• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ne gariptir bende heyecan yok sadece ya yumurtalar döllenmese endişesi var inş yumurtalar toplandıktan sonra sağlıklı döllenir benimde endişelerim yersiz olduğunu anlarım rabbim hakkımda hayırlısını biliyordur hepimize hayırlı yazılar yazsın

AMİN canım...boşuna endişelenip üzme kendini Rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek inşallah:16:

kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm.....
artık listede tüp tıkalı kısmını silip sadece pcos yazabilirsinizz çünkü hsgde tüpler tıkalı çıkmasına rağman laparoskopide herşey normal çıktı :)))

gözün aydın çok sevindim :) herzaman güzel haberler alırsın inşallahhhh

aysma,mirage,havinsu saolun canlarım inşallah tutmuştur bebeğim çok merak ediyorum ya kaldı 10 gün :49:

AMİN canım...boşuna endişelenip üzme kendini Rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek inşallah:16:

inş canım inş arada işte aklıma öyle düşünce geliyo ondan takılıyom işte inş öyle bişeyle karşılaşmam rabbimin izniylede karşılaşmıyacağım inş rabbim hepimizin kucağını doldursun

arkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar:52::52:
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic

yaa çok şükür bence öyle düşünme bak herşey yolunda mükemmel şans yok dersen ters gider olumlu düşün herşeyde bi hayır var belki bu doktor senin için daha iyi olanıdır. bende senin gibi düşünürdüm terslikler hep beni bulurdu şimdi öyle yapmıyorum.

aysma,mirage,havinsu saolun canlarım inşallah tutmuştur bebeğim çok merak ediyorum ya kaldı 10 gün :49:

canım allahın izniyle tutmuştur nedense senin kesin hamile olduğundan başka bi düşünce geçmiyo aklımdan seni dokuz ay sonra bebeklerini kucağına almış güzel bir anne olarak görüyom hep aslında bu başlıktaki herkeste içine dahil rabbim aratıp bulanlardan bulupta kaybedenlerden etmesin sonunda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız canım bazen negatif düşünceler aklımı bulandırsada pozitif olmaya devam canım

yeşim canım aliimran suresinin 38. ayetinide sürekli oku o ayetin manası hazreti zekeriyya a.s hiç çocuğu yoktur ve rabbimden hayırlı bir evlat ister onu oku bu başlıktakilerde okuyun rabbimden hayırlı evlatlar istiyoruz dualarımız okuduğumuz kuranlarda buna vesiledir bide meryem suresini insan suresinide bu aşamada okuman çok iyi olur

canımmmm biliyorum çok merak ediyosunn biliyorum yüreğin taşıyor yerinden duramıyosun ama biraz düşünmemeye çalış senin için daha kolay geçer günler ve aynı zamanda stres yapmamış olursun:16:

aslında ne kadar kısa ama ne kadar uzun bir süre de mi?

ewet cnm belki 10 gün yıkılacağım belkide sizlere umut olup hep birlikte sevineceğim hamileyim diye haykırıp intikam almak istediklerimle muhattap olacağım...sonum ne olcak bilmiyorum ama heyecandan çok endişe olmaya başladı bende ya olmazsa ???? bu enkazın altından nasıl kalkarım;?o kdr güçsüz biriyim ki artık çoğu şeye sabrım kalmadı yıkılmaya bahane Arıyorum sanki...umarım 10 gün snra bu yazdığımı okur gülerim :14:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43:

ewet cnm belki 10 gün yıkılacağım belkide sizlere umut olup hep birlikte sevineceğim hamileyim diye haykırıp intikam almak istediklerimle muhattap olacağım...sonum ne olcak bilmiyorum ama heyecandan çok endişe olmaya başladı bende ya olmazsa ???? bu enkazın altından nasıl kalkarım;?o kdr güçsüz biriyim ki artık çoğu şeye sabrım kalmadı yıkılmaya bahane Arıyorum sanki...umarım 10 gün snra bu yazdığımı okur gülerim :14:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43:

canım benim kötü bişey olmuyacak allahın izniyle hep en iyiyi düşün rabbime sığın rabbim üzmeyecek seni 10 gün sonra gülerek inş grersin bu başlığa canım bu kötü düşünceleri aklından şimdi çıkarıyosun üzme yeğenlerimizi

havinsu cnm sen tedavimin en başından beri benden çok umutlu olduğunu söylüyorsun hislerin kuvveetlimi bilmiyorum ama senin içinden geçenlerin gerçekleşeceğini hissediyorum...meryem suresi ve ayetel küsrü okumaya devam ediyorum...transfer işleminde bile hem doktorumu bebeklerimi izledim hem dua ettim...tşk ederim güzel dileklerin için...

aysma gülümmmmmmmmmmm biliyosun elde olmayan duygular bunlar çok zor tedavi açıkcası ben bu kdr yıpranacağımı düşünmemiştim hormonlardan avuç avuç saçlarım dökülüyo karnım şiş opu günü çektiğim ağrılar psikolojim herşey meğer ne kdr ağırmış...inşllah 15 eylüde güzel haberi alırımda hepsini unuturm :5:

