyorum çok merak ediyorum sonuç ne olacak kaldı 8 gün teyzesi :25::25::25:

az kalmıs canım ya moralın mı bouktu ben yokken bu batma agrı fılan hep ıyı dıye okuyorum tutunuyor dıye ılk 3 gunde ınsallah senın de oyledır 8 gun demek ahhh buraya hamıleyımmmmmm dıye yazacaksın ınsallahhhh...

bende iyi sayılırım canımm saol:16:moralin süper olacak fena sayılmazı kabul etmiyorum:20:ağrının olması iyi canım hiç ağrın olmasaydı bende hiç ağrı yok belirti yok derdin:27:evet canımm az kaldı güzel haberi almamıza geri sayım başladı hayırlısıyla çok çokkk güzel olacak herşey beslenmene dikkat ediyosun dimi canım ananas ye bol bol tutunmaya iyi geliyo diyolar:16:

aysma ve hayalcim tşk ederm canlarım ewet inşallah güzel aç.ılış yaparız topiğimizde devamıda gelir...ağrı iyi tabiyki tek tutsunda bebişim her acıyı çekerim ben...ewet ya belirti olmasa dha çok cnm acıcaktı dha önce 2 kez aşılama oldum hiç belirtim yoktu mesela bu defa olanlar tuhaf afedersinz vajinal akıntımda başladı bugün :17: teyzoşlar dua edin bize geri sayıma az kaldıııııııııııııııııııııııııı :16: seeviyorum sizi yaaa

aysma ve hayalcim tşk ederm canlarım ewet inşallah güzel aç.ılış yaparız topiğimizde devamıda gelir...ağrı iyi tabiyki tek tutsunda bebişim her acıyı çekerim ben...ewet ya belirti olmasa dha çok cnm acıcaktı dha önce 2 kez aşılama oldum hiç belirtim yoktu mesela bu defa olanlar tuhaf afedersinz vajinal akıntımda başladı bugün :17: teyzoşlar dua edin bize geri sayıma az kaldıııııııııııııııııııııııııı :16: seeviyorum sizi yaaa

bizde seni seviyoruzzz canımmm bebişlerinide seviyoruzz sen içini ferah tut yeter kiii:16::16::16:

arkadaslar size birsey sormak istiyorum ben saglikli kalan embriyolari dondurtmak istiyorum ama merak ettigim birsey var eger dondurulmuslarla denersem insallah gerek kalmazda tabi bide kardes dusunursem yine tup bebek icin hastaneye para oduyormuyuz

arkadaslar size birsey sormak istiyorum ben saglikli kalan embriyolari dondurtmak istiyorum ama merak ettigim birsey var eger dondurulmuslarla denersem insallah gerek kalmazda tabi bide kardes dusunursem yine tup bebek icin hastaneye para oduyormuyuz

kasıkta ağrı iyi birşey olsa gerek yesimim. sen yolumuzu açacak kişisin! :)

ebrulicim ben de seninki gibi şeyler düşünüp soruyordum doktoruma. o da bana diyor ki hep sıradaki adımı düşün, bir sonrakini sırası gelince düşün. böylesi daha kolay olur senin için diyor. ben de onu çok haklı buluyorum bu konuda. sen de öyle yap tatlım. bu şimdi düşünmen gereken bir detay değil.

kasıkta ağrı iyi birşey olsa gerek yesimim. sen yolumuzu açacak kişisin! :)

ebrulicim ben de seninki gibi şeyler düşünüp soruyordum doktoruma. o da bana diyor ki hep sıradaki adımı düşün, bir sonrakini sırası gelince düşün. böylesi daha kolay olur senin için diyor. ben de onu çok haklı buluyorum bu konuda. sen de öyle yap tatlım. bu şimdi düşünmen gereken bir detay değil.

inşallah güzelimmmmmmmmm sizlere gece gndüz dua edicem meleğimle....

Back