• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar:52::52:
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic

ne guzel bak hepsı dollenmış.canım kalbını ferah tut endışe etme.alnımıza ne yazıldıysa o olacak.dualrımızdasın.goruşmek uzre

bu arada topicimiz bu gece coşmuş durumda farkındamısınız bu sayıyla aynı yerde olsak parti bile verirdik gerçi çok eğlenceli olmazdı varsa yoksa yımmırta muhabbeti dönerdi :) senin kaç tane, kaç mm, sorun neydi bebişim eşinin nesi var, opu ne...vs vs ahhhh ahhhhh eğlence diye buna derimmmmm koppp kopppp

ANACIM kaynatmışsınız da kaynatmışsınız..oku oku bitmedi... anlayacağınız yumurtlamış durmuşuz..parti olayı güzel miş..ama muhabbet hep aynı çıkar dediğin gibi..bi değişiklik olmaz..

gerçi beni listeye al diyene de yok almam seni mi diycem :))) nasıl olcak bilemedim. ama totem yaptım bi kere :)))) listenin gıyabında aramıza alırız onları da.

hadi ben de yatıyorum artık. yarın güzel haberlerle dolu bir gün olsun. yumurtacı kızlaaar yarın günümüzü güzel haberlerinizle şenlendirin hele.

yeşim bu arada benim tedavi başlangıcım muhtemelen senin test tarihinden 2 gün sonra falan olacak. bak kesin pozitif sonuç bekliyorum senden ona göre ha :) moralim yüksek başlat beni tamam mıııı?

canım emin ol senden daha çok istiyorum bunu :16::49::nazar:

GÜNAYDINLARRR YUMURTACI KIZLARIMM

Miraje canım ya biliyosun topik kalabalıklaştı transferi olanlarada ayrı liste yapsan keşke

çok karışır gülüm ya, zaten son sütunu sürekli güncelliyorum, takip ediyor musun orayı? zaten şimdi 41'de durdurdum artık listeyi, yoksa 141'e kadar yolu var :)

arkadaşım sana zahmet olacak belki biri takip eder işine yarar falan benim sorunum için "sebepsiz infertilite" yazmışsın nedir tam bilmiyorum o ama, ben iki dış gebelik geçirdim tüplerde yapışıklık olma ihtimali olabilir ama araştırtmadım yani kesin bir tanı yok direk tüp bebek olayına girdik.

teşk.

düzeltirim şimdi şekerim...

Alttan muayene'yi hiç hiç yapamam diyenlerdendim bende evet
Oysaki 3 aylık evliydim daha ilk defa o çatala çıkmıştım nasıl çıkıldığını bilmiyordum
Doktorum düşük yapıyosun diyince şok olmuştum
Bide tüp bebeği hiç demiyorum zaten
Ama olsun bizden nice nice kötü durumda olan insanlar var
Nefes aldığımız sürece umut hep var:16:

al benden de o kadar. evlendikten kaç sene sonra arkadaşlarımın zoruyla gittim smear testi falan yaptırdım. şimdi o koltuktan kalkamıyoruz ne iş ya

Günaydın kızlarrrr bebişlerle kahvaltımızı yaptık teyzoşlara bi bakalım dedik nasılsınz bugün :16:

yaa çok şükür bence öyle düşünme bak herşey yolunda mükemmel şans yok dersen ters gider olumlu düşün herşeyde bi hayır var belki bu doktor senin için daha iyi olanıdır. bende senin gibi düşünürdüm terslikler hep beni bulurdu şimdi öyle yapmıyorum.

tabiki canim cok sukur var demekki bundada bir hayir ilk basta endiselenmistim ama biraz icim rahatladi

ewet cnm belki 10 gün yıkılacağım belkide sizlere umut olup hep birlikte sevineceğim hamileyim diye haykırıp intikam almak istediklerimle muhattap olacağım...sonum ne olcak bilmiyorum ama heyecandan çok endişe olmaya başladı bende ya olmazsa ???? bu enkazın altından nasıl kalkarım;?o kdr güçsüz biriyim ki artık çoğu şeye sabrım kalmadı yıkılmaya bahane Arıyorum sanki...umarım 10 gün snra bu yazdığımı okur gülerim :14:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43:

guzel canini cok sikiyosun yapma lutfen tutmamasi icin engel yok allah buyuk hem sende boyle yaparsan tek yumurtasi olusup tek embriyo transfer edilenler ne yapsin bir dusunsene haline sukret ve rabbine sigin guzelim en pozitif olman gereken zamandasin 3 tane bebisin var insallah hepsi tutarda gorursun gununu:37:
saka bir yanada insallah saglikli olsunda 3 cok ikiz olsa keske ne guzel olur

ilknurlevent ve demet05, dualarımızdasınız. hayırlı haberlerle gelin. bizi habersiz bırakmayın.

