- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
ilknur dışarıda büyütme sıvısı nedir..bana 3750 dediler sadece başkada bi fiyat vermediler(ilaç hariç)benim her aşamamı hakan hocam yapıyor ki ben mucize olurum ya bebeğim olursa:))) tv ye beraber çıkcaz hakancığımla..fiyat 3750 ilaç hariç artı benim dışarıda büyütme sıvım 2 milyar
ilaçlarda tuttu 2 milyar ankara aksaray arası git gel tuttu 2 milyar yol yemek vs bu bebeği denemek bile 10 milyara maloldu yaklaşık:)) bida anca 1 sene sonra denerim:)) İnşallah hayırlısı ile mucize bebeğim gelirrrr de ben bu yazdıklarıma bakar bakar gülerimmm:)))
gözün aydın çok sevindim inşaallah hamile haberlerini de alırsın
benim her aşamamı hakan hocam yapıyor ki ben mucize olurum ya bebeğim olursa:))) tv ye beraber çıkcaz hakancığımla..fiyat 3750 ilaç hariç artı benim dışarıda büyütme sıvım 2 milyar
ilaçlarda tuttu 2 milyar ankara aksaray arası git gel tuttu 2 milyar yol yemek vs bu bebeği denemek bile 10 milyara maloldu yaklaşık:)) bida anca 1 sene sonra denerim:)) İnşallah hayırlısı ile mucize bebeğim gelirrrr de ben bu yazdıklarıma bakar bakar gülerimmm:)))
insaalah canım aynı durumdayız hayırlısıAhh canım inşaallah
Ara vermeden başladık benim bir kızım var o çok istiyor bir kardeşim olsun diyor
Beni çok bunalttı bende hemen başladım bakalım inşaallah kızıma bir kardeş gelir
her işte ahyır vardır öyle düşünme ne olur. ne güzel sneı beklıyro yumişler saglıkla cogalıyorlar :) send epozitif olarkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic
canım benim doktorum öyle dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi bana bunlarıbugün saat 20:30 arıyacağım onu ona göre vuracağım saati söyleyecek nasipse cuma günüde toplanacak yumurtalar inş sağlıklı döllenirler ve sıkı sıkı tutunurlar bana
insaaalh canım bunca zamandan sonra umaırm hamılelik duygusunu yasarsın bebegınıde kucagına alırsın.insaalah tatlım
canım bende okadar bilmiyom bak mikroenjeksiyonu senden duydum doktorumun çizdiği yol haritasında devam ediyom şimdiye kadar herşey güzel geldi inş bundan sonrada öyle olurbe
canım bzid emıkro yöntemını kullanıyrz erkekte morfoloji vars akullanılıyor
kolay gelsın. emekelrını krşılıgını alırsın insaaalahkıslar çok sık giremiyorum sayfalar almış başını gitmiş..bir gün okuldayım bir gün ankaradayım .. zor bir süreç yarından sonra çabamın sonucu ne olucak görücez.. umarım hepimiz için hayırlısı olurrr...
, teşekkürlerkızlar yaa sayfalar deli hızlı ilerliyo yetişemiyorum :)) giremedimde bikaç gündür.. allahım herkesin gönlüne göre versin emekleriniz boşa çıkmasın herkesin dileği ,kabul
olsun...bugün akşam ankaraya gidiyorum... adet olduğumda dr gitcem bi gelişme yada bilemediğim aklıma takılan bişey olduğunda size başvuururum tekrar... öpüyorum kızlar sizi
allaha emanet olun ...
gelecek canım bebeğin bu kadara emege gelecekbenim her aşamamı hakan hocam yapıyor ki ben mucize olurum ya bebeğim olursa:))) tv ye beraber çıkcaz hakancığımla..fiyat 3750 ilaç hariç artı benim dışarıda büyütme sıvım 2 milyar
heyecandandır hayırlısı canımkıslar bu arada benim dün adetlenmem lazımdı şimdi de bir tık yok...hiç sekmeyen adetim 1 gün gecikti....adetlensem bende başlıcam ama ...tüp bebeğin heyecanından mı gelmedi acaba???
arkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic
merhaba anne adayları yarın yumurtam toplanacak korkuyorum(( sadece anestezi alacağım değilmi sonda takılacak mı o bile korkutuyor hiç ameliyat olmadım korkuyorum((
canım hayırlısı olsun hiç korkma bunu da rahat bi şekilde atlatırsın inş.
ilknur dışarıda büyütme sıvısı nedir..bana 3750 dediler sadece başkada bi fiyat vermediler(ilaç hariç)
birde niye mucize olacak anlamadım.gerçi hepsi birer mucize de.. bu tv olayı doğrumu yoksa dalgamı:)))bak kekleme beni..
canım seni forumun başından beri takip etmeye çalışıyorum.benim ablamla sorununuz aynı sanırım ablam hiç adetini kendiliğinden göremedi.yumurtlaması olmuyo.ilaçla adet görüyo hep.sende mi öylesin?ablamın hep tüp bebek tedavileri yarıda kaldı yumurtası büyümediği için.seninde öyle sanırım.yumurtan büyümesede alıcaklar ve dışarıda mı büyütcekler canım.yazdıklarından anladığım doğru mu?
tatlım yanlış anlama ne olur ablam evliliğinin 10 yılına girdi hep yarıda kaldı tedavileri kendisi izmirde eger doğru anladıysam yazdıklarını ablamada bir umut olucaksın.onu iyice senden anladıktan sonra arayıp ankara ya çağırıcam.oda bu yumurtayı dışarıda büyütme işlemini deneyecektir.
Allah bebeğine kavuştursun canımmmm...dualarım sizinle.
benimde OPUM sabah 9da .. ben sonrasından korkuyorum ya döllenmzlerse ya transfer olmazsa bana hertürlü acıyı yaşatsalar ama bebeğim transfer olsa ve ben de bu heyecanı yaşayıp pozitifi görsem Rabbimin izniyleee..... Rabbim seninde yardımcın olsunnnmerhaba anne adayları yarın yumurtam toplanacak korkuyorum(( sadece anestezi alacağım değilmi sonda takılacak mı o bile korkutuyor hiç ameliyat olmadım korkuyorum((
canım benim de 8 buçukta ama çok korkuyorum şu hsg canımı çok yaktı o yüzden inşallah canım güzel haberleri alacağız merak etme:)))
benim de 09 ,00 da ... :) Allah yar ve yardımcımız olsunnn
Madende kömür elmasa dediki:"ey zeval bulunmamak tecellisine mazhar olan!(yani yani yok olmayan, biliyorsunuz elmas erimez yok olmaz) biz arkadaşız.nemiz varsa aynıdır(kimyada elmas ve kömürün karbon bileşenleri aynıdır, bir tane kömür alıp 1 atmosfer basınç uygulanırsa elmasa dönüşür) Cihanda aslımızın varlığı birdir.ben değersizim; madenimden eriyip gidiyorum.sense padişah tacının üstüne çıkıyorsun.benim toprak kadar kıymetim yok mayam kötü.Sen aynaların kalbini haseptteh parçalıyorsun.Beni herkes izliyor ateşe veriyor.Benim halime ağlamak lazım.Ben bir kıvılcımım.Seninse yüzünde dilinde,yıldızlar,güzellikler fışkırıyor"
elmas dediki;"ey ince gören ve ince düşünen arkadaş, kara toprak pişip olgunlaşınca yürekleri süsleyen mücevher olur"
çünkü elmas çok acı çeker.karbon toprağın üzerinde hiç acı çekmeden oluşur.onun için simsiyah ve karadır.ama elmas diplerde,senelerce, yanar yanartutuşur..ancak onca beladan sonra(basınç) elmas haline hiç yok olmayan haline geçer.ve dedi ki o;"sen vücudun yumuşak olduğun için yandın.acılara dayanamadığın için.KORKMA, GAM ÇEKME, VESVESELİ OLMA.."
demekki dünyada olgunlaşmanın üç yolu vardır..KORKMAMAK GAM ÇEKMEMEK VE HİÇ VESVESELİ OLMAMAK.
amin havin su Allah razı olsun tatlımmmmmmmmmmm
Allah umutlarını boşa çıkarmasın havincim. bu kadar umutla bakman çok hoşuma gidiyor. kaldı ki bu topicte umutsuzluğa izin yoki yer yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?