• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızzzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm.....
artık listede tüp tıkalı kısmını silip sadece pcos yazabilirsinizz çünkü hsgde tüpler tıkalı çıkmasına rağman laparoskopide herşey normal çıktı :)))

artık listede tüp tıkalı kısmını silip sadece pcos yazabilirsinizz çünkü hsgde tüpler tıkalı çıkmasına rağman laparoskopide herşey normal çıktı :)))

gözün aydın...hayırlı olsun...

Son düzenleme:

cok sevındım dahada kolaylasacak hersey

Aselk merhaba canım bana hatırlarsan özel mesaj atmıştın kaç tane yumurta transfer ettiler diye
Canım çok tebrik ediyorum hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Benim ilki tutmadı olmadı şimdi ikinciye uğraşıyoruz bugün 4 iğnemi oldum
Seninde duanı bekliyoruz canım
Topikteki arkadaşlarım ve benim için

Selam tatlım ,
evet hatırladım seni . yeni tedavine vakit kaybetmeden başlamana çok sevindim vcanım . bu sefer dilerim her şey yolunda gider ve meleğine kavuşursun .
en önemlisi pes etmemek ve sen bunu başarmışsın tatlım sonucunda da yüzün gülecek eminim buna .

Canim bugün adet olurum diye persembeye randevu almistim ama tık yok bakalim yarina adet olursam cumAya bende baslarim sizde 3.gun mu basladiniz doktor bana 3.gunu gel.dedi de?bu arada insallah iyisindir kanaman agrin falan yok di mi canim?

evt canım 3. günü başladık ağrı yok da bu iğneler bende aşırı halsizlik ve mide bulantısı yapıyor

Selam tatlım ,
evet hatırladım seni . yeni tedavine vakit kaybetmeden başlamana çok sevindim vcanım . bu sefer dilerim her şey yolunda gider ve meleğine kavuşursun .
en önemlisi pes etmemek ve sen bunu başarmışsın tatlım sonucunda da yüzün gülecek eminim buna .

Ahh canım inşaallah
Ara vermeden başladık benim bir kızım var o çok istiyor bir kardeşim olsun diyor
Beni çok bunalttı bende hemen başladım bakalım inşaallah kızıma bir kardeş gelir

hg cnm gözün aydın hp böyle sevindirici haberler alalım inşallah

monodoks esinizd eiçtimi monodoksa ne zaman basladınız?

hayir canim esim icmedi yumurta toplandiktan sonra verdi bir kacgun kullandim sadece

prednol ne canım ? yok cnm iğne vermedi bANA ne iğnesi ki :17: merak ettim neden vermediler :37:

canim emin degilim ama agri kesici galiba prednol..bebisin tutunmasi icin verdi canim igneyi sanada bant vermis ayni gorevi yapiyordur belki

ebrulıcım allah yardımcın olsun.geçmış olsun.umarım guzel haberler alırsın

sagol guzelim insallah
merhaba kızlar foruma yeni katıldım :)
Bizde tedaviye başladık Rabbim hakkımızda hayırlar nasip etsin inşallah..

merhaba hosgeldin canim hayirli olsun tedavin

gecmis olsun cok sevindim arkadasim senin icin allah yuzunu daima guldursun

Son düzenleme:

canım benim ne güzel bundan sonrada inş hep güzel haberler alırsın rabbim herşeyin en güzeliyle karşılaştırsın seni

çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla tedavinden sonuç alırsın inşallah...

inş canım inş tek duam bu zaten bu akşam nasipse doktorla konuşacağım çatlatma iğnelerini hanki saatte vuracağımı söyleyecek ona göre cuma yumurtalarım toplanacak inş herşey güzel olur hepimiz için rabbim kucağımızu doldursun inş

arkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar:52::52:
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic

yaa tüp bebekte de mi çatlatma iğnesi vuruyolar..iyide benim yumurtalar çatlamıyoki nasıl olacak???????luf denilen bi sorun var bende..ama sanırım sizinkisi mikroenjeksiyon olmayacak..bildiğim kadarıyla mikro enjeksiyonda yumurtanın içine zerkediliyor spermler..yumurtanın çatlayıp çatlamaması çok önemli değil bu nedenle..ay bilemedim şimdi kafam karıştı.????

canım benim doktorum öyle dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi bana bunlarıbugün saat 20:30 arıyacağım onu ona göre vuracağım saati söyleyecek nasipse cuma günüde toplanacak yumurtalar inş sağlıklı döllenirler ve sıkı sıkı tutunurlar bana

canım bende okadar bilmiyom bak mikroenjeksiyonu senden duydum doktorumun çizdiği yol haritasında devam ediyom şimdiye kadar herşey güzel geldi inş bundan sonrada öyle olur

arkadaslar emriyolog aradi benim embriyolar dun 8 tane demisti bugun 9 tane dedi heralde benim bebisler orda bolunup cogaliyorlar:52::52:
hepsi saglikli dedi 5. gune kadar durabilirmis cumartesi gunu transfer olacak hic bir sorun olmazsa insallah olmaz ama aklima takilan birsey varki benim doktorum cumartesi yokmus hastanede baska doktor transfer edecekmis guvenebilecegim birimi merak ediyorum cok tedirgin oldum ya bende sans yok hic

canım öyle deme belki başka doktorun transfer etmeside senin için şanstır rabbim güzel gönlüne göre versin rabbim üzüntü keder yaşatmasın canım seninde inş bebişlerin sana tutunsun

