• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

güne umutla başlamak güne seninle başlamak gibi yavrum hep hayalini kurdum çok uzaktın bana seni hep içimde yaşadım gözyaşlarıma geceler şahit oldu hep ya bu sefer olduysa umuduyla bekledim ay dönümlerini ama olmadı ışığım yoktu doğacakmıydı hiç düşünmedim ama yıl yılı kovaladı ve ışığım doğmuştu ve bende tutundum ışığa gidiyorum sana doğru yavrun ben sana hergün bir adım daha yaklaşıyorum sen bana son adımı atmayı sakın unutma yavrum ben sana sıkı sıkı sarılmışken sende sıkı sıkı tutun bana yavrum.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum.

canım öyle deme belki başka doktorun transfer etmeside senin için şanstır rabbim güzel gönlüne göre versin rabbim üzüntü keder yaşatmasın canım seninde inş bebişlerin sana tutunsun
aminn canim ya seninde gonlune gore versin insallah herseyde vardir bir hayir tabiki

inş sağlıklıdırlar canım bende sağlıklı olsunlar sağlıklı toplandıktan sonra döllensinler diye dua ediyom

insallah guzelim insallah olacak icini ferah tut rabbim yardimcin olsun

gelişmeler güzel yani, harika haber. doktor ile ilgili kısımda ise hayırlısı böyleymiş demek, takma kafaya. atla deve birşey değil ki zaten transfer. muayene etmeyi bilen doktor transferi de yapar tatlım ya. mesela yeşime söylesen o becerir artık transfer falan :))) biliyo işi artık...

:);)dogru soyluyosun yapar artik yesim ama insan korkuyo iste.. haklisin hayirlisi boyleymis demekki

Kızlarrr ben geldim gelişmeler vardır kesin yokluğumda hamiş çıktımı hamişş

ben uzun bir tatil yaptım hatta 2 tatil bir datçanın koyundaydık birde trabxona gittik köye o yüzden giremedim... Gelişmeler varmı bizde var bazı gelişmeler telden giriyorum evde bilg.dan girince anlatcam sizlere öpüyorum sizleri çok

güne umutla başlamak güne seninle başlamak gibi yavrum hep hayalini kurdum çok uzaktın bana seni hep içimde yaşadım gözyaşlarıma geceler şahit oldu hep ya bu sefer olduysa umuduyla bekledim ay dönümlerini ama olmadı ışığım yoktu doğacakmıydı hiç düşünmedim ama yıl yılı kovaladı ve ışığım doğmuştu ve bende tutundum ışığa gidiyorum sana doğru yavrun ben sana hergün bir adım daha yaklaşıyorum sen bana son adımı atmayı sakın unutma yavrum ben sana sıkı sıkı sarılmışken sende sıkı sıkı tutun bana yavrum.

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum.

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ağlattın bni güzelim ya ...........

selam güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugün yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hadi bismillah toptan yazayım
tubacım hadi gözün aydın sevindim adına
yeşim bebişler ne alemde kız bittimi kavgaları
ebruli allah yardımcın olsun haberdar et bizi olurmu tatlım sıkma kendini allah büyük
bide sıra bana geleydi eyiydi :26:

yapm nolur üzme kendini ben neler düşünmedimki kendimi kaybettim düşün daha 3 yıl olacak evleneli sen 13 yıl beklemişsin az daha sabır gelecek inanıyorum allah gerçekleştiremeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş üzme kendini burda birimiz üzülünce hepimiz üzülüyoruz çünkü bizi bizden başkası anlamıyor inş.. bigün gelecek bebeğine güzel şeyler yazacaksın burdan nasip olsun yeter dilerim gözyaşların artık sevinçten aksın öpüyorum...

gözün aydın...hayırlı olsun...

teşekkür ederim tatlım...

cok sevındım dahada kolaylasacak hersey

amin canım inşş

hg cnm gözün aydın hp böyle sevindirici haberler alalım inşallah

h.b canım hepimizden böyle haberler gelsin inşş...