Ooooooooooooooooooooooooo Bütün kızlar toplandık gece gece ne güzel...ben kaçar canlar :16: bebeleri ezdim karnımda eğilmekten :9: yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar bbeksiz son gecelerimz olsun inşallah...allah dualarımızı kbl etsin...öpüldünz :21::21::21::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

havinsu cnm sen tedavimin en başından beri benden çok umutlu olduğunu söylüyorsun hislerin kuvveetlimi bilmiyorum ama senin içinden geçenlerin gerçekleşeceğini hissediyorum...meryem suresi ve ayetel küsrü okumaya devam ediyorum...transfer işleminde bile hem doktorumu bebeklerimi izledim hem dua ettim...tşk ederim güzel dileklerin için...

aysma gülümmmmmmmmmmm biliyosun elde olmayan duygular bunlar çok zor tedavi açıkcası ben bu kdr yıpranacağımı düşünmemiştim hormonlardan avuç avuç saçlarım dökülüyo karnım şiş opu günü çektiğim ağrılar psikolojim herşey meğer ne kdr ağırmış...inşllah 15 eylüde güzel haberi alırımda hepsini unuturm :5:

canım benim allahın izniyle herşey güzel olacak ben bu başlığı bulup sizleri okumaya başladığımda senin tüm yazıların heyecanlansdırıyodu beni bir insan bu kadar pozitifse endişe edeceği hiç birşey yok diye sen ne kadar pozitif olursan herşey daha güzel oluyo asla kara bulutları başının üstüne getirme hep güneş olsun etrafın ve inş 10 gün sonrada o güneşin ışığı bizede yansıyacak

canım benim meryem surasi insan suresinide oku insan suresi şuan nasıl desem içinde cesede ruh gelmesi için gün sayan bebişlerin var onlar için oku ve hayırlı evlat içinde yukarda yazdığım ayetide oku

slm kızlar nasılsınız yarın opusu olan arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inşallahhh çok güzel geçer bol bol yumuşlar toplanır:16::16::16:
Yeşimmmmmmmmmciiiiimmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmmm yeğenlerim nasıll üzüyolarmı anneleriniiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE

canımmmmmmmm iyi sayılırım bugün sürekli ağrılarım kramp şeklinde olmaya başladı...yeğenlerin canıma okuyo daha şimdiden teyzesi..bugün bi arkadaşla konuştum 37 yaşında ilk tüp denedi tutmadı 2 ay oluyo söyleyeli bugn benm durumumu sordu naptın die dedm işte transferin ertesi günü kasık ağrılarım kramplarım başladı ara sırada ateşim çıkıyo dedim bana dediki kullandığımız vajinal jel kasık ağrısına sebep oluyomuş we 8/9 veya 10 ,. günde lekelenmem olursa tutmuş oluyomuş bebek olmazsa kesin tutmamış oluyo dedi kafama takıldı moralim bozuldu pek kafam iyi değil yani :37: jeli opudan beri kullanıyorum böyle ağrı yapmamıştı transfer günüde ağrım yoktu sonraki gün başladı...senin fikrn nedir bu konuda gülümmmmmm :14:

ya dayanamadım yazıcam nerden biliyormuş kesin diye ne saçma bişi herkes herşeye farklı tepkiler veriyor. sen güzel canını sıkma hiç bunlara bence herşey yolunda işte. öyle bir kesinlik varsa doktorlar kan testi yapmasınlar hiç o zaman!!!

Ooooooooooooooooooooooooo Bütün kızlar toplandık gece gece ne güzel...ben kaçar canlar :16: bebeleri ezdim karnımda eğilmekten :9: yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar bbeksiz son gecelerimz olsun inşallah...allah dualarımızı kbl etsin...öpüldünz :21::21::21::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

sana hayırlı geceler canım rabbime emanet ettim seni hergün bir önceki gününden güzel olsun bebişleirn sana sıkı sıkı tutunsun inş

zaten hormon ilaçlarından hepten duygusallaşıyosun biliyorum anlıyorum seni bitanem ama bak sen çok güçlü bi kadınsın bu kadar zorluğun üstesinden geldin iğnelerini yaptın yumurtaların toplandı Rabbimin izniyle hepsini aştın yolun sonuna gelmişken kendini üzme diyorum stres yapıyosun lütfen yapma canım:20: o konuştuğun kadın seni çok etkilemiş sen böyle değildin bu günler en güzel günlerin kendine hamile gibi davran öyle düşün tamam mı tamam de içim rahatlasınn:14:

bu arada ben saçlarıı kestirdim kısacık. bir iyi geldi bu değişiklik ki sormayın. hayatımda yeni bir dönem başlıyo gibi oldum.

bence böyle hassas olman çok normal yaşanılanlar kolay şeyler değil ama rabbim herşeyin sabrını veriyor başa gelen çekiliyor en kötü yıkılıp üzülüyorsun ama yine toparlıyorsun çünkü hayat devam etmek zorunda umut dünyası işte insan umutsun yaşayamaz:) sen heppp ama heppppp güzelini düşün, senin için herşey yolunda şu an kötü olması için hiç bir neden yok pozitifffffff

bu arada ben saçlarıı kestirdim kısacık. bir iyi geldi bu değişiklik ki sormayın. hayatımda yeni bir dönem başlıyo gibi oldum.

değişime saçlardan başladın demek güzel ondan sonra tedavi ve bebişler derken rabbimin izniyle tamamen değişir hayatın

Back