Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese.. ben soya lesitin kullanıyorum yumurta gelişmesine faydası varmıs..
bebe asprini,estroferm,vajinal jel,climara bant,3 günde bitecek şekilde monadoks diye aantbiyotik,folic plus/ bunları verdiler cnm...antbiyotik transfer günün kdr bitmişti diğerlerine aynen devam ediyorum kullanmaya peki sana ne verdiler cnm?
monodoks esinizd eiçtimi monodoksa ne zaman basladınız?banada jel, monodoks, prednol yazdi ben sadece jeli aldim eczaneden digerleri onceki tedaviden kalmisti evde vardi banada ilk tedavide vermisti estrofem ama bukez vermedi nedense bakalim transferden sonra ne vericek..transferden sonra igne vermemis yani sana ne guzel bana ilk tedavimde 5 gunluk igne vermisti kalcalarim delik desik olmustu ya
günaydın canım umutla yeni güne baslamak ıstıyorum. hayıt tohumu cesıtlı bıtkile rkullanmaya basladım.reglıme az kaldı cok heyecanlıyım sen nasılsın nasıl gııdyor kendını nasıl hissedıyorsun
banada jel, monodoks, prednol yazdi ben sadece jeli aldim eczaneden digerleri onceki tedaviden kalmisti evde vardi banada ilk tedavide vermisti estrofem ama bukez vermedi nedense bakalim transferden sonra ne vericek..transferden sonra igne vermemis yani sana ne guzel bana ilk tedavimde 5 gunluk igne vermisti kalcalarim delik desik olmustu ya
amin canım insaalah tutsunda saglıkla dünyaya gelsınler yada gelsınde ..baska ne isteriz. zaten kana baktırdıgında sevıyesi yuksekse ikşz veya üçüz oldugu belli olur.dah ayuksek cıkar hormon sevıyen heyecan doruktaheyecan yapma sakin ol herşey yolunda gidecek güzel kızına kardeş gelicek iyiyim bende bugün kasık ağrım hafifledi bayağı...merak içindeyim üçüzlerim tuttumu diye...sağlıklı olsunda 1 tane olsun yeter inşsllsh tutmuştur bebeğim olumsuz bişey hiç aklıma gelmiyo walla inş sonu güzel olur hikayemin
Günaydın cnm burdayım dün akşam girdim size yazdım yazdım net koptu yazdıklarımda boşa gitti bağlantı gelmeyince uyudum erkenden... heyecan yok şimdilik sebebi ise daha çoooook var test gününe :) birde sanki hamileymişim geliyo olumsuz düşünemiyorum...dün embriyonun 5.yani blaskosist günüydü dış zarını atıp rahime tutunmaya çalıştığı gün yani ve dün acayip ağrım vardı gece yatana kdr şimdi çok hafif bir ağrı var...ilk 3 günde kasık ağrısı olması olumlu bişeymiş...ama tuhaf bir ağrı çok hafif,rhatsız edici ağrı...inşallah sonucu güzel olur hayallerim yıkılmaz kimsenin emekleri boşa gitmesin çok zor bir tedavi
niye kimse birşey yazmamış? yok mu hiç eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olan?
monodoks esinizd eiçtimi monodoksa ne zaman basladınız?
30 tane yumurtam toplandı 18 tanesi sağlıklı döllendi canım
arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin
ebrulıcım allah yardımcın olsun.geçmış olsun.umarım guzel haberler alırsın
arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin
ebrulıcım allah yardımcın olsun.geçmış olsun.umarım guzel haberler alırsın
slm canım sen antalya tüp bebekte tedavi oluyordun değil mi?
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Ben temmuz topiğinden . tedavilerinizin hayırlı olmasını dilerim öncelikle . dilerim sonunda hepiniz kavuşursunuz meleklerinize .
kızlar tedavi süresince ve sonrasında ihtiyacımız olan tek şey dualar . sizleride bu zor süreçte içinizin rahatlaması için biribirimize destek amaçlı dualar okuyalım .
dua topiğimize herkesi bekliyorummmmmmmm .
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...usmak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye.html
Akay hastanesinde tedavin gören kimse varmı bana bilgi verebilecek
aferin sana, hep pozitif hep pozitif. neler de biliosun kız, blaskosist falan, koptum ha :))) doktora gitmeyelim bence artık, kendi kendimize yaparız biz bu işi. benim hamileliğimde ilk günler acayip kasılmalar oluyodu kasıklarımda, şimdiki ağrı muhtemelen senin dediğindir, tutunduktan 2 hafta sonra da rahmin genişleme kasılmaları başlıyo.
bu arada benim kankama da 3 embriyo transferi yapılmıştı, 2 tanesi gözüküyordu ama 3.'sünün de durduğunu birkaç hafta sonra fark ettiler, arkada saklanmış meğer sıpa. sonra domuz gribi olmuştu kızcağız, 1 tanesi kendiliğinden gitti. ikizler doğdu, 2 yaşındalar, hem de bir kız bir erkek. sana da bir kız bir erkek nasip etsin Allahım inşallaaaah. hem kız anası hem erkek anası ol bir kerede.