gecmis olsun cok sevindim arkadasim senin icin allah yuzunu daima guldursun

teşekkür ederim canım

canım benim ne güzel bundan sonrada inş hep güzel haberler alırsın rabbim herşeyin en güzeliyle karşılaştırsın seni

inşş canım aynı güzellikte haberleri izlerden de bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

süperr, bu ne demek biliosun de mi, her an bebiş kendiliğinden gelebilir demek. :)) ayy inşallah öyle olur, ne güzel olur...

ayyy ağzından bal damlıyor canım bal damlıyor inşallah.... wallahi ne güzel our

ama kızlar nasıl bi sürpriz oldu anlatamam ben ameliyata tek tüpümü alın ama diğeri sağlıklıyla almayın falan diye girdim resmen tek tüpü gözden çıkardım da ikinci gitmesin diye bakıyordum anestezide ağrımçok diye ağladım ağladım gözümü hafif araladım o arada annemin iki tüpün de açık rahim ve yumurtalıklar normalmiş dedi o halde algılayamadım bile önce iyice ayılınca nasıl olur ya dedim ameliyattamı açılmış dedim hayır dediler dedimki allahın işi işte 2 senedir kapalı olduğu bilinen tüp rabbimin işi şimdi açık:)nasıl şükrettim nasıl ağladım bilemezsiniz.. hele annem eşimin duyduğu anı söyledi de gözleri parladı diyo allahım hamile olduğumuz anları duymayı da nasip etsin... :))

teşekkür ederim tatlım...

amin canım inşş

h.b canım hepimizden böyle haberler gelsin inşş...

teşekkür ederim canım

inşş canım aynı güzellikte haberleri izlerden de bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ayyy ağzından bal damlıyor canım bal damlıyor inşallah.... wallahi ne güzel our

ama kızlar nasıl bi sürpriz oldu anlatamam ben ameliyata tek tüpümü alın ama diğeri sağlıklıyla almayın falan diye girdim resmen tek tüpü gözden çıkardım da ikinci gitmesin diye bakıyordum anestezide ağrımçok diye ağladım ağladım gözümü hafif araladım o arada annemin iki tüpün de açık rahim ve yumurtalıklar normalmiş dedi o halde algılayamadım bile önce iyice ayılınca nasıl olur ya dedim ameliyattamı açılmış dedim hayır dediler dedimki allahın işi işte 2 senedir kapalı olduğu bilinen tüp rabbimin işi şimdi açık:)nasıl şükrettim nasıl ağladım bilemezsiniz.. hele annem eşimin duyduğu anı söyledi de gözleri parladı diyo allahım hamile olduğumuz anları duymayı da nasip etsin... :))

gözün aydın çok sevindim inşaallah hamile haberlerini de alırsın

Madende kömür elmasa dediki:"ey zeval bulunmamak tecellisine mazhar olan!(yani yani yok olmayan, biliyorsunuz elmas erimez yok olmaz) biz arkadaşız.nemiz varsa aynıdır(kimyada elmas ve kömürün karbon bileşenleri aynıdır, bir tane kömür alıp 1 atmosfer basınç uygulanırsa elmasa dönüşür) Cihanda aslımızın varlığı birdir.ben değersizim; madenimden eriyip gidiyorum.sense padişah tacının üstüne çıkıyorsun.benim toprak kadar kıymetim yok mayam kötü.Sen aynaların kalbini haseptteh parçalıyorsun.Beni herkes izliyor ateşe veriyor.Benim halime ağlamak lazım.Ben bir kıvılcımım.Seninse yüzünde dilinde,yıldızlar,güzellikler fışkırıyor"
elmas dediki;"ey ince gören ve ince düşünen arkadaş, kara toprak pişip olgunlaşınca yürekleri süsleyen mücevher olur"
çünkü elmas çok acı çeker.karbon toprağın üzerinde hiç acı çekmeden oluşur.onun için simsiyah ve karadır.ama elmas diplerde,senelerce, yanar yanartutuşur..ancak onca beladan sonra(basınç) elmas haline hiç yok olmayan haline geçer.ve dedi ki o;"sen vücudun yumuşak olduğun için yandın.acılara dayanamadığın için.KORKMA, GAM ÇEKME, VESVESELİ OLMA.."

