• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sanım hayırlı haberlerle gel inş yumurtaların güzel sağlıklı gelişiyorsur allahın izniyle

seb samsundamı yaşıyon canım benim ablam samsunda üniversite okudu orayı bilirim geldim samsuna yani güzel şehir

Canım aslen ankaralıyız eşimin işi sebebi ile 6 yıl önce taşındık
Ben çok seviyorum burayı
Samsuna geldiysen kesin bandırma vapurunu görmüşsündür tam onun karşısında oturuyorum
Sen nerde yaşıyorsun

Hiç sorma canım ya
Tüp bebekten geçtim bizimki bide pgt devlet onuda karşılamıyor
10 bini geçti şimdiden ya olmasaydı
Durumu olmayanlar kimbilir ne yapıyor
Allah herkesin yardımcısı olsun zor bu işler:5:

gerçekten çok zor maddi manevi çok yıpranoyo insan rabbim kimseye aratmasın evlat bizi böyle sevdi arattı inş tedavilerimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza alanlardan oluruz

Canım aslen ankaralıyız eşimin işi sebebi ile 6 yıl önce taşındık
Ben çok seviyorum burayı
Samsuna geldiysen kesin bandırma vapurunu görmüşsündür tam onun karşısında oturuyorum
Sen nerde yaşıyorsun

ben aslen trabzonluyum ama 12 yıldır bursada yaşıyorum bandırma vapurunu gördüm ama gezmek nasip olmadı biz kermes alışverişine gelmiştik 2 akşam orda arkadaşta kaldık ve gezdiğimiz yerleri çok beğenmiştim ablamın en çok sevdiği şehirdir samsun

gerçekten çok zor maddi manevi çok yıpranoyo insan rabbim kimseye aratmasın evlat bizi böyle sevdi arattı inş tedavilerimizin sonunda bebişlerimizi kucağımıza alanlardan oluruz

İnşallah canım
Ya gerçektende insanın hiç gözüne gelmiyo
Onun için dünyaları veririm her şeyim feda olsun yavruma:emir_bebek:
İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez
Burda olmazsa bile öbür dünyada mükafatını alırız:16:

Hiç sorma canım ya
Tüp bebekten geçtim bizimki bide pgt devlet onuda karşılamıyor
10 bini geçti şimdiden ya olmasaydı
Durumu olmayanlar kimbilir ne yapıyor
Allah herkesin yardımcısı olsun zor bu işler:5:

Gerçekten canım zor iş
Çok şükür bizler yaptırabiliyoruz ama maddiyatı olmayıp çocuk sahibi olamayan çok çift var

Gerçekten canım zor iş
Çok şükür bizler yaptırabiliyoruz ama maddiyatı olmayıp çocuk sahibi olamayan çok çift var

aynen benim tutmasa bidaha o kadar parayı anca 40 yaşıma kadar denkleştiririm ondan sonrada ya nasip

İnşallah canım
Ya gerçektende insanın hiç gözüne gelmiyo
Onun için dünyaları veririm her şeyim feda olsun yavruma:emir_bebek:
İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez
Burda olmazsa bile öbür dünyada mükafatını alırız:16:

aynen canım insanın gözüne gelmiyo hiç unutmam ablamla hamileydi kontrole gittik doktor alttan muayene edeceğim dedi bende doktordan eve geldiğimizde ben asla bunu yapamam diye konuşmaktan kendimi kaybetmiştim ama evladım olma ihtimalini duyduğum günden beri bunu hiç aklıma bile getirmedim rabbim çektiğimiz cefanın ecrini versin inş

ben aslen trabzonluyum ama 12 yıldır bursada yaşıyorum bandırma vapurunu gördüm ama gezmek nasip olmadı biz kermes alışverişine gelmiştik 2 akşam orda arkadaşta kaldık ve gezdiğimiz yerleri çok beğenmiştim ablamın en çok sevdiği şehirdir samsun

Bende trabzonu çok severim gerçi karadenizin heryeri ayrı bir güzel doğayı yeşilliği seven için bir cennet burası
Eşimde sık sık iş için trabzona gidiyor bazen bende gidiyorum

Bende trabzonu çok severim gerçi karadenizin heryeri ayrı bir güzel doğayı yeşilliği seven için bir cennet burası
Eşimde sık sık iş için trabzona gidiyor bazen bende gidiyorum

trabzondan başka şehirde hep derdim nefes alamam heralde ama bursayıda çok sevdim

aynen canım insanın gözüne gelmiyo hiç unutmam ablamla hamileydi kontrole gittik doktor alttan muayene edeceğim dedi bende doktordan eve geldiğimizde ben asla bunu yapamam diye konuşmaktan kendimi kaybetmiştim ama evladım olma ihtimalini duyduğum günden beri bunu hiç aklıma bile getirmedim rabbim çektiğimiz cefanın ecrini versin inş

Alttan muayene'yi hiç hiç yapamam diyenlerdendim bende evet
Oysaki 3 aylık evliydim daha ilk defa o çatala çıkmıştım nasıl çıkıldığını bilmiyordum
Doktorum düşük yapıyosun diyince şok olmuştum
Bide tüp bebeği hiç demiyorum zaten
Ama olsun bizden nice nice kötü durumda olan insanlar var
Nefes aldığımız sürece umut hep var:16:

Alttan muayene'yi hiç hiç yapamam diyenlerdendim bende evet
Oysaki 3 aylık evliydim daha ilk defa o çatala çıkmıştım nasıl çıkıldığını bilmiyordum
Doktorum düşük yapıyosun diyince şok olmuştum
Bide tüp bebeği hiç demiyorum zaten
Ama olsun bizden nice nice kötü durumda olan insanlar var
Nefes aldığımız sürece umut hep var:16:

aynen canım nefes aldığımız sürece umut var ve inş umudumuz bu tedavilerin sonunda bebişlerimizi kucağımıza almamız inş rabbiminde izniyle

Havinciğim hadi bizde yatalım artık baya geç olmuş
Mazallah yumoşlarımız etkilenmesin aman aman:1:

Back