eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Opusu olucak arkadaşlarım ilknur ve demet rahatca atlatırsnız inşallah...çatlatma iğnesini saat kaçta yaptırdıysanız o saatte opu yapıyolar yani bn gece 11 de vurundum sabah 11 de bayılttılar beni tabi bizide erkenden çağırdılar eşimden ilk örnek aldılar onlar hazırlanıyor bekliyor tazecik yumişlerle aşk yaşamaları için buluşuyorlar allah yardımcınız olsun sonumuz güzel olcak bu acıları hemen unutucaz...

inş canım inş o günler uzak değil hepimize hepimiz yazacağız bebeklerimize güzel şeyler rabbim hepimizin kucağını dolduracak inş

pişşt kuzuu hiç sahip çıkmıon bozuluyom:)))

ilknuruuum ben sana iyi şanslar diye yazmadım mı kiii? ayyy hepinizin opu birbirine karıştı ayoool :))) canımmm yumişlerin toplansın, güzel sağlıklı embriyolar olsun inşallaaah. bebişin kucağına gelsin inşallaaaaaah. bu arada ne de güzel anlatmışsın arkadaşlara durumu yavrum benim beaaa :)) de arada niye virüs virüs virüs yazıyo? :)))))

kıslar bu arada benim dün adetlenmem lazımdı şimdi de bir tık yok...hiç sekmeyen adetim 1 gün gecikti....adetlensem bende başlıcam ama ...tüp bebeğin heyecanından mı gelmedi acaba???

psikolojik olma ihtimali yüksek, ama ikinci hestia vakası olacaksan hiç hayır demem hani :)

merhaba anne adayları yarın yumurtam toplanacak korkuyorum(( sadece anestezi alacağım değilmi sonda takılacak mı o bile korkutuyor hiç ameliyat olmadım korkuyorum((

demetcim tüm bu eziyetli uğraşların içinde bir güzel şey varsa o da narkoz diyebilirim. ben de ilk narkozumu kürtajım için almıştım. senin gibi korkuyordum, tabi keşke hiç mecbur kalmasaydım ama hakkaten uzun zaman sonra birşey düşünmeden daldığım en kaliteli uykuydu. bu arada sen niye listede yoksun bakiim? gönder hemen bilgilerini de ekliyim...

psikolojik olma ihtimali yüksek, ama ikinci hestia vakası olacaksan hiç hayır demem hani :)

ayyyyyyy canımmmm ağzından bal damlıyoooo ....keşke olsam ama hiç umudum yok...bu arada hala tık yok...

yarın opusu olacak arkadaşlar ilknur ve demet Allah yardımcınız olsun inş. en güzel şekilde bunu da atlatırsınız sizinde çok az kaldı mutlu sona inş. bende arkanızdan geliyom inş. =)

canımmm benimm aminn...açıklayıcı bilgilerin için de çok teşekkürederim hemen ablama yetiştirmem lazım bu bilgileribak atlatacaksın inş...hiç korkma sonrasından da Allah ım ol dedi mi olur....Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş...bol bol dua edicem senin için...canım bu arada senin yumilerin en son kaç büyüdü?kaç tane oldu?ablama bunlarıda söylemem lazım...çünkü son tedavide çok üzülmüştü yarıda bırakmıştı.bu yöntemden haberi yok.Allah yar ve yardımcın olsun...iyi haberlerini yarına bekliyoruz...öptümmm...

hangi listede şekerim :)) ben 26 yaşında hiç aşılama tüp bebek yaptırmamış 1 yıllık evli inşallah Allahın izniyle hamile kalacak erkek inferlitesi olan bir bayanım:)))

Allah hepinizden razı olsun dualarınız güzel dilekleriniz için Allahım hepimize güzel hayırlı haberler nasip edecek inşallah...

demet arkadaşım senin de Allah yardımcın olsun...yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...

evet canım ben varım ve çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.... merak ettiğin bişey varsa özelden de mesaj atabilrsin...

canım çok sevindim senin adına inş bundan sonrada herşey yolunda gider güzel haberler verirsin bizlere inş

selam canim evet allah buyuk haberdar ederim tabiki guzelim sende sikma canini gelir sanada sira hayirlisi olsun

selam canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim yardimcin olsun bizi merakta birakma haber ver kesinlikle

hosgeldin canim insallah bukez olcak topigimiz ugur getirsin sana ignelerin yaptigi siskinlik oldu ama cok cekilmez degildi herkeste farkli olur allah yardimcin olsun

her işte ahyır vardır öyle düşünme ne olur. ne güzel sneı beklıyro yumişler saglıkla cogalıyorlar :) send epozitif ol
evet canim herseyde vardir bir hayir cok sukur tabi saglikliymis beni bekliyorlar bende onlari:)

insallah canim ya insallah cogalsin hasret bitsin artik

hangi listede şekerim :)) ben 26 yaşında hiç aşılama tüp bebek yaptırmamış 1 yıllık evli inşallah Allahın izniyle hamile kalacak erkek inferlitesi olan bir bayanım:)))

canım topicin ilk sayfasında bir listemiz var, orda herkesin bilgisini bulabilirsin...sen 39. sıradasın :) liste 41 olunca kapatcam listeyi totem yaptım. 41 kere maşallah olacak :))

sitem edip bizi terkeden ynz06 mıydı hatırlıyo musunuz? onun da bugün tedavi başlama tarihiymiş. ama o muydu emin olamadım.

selam güzel gönüllü yürekleri güzel anne adayları hepinize hayırlı bir akşam diliyorum

az önce doktorumla konuştum nasipse cuma günü saat 1 de benimde yumurtalar toplanacak rabbim hepimize hakkımızda heyırlı olanı hayırlı evlatlar nasip etsin

canım benim de 8 buçukta ama çok korkuyorum şu hsg canımı çok yaktı o yüzden inşallah canım güzel haberleri alacağız merak etme:)))

iyi aksamlar canim hic korkulacak birsey yok uyuyup uyaniyosun hersey bitmis oluyor insallah guzel haberler alirsiniz allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…