kimse varmııııııııııı
aminn canim ya seninde gonlune gore versin insallah herseyde vardir bir hayir tabikicanım öyle deme belki başka doktorun transfer etmeside senin için şanstır rabbim güzel gönlüne göre versin rabbim üzüntü keder yaşatmasın canım seninde inş bebişlerin sana tutunsun
inş sağlıklıdırlar canım bende sağlıklı olsunlar sağlıklı toplandıktan sonra döllensinler diye dua ediyom
gelişmeler güzel yani, harika haber. doktor ile ilgili kısımda ise hayırlısı böyleymiş demek, takma kafaya. atla deve birşey değil ki zaten transfer. muayene etmeyi bilen doktor transferi de yapar tatlım ya. mesela yeşime söylesen o becerir artık transfer falan :))) biliyo işi artık...
güne umutla başlamak güne seninle başlamak gibi yavrum hep hayalini kurdum çok uzaktın bana seni hep içimde yaşadım gözyaşlarıma geceler şahit oldu hep ya bu sefer olduysa umuduyla bekledim ay dönümlerini ama olmadı ışığım yoktu doğacakmıydı hiç düşünmedim ama yıl yılı kovaladı ve ışığım doğmuştu ve bende tutundum ışığa gidiyorum sana doğru yavrun ben sana hergün bir adım daha yaklaşıyorum sen bana son adımı atmayı sakın unutma yavrum ben sana sıkı sıkı sarılmışken sende sıkı sıkı tutun bana yavrum.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum.
güne umutla başlamak güne seninle başlamak gibi yavrum hep hayalini kurdum çok uzaktın bana seni hep içimde yaşadım gözyaşlarıma geceler şahit oldu hep ya bu sefer olduysa umuduyla bekledim ay dönümlerini ama olmadı ışığım yoktu doğacakmıydı hiç düşünmedim ama yıl yılı kovaladı ve ışığım doğmuştu ve bende tutundum ışığa gidiyorum sana doğru yavrun ben sana hergün bir adım daha yaklaşıyorum sen bana son adımı atmayı sakın unutma yavrum ben sana sıkı sıkı sarılmışken sende sıkı sıkı tutun bana yavrum.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum.
gözün aydın...hayırlı olsun...
cok sevındım dahada kolaylasacak hersey
hg cnm gözün aydın hp böyle sevindirici haberler alalım inşallah
gecmis olsun cok sevindim arkadasim senin icin allah yuzunu daima guldursun
canım benim ne güzel bundan sonrada inş hep güzel haberler alırsın rabbim herşeyin en güzeliyle karşılaştırsın seni
süperr, bu ne demek biliosun de mi, her an bebiş kendiliğinden gelebilir demek. :)) ayy inşallah öyle olur, ne güzel olur...
teşekkür ederim tatlım...
amin canım inşş
h.b canım hepimizden böyle haberler gelsin inşş...
teşekkür ederim canım
inşş canım aynı güzellikte haberleri izlerden de bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
ayyy ağzından bal damlıyor canım bal damlıyor inşallah.... wallahi ne güzel our
ama kızlar nasıl bi sürpriz oldu anlatamam ben ameliyata tek tüpümü alın ama diğeri sağlıklıyla almayın falan diye girdim resmen tek tüpü gözden çıkardım da ikinci gitmesin diye bakıyordum anestezide ağrımçok diye ağladım ağladım gözümü hafif araladım o arada annemin iki tüpün de açık rahim ve yumurtalıklar normalmiş dedi o halde algılayamadım bile önce iyice ayılınca nasıl olur ya dedim ameliyattamı açılmış dedim hayır dediler dedimki allahın işi işte 2 senedir kapalı olduğu bilinen tüp rabbimin işi şimdi açık:)nasıl şükrettim nasıl ağladım bilemezsiniz.. hele annem eşimin duyduğu anı söyledi de gözleri parladı diyo allahım hamile olduğumuz anları duymayı da nasip etsin... :))
tedavin hayırlı olsun sevgili arkadaşım rabbim hayırlı haberler paylaşmanı bu sayfada nasip etsin
kıslar çok sık giremiyorum sayfalar almış başını gitmiş..bir gün okuldayım bir gün ankaradayım .. zor bir süreç yarından sonra çabamın sonucu ne olucak görücez.. umarım hepimiz için hayırlısı olurrr...
yarın OPU OLCAM BUKETCİMMM
Kızlarrr ben geldim gelişmeler vardır kesin yokluğumda hamiş çıktımı hamişş
ben uzun bir tatil yaptım hatta 2 tatil bir datçanın koyundaydık birde trabxona gittik köye o yüzden giremedim... Gelişmeler varmı bizde var bazı gelişmeler telden giriyorum evde bilg.dan girince anlatcam sizlere öpüyorum sizleri çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?