• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel gönüllü yürekleri güzel anne adayları hepinize hayırlı bir akşam diliyorum

az önce doktorumla konuştum nasipse cuma günü saat 1 de benimde yumurtalar toplanacak rabbim hepimize hakkımızda heyırlı olanı hayırlı evlatlar nasip etsin

hadi hayırlı olsun canım...

evt canım yanlışım yoksa oydu niye öyle yaptı anlamadım

ne biliyim, her yazdığına cevap alamıyo diye kızdı zannımca. herkes herkese anında cvp veremez ki. benim de kafam karışıyo bazen kime cvp vermiştim kime vermemiştim hatırlamıyorum. malum kalabalığız artık.

canım çok saol allah razı olsun memnun olmana çok sevindim inş tedavin hayırlı bi şekilde sonlansın merak ettiklerimi özelden mesaj atıcam

canım yeni oldugum için özelden mesaj atamıyorum burdan soruyum,ssk lılar için muayene,tahliller ve laparoskopi için ne kadar ödedin,hafta başında görüşmek için gidicem,herşey yolunda giderse bi sorun çıkmassa başlıycaz inş tabi doktor ve merkez de inş güven verir bana bu 3.denemem olucak hayırlısı olur inş

canım çok saol allah razı olsun memnun olmana çok sevindim inş tedavin hayırlı bi şekilde sonlansın merak ettiklerimi özelden mesaj atıcam

canım topicin ilk sayfasında bir listemiz var, orda herkesin bilgisini bulabilirsin...sen 39. sıradasın :) liste 41 olunca kapatcam listeyi totem yaptım. 41 kere maşallah olacak :))

mirage benide eklermisin 12 yıllık evliyim 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif sebepsizlerdenim,önümüzdeki hafta merkezle görüşmem var

hangi listede şekerim :)) ben 26 yaşında hiç aşılama tüp bebek yaptırmamış 1 yıllık evli inşallah Allahın izniyle hamile kalacak erkek inferlitesi olan bir bayanım:)))
hayırlı olsun canım

selam güzel gönüllü yürekleri güzel anne adayları hepinize hayırlı bir akşam diliyorum

az önce doktorumla konuştum nasipse cuma günü saat 1 de benimde yumurtalar toplanacak rabbim hepimize hakkımızda heyırlı olanı hayırlı evlatlar nasip etsin
hayırlı olur sımsıkı tutunurla insaalahh

mirage benide eklermisin 12 yıllık evliyim 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif sebepsizlerdenim,önümüzdeki hafta merkezle görüşmem var
kolay gelsın hayırlı olsun sanada arkadasım

evet canım ben varım ve çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.... merak ettiğin bişey varsa özelden de mesaj atabilrsin...

ben yeni oldugum için özelden mesaj atamıyorum,ssk lılar için muayene,tahliller ve laparoskopinin ücretlerini ögrenmek istiyorum,memnun olmanda içimi rahatlattı 3. denemem olucak bu yüzden çok tedirginim kısmetse hafta başı merkezle görüşücem ve bi aksilik çıkmasa tedaviye başlamayı düşünüyorum

niss cnm hg aramıza allah yardımcın olsun sen bayağı yıpranmışsın inş bu defa son olur...nerde tedavini olucaksın

slm kızlar nasılsınız yarın opusu olan arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inşallahhh çok güzel geçer bol bol yumuşlar toplanır:16::16::16:
Yeşimmmmmmmmmciiiiimmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmmm yeğenlerim nasıll üzüyolarmı anneleriniiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AysMa canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg napıyosun ben seni çok özledim :5:

slm kızlar nasılsınız yarın opusu olan arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inşallahhh çok güzel geçer bol bol yumuşlar toplanır:16::16::16:
Yeşimmmmmmmmmciiiiimmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmmm yeğenlerim nasıll üzüyolarmı anneleriniiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE

canımmmmmmmm iyi sayılırım bugün sürekli ağrılarım kramp şeklinde olmaya başladı...yeğenlerin canıma okuyo daha şimdiden teyzesi..bugün bi arkadaşla konuştum 37 yaşında ilk tüp denedi tutmadı 2 ay oluyo söyleyeli bugn benm durumumu sordu naptın die dedm işte transferin ertesi günü kasık ağrılarım kramplarım başladı ara sırada ateşim çıkıyo dedim bana dediki kullandığımız vajinal jel kasık ağrısına sebep oluyomuş we 8/9 veya 10 ,. günde lekelenmem olursa tutmuş oluyomuş bebek olmazsa kesin tutmamış oluyo dedi kafama takıldı moralim bozuldu pek kafam iyi değil yani :37: jeli opudan beri kullanıyorum böyle ağrı yapmamıştı transfer günüde ağrım yoktu sonraki gün başladı...senin fikrn nedir bu konuda gülümmmmmm :14:

havincim cumaya az kaldı heycanlımısın canım:52:

canım ne gariptir bende heyecan yok sadece ya yumurtalar döllenmese endişesi var inş yumurtalar toplandıktan sonra sağlıklı döllenir benimde endişelerim yersiz olduğunu anlarım rabbim hakkımda hayırlısını biliyordur hepimize hayırlı yazılar yazsın

ekledim canım. yaşını ve merkezinin adını da verir misin?

Yeşimmmmmmmmmciiiiimmmmmmmmmmm nasılsın canımmmmmmmmmm yeğenlerim nasıll üzüyolarmı anneleriniiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE

canımmmmmmmm iyi sayılırım bugün sürekli ağrılarım kramp şeklinde olmaya başladı...yeğenlerin canıma okuyo daha şimdiden teyzesi..bugün bi arkadaşla konuştum 37 yaşında ilk tüp denedi tutmadı 2 ay oluyo söyleyeli bugn benm durumumu sordu naptın die dedm işte transferin ertesi günü kasık ağrılarım kramplarım başladı ara sırada ateşim çıkıyo dedim bana dediki kullandığımız vajinal jel kasık ağrısına sebep oluyomuş we 8/9 veya 10 ,. günde lekelenmem olursa tutmuş oluyomuş bebek olmazsa kesin tutmamış oluyo dedi kafama takıldı moralim bozuldu pek kafam iyi değil yani :37: jeli opudan beri kullanıyorum böyle ağrı yapmamıştı transfer günüde ağrım yoktu sonraki gün başladı...senin fikrn nedir bu konuda gülümmmmmm :14:

yeşimcim alakası yok, tamamen hurafe. benim kankamda öyle birşeyler olmadı, gayet doğurdu ikizlerini. dinleme herkesin her dediğini.

canımm bence bikere lekelenme gelmezse tutmamış diye bişey yok kesinlikle lekelenme gelmeden gebe kalan çooook benimde lekelenme olmadı ama tutmuştu sonuçta kesinlikle bunları kafana takıp canını sıkma bebelerinide üzme pozitif ol onlar seninle birlikteler tadını çıkar evet o kullanılan jel kasık ağrısı yapıyor ama herkeste yapmaz canım benim sen içini ferah tut ne olursun dua et bol bol az kaldı güzel haberi almamızaaa Rabbimin izniyle:16:

canım herkesin söylediğini kafana takma herkesin vucudu aynı tepkileri verecek diye bi kural yok canım allahın izniyle senin bebeklerin sana sıkı sıkı tutunacak rabbiminde izniyle kucağına alacaksın bebişlerini bundan başka bişey düşünme

Back