demekki dünyada olgunlaşmanın üç yolu vardır..KORKMAMAK GAM ÇEKMEMEK VE HİÇ VESVESELİ OLMAMAK.

kıslar çok sık giremiyorum sayfalar almış başını gitmiş..bir gün okuldayım bir gün ankaradayım .. zor bir süreç yarından sonra çabamın sonucu ne olucak görücez.. umarım hepimiz için hayırlısı olurrr...

kızlar yaa sayfalar deli hızlı ilerliyo yetişemiyorum :)) giremedimde bikaç gündür.. allahım herkesin gönlüne göre versin emekleriniz boşa çıkmasın herkesin dileği ,kabul
olsun...bugün akşam ankaraya gidiyorum... adet olduğumda dr gitcem bi gelişme yada bilemediğim aklıma takılan bişey olduğunda size başvuururum tekrar... öpüyorum kızlar sizi :54::54::54::54:
allaha emanet olun ...:16::16::16::16:

yarın OPU OLCAM BUKETCİMMM

hadi hayırlısı...cihan hoca mı yapacak??
normal tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu..fiyat konuştunmu donduracanmı??
alper tunga öldümü ? ıssız acun kaldı mı??:52::52:
bütün bu sorularımın hepsine birden cevap verme olasılığın
a)belki
b)olabilir
c)düşünmem gerek
d)asla
e)hiçbiri:52:

bayanlar bende aranıza yenı katıldım ılk tup bebk denemem fulya bahcecıkte oldu ama malesef olumsuz sonuclandı . sımdı memorıal a baslıyorum gorusmeye gıttım glıfor ve vıtamın hapı verdı . ıns bu sefer olur .... bıde bısey sormak ıstıyorum ıgnelerın yarattıgı şişkinlik hıssı yerleştırmeden sonra gecıyormu? bende yerleştırmeden sonrada devam ettı regl olana kadar cok sıkıntı cektım cok berbat bısey ınsanda panık atak yaratıyor :((( tekrar aynı sey olur dıe cok korkuyorum fazla yumurta oluştuldugu ıcın oluyormus :((((

Allah umutlarını boşa çıkarmasın havincim. bu kadar umutla bakman çok hoşuma gidiyor. kaldı ki bu topicte umutsuzluğa izin yoki yer yok.

Kızlarrr ben geldim gelişmeler vardır kesin yokluğumda hamiş çıktımı hamişş

ben uzun bir tatil yaptım hatta 2 tatil bir datçanın koyundaydık birde trabxona gittik köye o yüzden giremedim... Gelişmeler varmı bizde var bazı gelişmeler telden giriyorum evde bilg.dan girince anlatcam sizlere öpüyorum sizleri çok

oh gez yavrum gezz :))) bomba gibi dönüyorsun desene...

Bu arada ben listemizi her gün güncelliyorum, yani sayfalar hızlı ilerliyor, birbirinizi takip etmek zor olur diye kim ne aşamada hep yazıyorum, listeyi takip edebilirsiniz.

benim her aşamamı hakan hocam yapıyor ki ben mucize olurum ya bebeğim olursa:))) tv ye beraber çıkcaz hakancığımla..fiyat 3750 ilaç hariç artı benim dışarıda büyütme sıvım 2 milyar
ilaçlarda tuttu 2 milyar ankara aksaray arası git gel tuttu 2 milyar yol yemek vs bu bebeği denemek bile 10 milyara maloldu yaklaşık:)) bida anca 1 sene sonra denerim:)) İnşallah hayırlısı ile mucize bebeğim gelirrrr de ben bu yazdıklarıma bakar bakar gülerimmm:)))

Back