pretty71, canım kırmızılar geldi mi? tedavin bu aralar başlayacaktı...

canım sen takılma böyle şeylere moralini bozma sakın herşey güzel olucak inş ,herkeste tutma kanaması olmuyor cnm merak etme sen pozitif ol ayrıca(ben senin için güzel şeyler hissediyorum:)

inşallah dediğin gibi olur güzelim herkesin içinden benim için pozitif hisler gçiyo bende zaten hamile modunda,eşimde baba modunda transferden beri :37: kasık ağrılarım yorgunluk uyku isteği artmaya başladı bende heran yorgun hissediyorm kendimi :18:

Eşim ilk tüp bebekte 2 kutuyu ankaradan 480tl almıştı
Bu sefer samsundan ikisini 560 zor aldık
Sağlık işide iyice ticarete dökülmüş herkez tutturabildiğine satıyor demekki
Zaten insanlar zar zor bulup buluşturuyor merkez parasını
Hele raporu olmayanlar iyice yandı
En azından ilaçların bir kısmını devlet karşılasa iyi olurdu

canim merhaba bende gonal-f kullandim ama ignelerimin hepsini birlikte aldim toplamda 550 lira odedim 2 kutu gonalf 4 kutu cetrotide diye bir igne ve catlatma ignesi aldim bukadar verdim senin ilaclara hicmi rapor cikmiyor benim iki igneme rapor cikardilar hastaneden

tabiki canim cok sukur var demekki bundada bir hayir ilk basta endiselenmistim ama biraz icim rahatladi

guzel canini cok sikiyosun yapma lutfen tutmamasi icin engel yok allah buyuk hem sende boyle yaparsan tek yumurtasi olusup tek embriyo transfer edilenler ne yapsin bir dusunsene haline sukret ve rabbine sigin guzelim en pozitif olman gereken zamandasin 3 tane bebisin var insallah hepsi tutarda gorursun gununu:37:
saka bir yanada insallah saglikli olsunda 3 cok ikiz olsa keske ne guzel olur

ewet cnm şükürler olsunki 3 tane bendeler...eşim ikizi çok istiyor ben bir tanesi olsa yeter yokluğunu rabbim kmseye göstermesin 1 taneden fazlasında gözüm yok...inşallah tutmuştur ama ikizlerse hormonlarım iki kata çıkacağı için erken belirtilerim olabilir kendimi çok yorgun hissediyorum bebişim tutsunda her acıyı yorgunluğu çekmeye razıyım...ayın 15 inde belli olucak test günümz o gün.eşim diyo bereketli bebeğim geliyor,babasının maaş gününe denk geldi kesinleşşmesi diyo :) inşallah eşimin umutları yıkılmaz ikimzde çocukları çok seviyoruz en büyük hasretimizle allah kmsenin kucağını boş bırakmasın :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ne guzel bak hepsı dollenmış.canım kalbını ferah tut endışe etme.alnımıza ne yazıldıysa o olacak.dualrımızdasın.goruşmek uzre

sagol canim hepinizde benim dualarimdasiniz rabbim kapisindan kimseyi bos cevirmesin insallah gorusmek uzre

ewet cnm şükürler olsunki 3 tane bendeler...eşim ikizi çok istiyor ben bir tanesi olsa yeter yokluğunu rabbim kmseye göstermesin 1 taneden fazlasında gözüm yok...inşallah tutmuştur ama ikizlerse hormonlarım iki kata çıkacağı için erken belirtilerim olabilir kendimi çok yorgun hissediyorum bebişim tutsunda her acıyı yorgunluğu çekmeye razıyım...ayın 15 inde belli olucak test günümz o gün.eşim diyo bereketli bebeğim geliyor,babasının maaş gününe denk geldi kesinleşşmesi diyo :) inşallah eşimin umutları yıkılmaz ikimzde çocukları çok seviyoruz en büyük hasretimizle allah kmsenin kucağını boş bırakmasın :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ayy bu eslerimiz ne kadar merakli ikize saglikli olsun bitane olsun bunu anlamiyorlar...evet bereketli gunmus sizin icin insallah bebisinizle dahada bereketlenir..insallah yikilmaz guzelim ya benimde esim ayni sekilde biz yine onlardan gucluyuz bu durumda rabbim yardimcimiz olsun o ol dese aninda olur insallah olacak Allahim merhametini bizden esirgemez dualarimizi kabul eder insallah...bizde cocuklari cok seviyoruz boyle hasret olunca cocuk gormeye hamile gormeye dayanamiyorum kiskanmak degil bu nasil anlatilir bilmiyorum icimdeki aci... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :14::14::14:

kizlar yaa benim bebislerim orda bensiz ne yapiyorlar bir an once kavusmak istiyorum 3. gun diye bekliyordum 5. gun dediler beklemeyi hic sevmiyorum yaaaaaaaaa:19::19::19::19:

ayy yesiiim çok heyecanlı yaaaa, valla sen yine iyi soğukkanlısın, hoş gerçi napcan ki de mi :)) kuzu kuzu bekliyoruz işte

soğuk kanlı olmak zorundayım aslında öyle görünüyorum ama saçma sapan rüyalarla boğuşuyorum...çok yıkıldım bugüne kdr bebek konusunda...aslında kendimi frenliyorum bazen bebeklerle konuşmuyorum üzülüyorum ben sizi unuttum diye konuşmaya başlıyorum...benim gibi inatçılarsa kesin sıkıca tutunmuşlardır...inşallah idrar testinde ilk pozitifi görürüm bugüne kdr nasip olupta göremediğim pozitifi :14: kurbanlık kuzu gibi bekliyoruz :16::49:

kizlar yaa benim bebislerim orda bensiz ne yapiyorlar bir an once kavusmak istiyorum 3. gun diye bekliyordum 5. gun dediler beklemeyi hic sevmiyorum yaaaaaaaaa:19::19::19::19:

insan çok suçlanıyor bebeklerini hastaneye bırakıp geldiğinde :25::25::25: ben çok ağladım onlara kavuşana kdr kavuştum sanki kesin hamileymişim o haberi almışım gibi ağladım gülümseyerek çok farklı bir duygu ya :5::5::5:

Günaydın kızlar
Gece geç yattım sabah erken kalktın başım çatlıyo valla
Saat 3 de dr randevum var bakıyım yumurtlayabildimmi:18::18::18::18:

sagol canim hepinizde benim dualarimdasiniz rabbim kapisindan kimseyi bos cevirmesin insallah gorusmek uzre

ayy bu eslerimiz ne kadar merakli ikize saglikli olsun bitane olsun bunu anlamiyorlar...evet bereketli gunmus sizin icin insallah bebisinizle dahada bereketlenir..insallah yikilmaz guzelim ya benimde esim ayni sekilde biz yine onlardan gucluyuz bu durumda rabbim yardimcimiz olsun o ol dese aninda olur insallah olacak Allahim merhametini bizden esirgemez dualarimizi kabul eder insallah...bizde cocuklari cok seviyoruz boyle hasret olunca cocuk gormeye hamile gormeye dayanamiyorum kiskanmak degil bu nasil anlatilir bilmiyorum icimdeki aci... hakkimizda hayirlisi neyse o olsun :14::14::14:

bende son zamanlarımda hamilelere yada çocuklara dayanamaz olmuştum..belki kendimde değilde eşim bi çocuğu sevince yada bi komik bebek vidyosu izleyince bile deli oluyodum..niye izliyoki diyodum..Allah şaşırtmasın..allah vermeyeceği şeyi istetmezmiş..inşallah emeklerimizi boşa çevirmeyecek..hepimize nasip edecek..
senin kuzularda esssiz sessiz yatıyolar şimdi..az kalmış kavuşmana..sabır güzel kardeşim sabır..

canim merhaba bende gonal-f kullandim ama ignelerimin hepsini birlikte aldim toplamda 550 lira odedim 2 kutu gonalf 4 kutu cetrotide diye bir igne ve catlatma ignesi aldim bukadar verdim senin ilaclara hicmi rapor cikmiyor benim iki igneme rapor cikardilar hastaneden

Canım benim bir tane çocuğum var rapor olmuyo diye biliyorum onun için hiç araştırmadım:26::26::26:

Back