Selam güzel anneler (transfer olanlar :1:) ve anne adayları ( tedavide olanlar ve bekleyenler ) :16:Maşallah topikte herşey yolunda. Moraller iyi. Tedaviler devam ediyor. İnşallah ilk olarak Yeşim'in 3'üz haberi ile sevineceğiz :16: Devamında da hamile haberleri çoğalacak.. :24: Bu süreçte olumlu olmak , olumlu düşünmek çok önemli. Bence hiç kötü düşünceler paylaşamayalım. Beynimizi kötüye programlamayalım.. Evrene olumlu sinyaller gönderelim. Ben pozitif düşüncenin gücüne inanıyorum. Bol bol güzel hayaller kurmak lazım.. Bebişlerin sağlıkla doğduğu, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız gibi...

canım benim bu yazına sonuna kadar katılıyorum ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar kötü hissediyoz kendimizi herşey güzel olcak diye düşünelim allahın izniylede olcak rabbim isteyip arayan kullarını yarı yolda bırakmaz hepimizin bebeği olacak hepimizin ocağı şenlenecek rabbimin izniyle

tedavin hayırlı olsun sevgili arkadaşım rabbim hayırlı haberler paylaşmanı bu sayfada nasip etsin

canım benim doktorum öyle dedi 2 tane çatlatma iğnesi verdi bana bunlarıbugün saat 20:30 arıyacağım onu ona göre vuracağım saati söyleyecek nasipse cuma günüde toplanacak yumurtalar inş sağlıklı döllenirler ve sıkı sıkı tutunurlar bana

canım bende okadar bilmiyom bak mikroenjeksiyonu senden duydum doktorumun çizdiği yol haritasında devam ediyom şimdiye kadar herşey güzel geldi inş bundan sonrada öyle olur

inşallah sevgili arkadaşım..senin hikayeni biliyorum topikten..inşallah hayırlısı olur ve sağlıkla sıhhatle tutunurlar sana...

tüp bebekde embriyologların yaptığı iki yöntem var..biri olgunlaşıp çatlayıp toplanan yumurtalar ile spermin, özel bir kap içine bırakılması(rahmi taklit eden özel kaplar) ve spermlerin döllenmesini beklemek..eğer yumurtalar çatlıyorsa bu yolu kullanıyorlar..misal ebru arkadaşda 6 dan 8 e çıkmış diyor.. çünkü döllenme olmuş..ama benim gibi yumurtalar çatlamıyorsa, çok ince bir iğne ile hücrenin içine spermi enjekte ediyorlar..mikroenjeksiyon..dolayısıyla mikroenjeksiyonda doğal seçilim olmuyor..embriyolog hangi spermi seçiyorsa o yumurtayı o sperm döllüyo..neticede her şey allahın OL demesiyle oluyo..içimizi ferah tutalım..gönlümüzü bol geniş tutalımki daralmayalım sıkılmayalım..çekilen her cefanın muhakkak allah katında bir mükafatı var..ama ne şekilde tecelli edeceğini bizler bilemeyiz...

hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun. yaşını, tüp bebek merkezini, sorunun ne olduğunu, tedavinin hangi aşamasında olduğunu yazabilirsen seni listeye eklerim.

süperr, bu ne demek biliosun de mi, her an bebiş kendiliğinden gelebilir demek. :)) ayy inşallah öyle olur, ne güzel olur...

gelişmeler güzel yani, harika haber. doktor ile ilgili kısımda ise hayırlısı böyleymiş demek, takma kafaya. atla deve birşey değil ki zaten transfer. muayene etmeyi bilen doktor transferi de yapar tatlım ya. mesela yeşime söylesen o becerir artık transfer falan :))) biliyo işi artık...

inşallah sevgili arkadaşım..senin hikayeni biliyorum topikten..inşallah hayırlısı olur ve sağlıkla sıhhatle tutunurlar sana...

tüp bebekde embriyologların yaptığı iki yöntem var..biri olgunlaşıp çatlayıp toplanan yumurtalar ile spermin, özel bir kap içine bırakılması(rahmi taklit eden özel kaplar) ve spermlerin döllenmesini beklemek..eğer yumurtalar çatlıyorsa bu yolu kullanıyorlar..misal ebru arkadaşda 6 dan 8 e çıkmış diyor.. çünkü döllenme olmuş..ama benim gibi yumurtalar çatlamıyorsa, çok ince bir iğne ile hücrenin içine spermi enjekte ediyorlar..mikroenjeksiyon..dolayısıyla mikroenjeksiyonda doğal seçilim olmuyor..embriyolog hangi spermi seçiyorsa o yumurtayı o sperm döllüyo..neticede her şey allahın OL demesiyle oluyo..içimizi ferah tutalım..gönlümüzü bol geniş tutalımki daralmayalım sıkılmayalım..çekilen her cefanın muhakkak allah katında bir mükafatı var..ama ne şekilde tecelli edeceğini bizler bilemeyiz...

inş sevgili arkadaşım inş rabbim hepiöizin kalbini biliyo rabbim hepimizin kucağını doldurur inş.

bak bunu bilmiyodum o kadar tüp bebekle alakalı araştırma yaptığım halde rabbim herşeyin en güzelini bilir bizim yaşadıklarımızı çektiklerimizi görüyo rabbim arayıpta bulanlardan kucağına bebeğini alanlardan eyle bizi.

Back